nikosandria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Θα παρακαλουσα ενα εμπειρο μελος Να με κατευθυνει στην εγκατασταση των hackintosh . Μετα απο μια βδομαδα διαβασμα εχω μπερδευτει καπως αλλα εχω ξεκαθαρισει αρκετα .Θα μου πειτε υπαρχει ηδη ενα thread με το αντιστοιχο θεμα αλλα ειναι 293 σελιδες οσπου να τις διαβασω ολες θα φτασει το πασχα.Υπαρχουν αρκετοι τροποι εγκαταστασης και δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα ποιος ειναι ο καλυτερος. Βασικα ενδιαφερομαι για το Snow Leopard σε AMD motherboard (foxcorn NF-CK804) Chipset nforce4 CPU AMD Athlon 64x2 4800+ 2400 MHz Kαρτα GeForce 7800 GTX. Dual boot με win7. Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμάζεις το iAtkos L2 φυσικά επιλέγοντας το amd kernel αν τα καταφέρεις μένεις εκεί που είσαι κ δεν το κουνάς ρούπι. Οι Amd δεν ενδεικνύονται για τον στόχο που έχεις θέσει. Αυτά ως μια γενικότητα μιας κ η απόπειρα και η καριέρα μου άρχισε και τελείωσε πριν 3.5 χρόνια σε ενα Amd laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από sotiris123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις