Προς το περιεχόμενο

Υπέρυθρες

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω πληροφορίες για συσκευές υπερύθρων για τον υπολογιστή; Όταν λέω συσκευές υπερύθρων εννοώ συσκευές που συνδέονται στον Η/Υ κ δέχονται σήμα από εξωτερικές πηγές (πχ ένα κινητό).

Ευχαριστώ :?

Δημοσ.
Που μπορώ να βρω πληροφορίες για συσκευές υπερύθρων για τον υπολογιστή; Όταν λέω συσκευές υπερύθρων εννοώ συσκευές που συνδέονται στον Η/Υ κ δέχονται σήμα από εξωτερικές πηγές (πχ ένα κινητό).

Ευχαριστώ :?

Βασικα υπαρχουν τα kit που συνδεονται σε σειριακη θυρα ή USB ...και τα kit που συνδεονται σε μια υποδοχη στο Motherboard εσωτερικα.

Κατα τη γνωμη μου τα εσωτερικα ειναι πιο συμβατα και πιο φθηνα.

...Απλα ο περισσοτερος κοσμος βλεπε πιο ευκολο το εξωτερικο.... για ευνοητους λογους.

Προσωπικα εχω εσωτερικο ! ;)

Δημοσ.

Θυμαμαι πως το ειχα παρει 9000δρχ ... πριν απο 3 χρονια ...

Τοσο περιπου εχουν και τωρα ... ειχα κανει μια βολτα κατω πριν μερικους μηνες για να παρω για εναν φιλο ...

Με λιγα παραπανω ... δηλαδη στα 40 ευρω περιπου , παιρνεις το εξωτερικο.

Πρωτα κοιταξε στο manual της μητρικης τι υποδοχη εχει εσωτερικα , για να σιγουρευτεις οτι παιρνει . Θα το βρεις ως IR Header ή κατι παρομοιο ...

Αν θελεις να παρεις εξωτερικο , δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας ...

Δημοσ.

Κ αυτές λαμβάνουν σήμα απ' όλες τις συσκευές κ είναι συμβατές με κάθε πρόγραμμα; Εγώ πχ τις θέλω για να φορτώνω εικόνες κ ήχους για το μελλοντικό μου κινητό (Sony-Ericsson T610). Θα' ναι συμβατό κ με τα συνοδευτικά προγράμματα του κινητού;

Καμία σελίδα από κάποιο e-shop για τέτοιου είδους συσκευές; ΠΛΑΙΣΙΟ κ ΓΕΡΜΑΝΟ που κοίταξα δε βρήκα κάτι...

Δημοσ.

Για το ΜΑ-620 πληροφορίες εδώ.

-->http://www.matweb-01.com/English/en-home.htm

Η έκδοση σε USB της παραπάνω συσκευής 35 Ευρώ από το Πλαίσιο (πριν 2 εβδομάδες)

Το πρόγραμμα της λειτούργισε σωστά με τα ΝOKIA 5100 και 6610.

Με το δικό μου Sony-Ericsson T310 είχε μικροπροβλήματα με τις φωτογραφίες που τραβούσα. Δεν τις έβλεπε να τις ανεβάσει το πρόγραμμα, και τις ανέβαζω από το menu του κινητού.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Δημοσ.

simplirono ston filo parapano oti to software pou dinete me to ma-620 leitourgei sosta kai me ta nokia 8210,8310, kai me ta siemens sl-45,c55...me to panasonic gd-87 den xero giati se auto peira kalodio usb gia sindesi me to pc.

Δημοσ.

Αν εγκαταστήσω να προγράμματα πχ ενός κινητού σε ένα φορητό (οι περισσότεροι έχουν infrared) θα μπορέσει να επικοινωνήσει με το κινητό; Πρέπει να υπάρχει a priori συμβατότητα ή χρησιμοποιούν ένα γενικό πρότυπο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...