norms Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα της blackberry (Πλέον) είναι οτι οι σχεδόν όλοι οι χρήστες τους έχουν πια πάει σε android ή ios. Και είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσουν κάτι που θα είναι πολύ καλύτερο απο αυτά για να τους πάρουν πίσω.
linkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πολυ ομορφο.Μακαρι να πιασει.Χρειαζεται η αγορα εναν τριτο δυνατο παικτη.
el97639 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 H blackberry ειναι η μονη που αξιζει να κλεισει. Επί χροονια βγαζανε οι αλλοι smartphones και αυτη πουλαγε πανακριβες συσκευες 10 χρονια πισω απο τον ανταγωνισμο γιατι απλα αδιαφορουσε για τους καταναλωτες . Απο το 2007 έχει βγει το iphone παμε στα 6 χρονια ,επρεπε να ετοιμασει λουκετο για να πουνε: ρε συ ας μην μην ειμαστε κ μεις τοσο μ. ας βγαλουμε κ εμεις ενα smartphone. Τωρα πια ενα κινεζικο με android συνολικα σου δινει περισσοτερα απο αυτο 1
Directx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα χρειάζονται πάλι BIS για να λειτουργούν πλήρως? Σωστό ερώτημα, με βάση αυτή την δημοσίευση και δίχως να μπορώ να το επιβεβαιώσω (άρα με μεγάλη επιφύλαξη) φαίνεται πως οι νέες συσκευές δεν παρέχουν πλέον BIS.
platongr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πιστεύω είναι σοβαρό μειονέκτημα η έλλειψη του BIS. Εξοικονομούσε πάρα πολύ bandwidth και τα έβγαζε τα λεφτά του. Ειδικά στα emails σου έλυνε τα χέρια από το να κάνει pull κάθε τρεις και λίγο. Για τον φίλο παραπάνω που γράφει ότι έπρεπε να έχει κλείσει, να θυμίσω ότι το 2007 που βγήκε το iphone, η BB είχε στις συσκευές της εφαρμογές που άλλοι ενσωμάτωναν πολύ αργότερα με 3rd party εφαρμογές, βλέπε BBM, protect κτλ. Το ίδιο κάνει και τώρα, παρουσιάζει κάτι που άλλοι δεν έχουν και που θα ενσωματώσουν σιγά σιγά. Το q10 πάντως με απογοήτευσε λίγο, ίσως επειδή προμοτάρουν περισσότερο το Z, που έχει το πλεονέκτημα της οθόνης
mikegad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 καθυστέρησε πάρα πολύ να απαντήση σε google και apple. τωρα ειναι δύσκολα τα πράγματα
Directx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πιστεύω είναι σοβαρό μειονέκτημα η έλλειψη του BIS. Εξοικονομούσε πάρα πολύ bandwidth και τα έβγαζε τα λεφτά του.Συμφωνώ αλλά από την άλλη πλευρά ο λόγος που δεν προτίμησα ποτέ ως τώρα BB ήταν η δέσμευση μου με το BIS, έτσι το BIS δρα τελικά τόσο συσταλτικά (για εσένα) όσο και ανασταλτικά (για εμένα) πάντα με βάση την επιθυμία του αγοραστή. Συνεπώς, αν ήμουν στην θέση της BB θα πρόσφερα και τις δυο μεθόδους επικοινωνίας αφήνοντας στον χρήστη την τελική επιλογή, εσύ με BIS εγώ απλό πρόγραμμα DATA, άρα και οι δυο ευχαριστημένοι με τις συσκευές μας (με παραξενεύει ότι δεν το έκαναν έτσι τελικά).
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 H blackberry ειναι η μονη που αξιζει να κλεισει. Επί χροονια βγαζανε οι αλλοι smartphones και αυτη πουλαγε πανακριβες συσκευες 10 χρονια πισω απο τον ανταγωνισμο γιατι απλα αδιαφορουσε για τους καταναλωτες . Απο το 2007 έχει βγει το iphone παμε στα 6 χρονια ,επρεπε να ετοιμασει λουκετο για να πουνε: ρε συ ας μην μην ειμαστε κ μεις τοσο μ. ας βγαλουμε κ εμεις ενα smartphone. Τωρα πια ενα κινεζικο με android συνολικα σου δινει περισσοτερα απο αυτο Ότι να ναι... φίλε μου είμαι σίγουρος οτι ΠΟΤΕ δεν έπιασες ένα ΒΒ στα χέρια σου, διαφορετικά δεν θα τα έγραφες αυτα τα οποία εκτός του οτι είναι προκλητικά είναι και αναληθή... όταν θα καταλάβεις γτ τόσα χρονια ειχαν το κοινο τους τα ΒΒ τοτε μπορει να αλλαξεις γνωμη. όσο για το θέμα του BIS, από οτι εχω διαβάσει (και νομίζω οτι είναι έγκυρο) όποιος θέλει μπορεί να έχει BIS και όποιος δεν θέλει δεν έχει, είναι στο χέρι του χρήστη, δεν είναι πλέον μονόδρομος και υποχρεωτικό. και για να πω και την γνώμη μου για τις δυο συσκευές. πανέμορφες με καλοστημένο λειτουργικό, με κάποιες ωραίες πινελιές στην καθημερινή χρήση αλλά και με πρακτικές προσθήκες (όπως το Time shift, HUB,) και πέρα από αυτά η υποδειγματική ποιότητα που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η RIM. εν κατακλείδι αν έγραφε Iphone, Sansung ή ακόμα και Nokia σήμερα θα είχαμε ανακοινώσεις από το CNN τον ΑΝΤ1 αλλά και το BBC με σχόλια που θα εκθείαζαν τις "καινοτομίες"
ioannouandrew Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το Ζ10. Αν είναι κι καλή η τιμή του ίσως το αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα