POLITIS35 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ΠΑιδια πλεον δεν υπαρχει msn ??? κατι παιζει και δνε μπορω να το ανοιξω
caution Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παντρεύτηκαν οι δύο υπηρεσίες. Και αποφάσισαν να γ@μήσουν τα contact groups μου, μδγ... ( Πλέον logάρεις στο skype με τα msn στοιχεία σου. )
POLITIS35 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ωραια και εγω στο MSN πως κανω ADD ενα email ; Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη
MovingShadow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει πλέον msn , πλέον μόνο Skype....!!
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ωραια και εγω στο MSN πως κανω ADD ενα email ; Δεν βρισκω πουθενα την επιλογη νομιζω θα πρεπει να συνδεθεις στο hotmail/windowslive etc και να περασεις απο εκει την επαφη!
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα πρεπει να ενωσεις το λογαριασμο του msn με αυτον του skype. Αυτο γινεται αν επιλεξεις "sign in with microsoft account" στην αρχικη οθονη του skype που φαινεται αφου κανεις logout. (η εικονα ειναι απο την λινουξοεκδοση του skype, αλλα και στα windows το ιδιο ειναι)
Beerloah Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Οι επαφές έγιναν καλοκαιρινές ρε παιδάκι μου... τι τη θέλουν τη συγχώνευση αν η υπηρεσία υπολειτουργεί; α ρε microsoft, για σούτια είσαι.
POLITIS35 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα πρεπει να ενωσεις το λογαριασμο του msn με αυτον του skype. Αυτο γινεται αν επιλεξεις "sign in with microsoft account" στην αρχικη οθονη του skype που φαινεται αφου κανεις logout. (η εικονα ειναι απο την λινουξοεκδοση του skype, αλλα και στα windows το ιδιο ειναι) Ωραια. Στην σελιδα αυτη πιο account θα βαλω απο τα 2 ομως ; Παιδια εχω μπερδευτει παρα πολυ. Εχω χασει τις επαφες.
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αν πατησεις αριστερα, στο sign in with microsoft account, θα κανεις login με το λογαριασμο του msn. Μετα θα σε ρωτησει αν εχεις καποιο λογαριασμο skype και αν ναι, θα σου ζητησει τα στοιχεια και απο αυτον και θα σου πει πως θα τους συγχωνευσει. Απο τη στιγμη που θα συγχωνευθουν και μετα, αν στο login του skype βαλεις τα στοιχεια του msn, πχ mitsos@hotmail.com και τον αντιστοιχο κωδικο, μπαινεις στο λογαριασμο του msn ο οποιος εχει συγχωνευθει με αυτον του skype, εχει δηλαδη τις επαφες και των 2. Αν στο login βαλεις τα στοιχεια του skype, πχ mitsos και τον αντιστοιχο κωδικο, σε συνδεει μονο στο skype και δειχνει μονο της επαφες του skype
pfount Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 εκανα αναβαθμιση msn.....με skype 6....αλλα στο σταδιο που ζητουσε αν εχω λογαριασμο skype........ειπα οχι, δεν συνχωνευθικαν οι επαφες και τωρα....βγαινω απο τον ενα λογαριασμο και μπαινω στον αλλο! οσες φορες και αν τον ξαναεκανα εγκαταστσση αδυνατον να συνχωνευθουν για να τις εχω ολες μαζι τις επαφες!! τι κανω τωρα?
gtr4460 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 εκανα αναβαθμιση msn.....με skype 6....αλλα στο σταδιο που ζητουσε αν εχω λογαριασμο skype........ειπα οχι, δεν συνχωνευθικαν οι επαφες και τωρα....βγαινω απο τον ενα λογαριασμο και μπαινω στον αλλο! οσες φορες και αν τον ξαναεκανα εγκαταστσση αδυνατον να συνχωνευθουν για να τις εχω ολες μαζι τις επαφες!! τι κανω τωρα? παιδιά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ τη κάνουμε καμία βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα