nike1600 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Γινετε? Γιατι στο σαλλονι εχω μια γραμμη σημα και μου περισσευουν δυο ρουτερακια....
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αν εννοεις να ενωσεις το ενα με καλωδιο ethernet με το αλλο γινεται.αν εννοεις repeater ασυρματα τοτε πρεπει να ισχυει ΣΥΝΗΘΩΣ ενα απο τα παρακατω. α.και τα 2 ρουτερ να υποστηριζουν wds που πρεπει να κανεις λιγο τον σταυρο σου για να παιξει. β.που δεν θυμαμαι να το εχω δει.το ρουτερ σου να υποστηριζει λειτουργεια repeater χωρις wds. πχ τα thomson εχουν wds αλλα αμα ειναιδιαφορετικα μοντελα μπορει να μην παιξει και επισης παιζει μονο με wep κey.αλλιως πας σε ενα Repeater η τα ενωνεις με καλωδιο.
nike1600 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οκ ανα τα ενωσω με ethernet που βολευει το δευτερο θα εκπεμπει το wifi?
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 yes απλα για να παιξουν και τα 2 θελει τα παρακατω. α.αν το πρωτο ρουτερ ειναι 192.168.1.254 το δευτερο θα το βαλεις πχ 192.168.1.χ οπου χ οτιδηοποτε εκτος απο 254.βαλτο πχ 100 β.στο δευτερο ρουτερ θα κλεισεις τον dhcp μετα. γ.θα τα ενωσεις μεταξυ τους με ethernet. δ.θα μπεις στο δευτερο ρουτερ μετα και θα του φτιαξεις το ασυρματο.ιδιο ονομα στο δικτυο αλλα αλλο καναλι.αν το πρωτο ειναι 1 το δευτερο θα παει 6.αν το πρωτο ειναι 6 θα το βαλεις 11. 5 καναλια διαφορα.και θα εισαι ετοιμος.. δεν χρειαζεται να κανεις bridge ουτε Username Ουτε passsword.τιποτα.
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αυτο που εγραψα πιο πανω ειναι αναλυτικο.τωρα που ειναι η καθε επιλογη στο ρουτερ σου αν αυτο εννοεις εξαρτατε απο το ρουτερ που εχεις αλλα συνηθως δεν ειναι δυσκολο να το δεις.τωρα για wds πρεπει να δεις αν εχουν και υποστηριζουν τα 2 ρουτερ που εχεις αν θες να παιξεις ασυρματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα, θελω να κανω κατι παρομοιο με τον nike1600, αλλα πρεπει οπωσδηποτε τα 2 ρουτερ να επικοινωνουν ασυρματα. το βασικο μου ρουτερ ειναι το sagem fast 1704 του οτε, και στις ρυθμισεις του wireless αναφερει κατι για access point και wireless bridge. το δευτερο ρουτερ θελω να τοποθετηθει σε αλλο μερος του σπιτιου, κυριως για να δινω ενσυρματα ιντερνετ σε αλλες δυο συσκευες, αλλα και για να επεκτεινω το wifi. τι ρυθμισεις πρεπει να κανω; ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 το δευτερο σου ρουτερ/adsl router τι ειναι???
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 το δευτερο σου ρουτερ/adsl router τι ειναι??? εχω κάποια του οτε παλι,αλλα δε θυμαμαι ακριβως τα μοντελα. παντως ειναι huawei,baudtec,t&w matrx
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 για να παιξουν ασυρματα θα πρεπει να εχουν και τα 2 συνηθως λειτουργεια wds και παλι υπο παρα πολλες προυποθεσεις,γιατι καποιο απο αυτα να παιζει Repeater χλωμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 άρα δεν γίνεται; αυτες οι λειτουργίες bridge και access point του sagem τι είναι;
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 άρα δεν γίνεται; αυτες οι λειτουργίες bridge και access point του sagem τι είναι; access point ειναι να παρεις με καλωδιο και να δωσεις ασυρματο. τωρα το wireless bridge συνηθως ειναι να παρεις ασυρματα και να δωσεις με καλωδιο αλλα εσυ κανονικα αυτο το θες στο δευτερο ρουτερ οχι στο πρωτο.επισης αν το wireless bridge γινεται με wds που γινεται στα περισσοτερα ρουτερ πχ thomson κτλ τοτε ειναι δυσκολο στο σεταρισμα και μπορει να μην παιξει καν μεταξυ 2 διαφορετικων εταιρειων ρουτερ.πχ το wds στο thomson παιζει μονο με wep και αναμεσα σε διαφορετικα μοντελα παρολο που ηταν thomson ειχα packet loss.συν οτι το wds ηθελε wds να γινει και απο τις 2 πλευρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 wds δεν βλέπω να αναφέρει κάπου, μονο wps. δεν ξέρω αν έχουν σχέση μεταξύ τους. επίσης, αν γίνεται με το wireless bridge, δεν έχω πρόβλημα να βάλω το sagem ως δεύτερο, και ως πρώτο κάποιο από τα άλλα που έχω.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 το wps δεν μας κανει.για κανε ενα print screen την καρτελλα του wireless bridge Να δω τι αναφερει εκει.γιατι αν εννοει wds τοτε... εψαξα παντως το manual και δεν βρηκα κατι για Wireless bridge.σκετο bridge βρηκα που ομως ειναι αλλο πραγμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 οριστε http://imageshack.us/photo/my-images/822/59999264.jpg/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα