mixomoras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια, μολις σημερα μου ηρθε update για τον amd catalyst version 13.1...παταω οκ,install,next next κτλ και μου αλλαζει την οθονη και υπαρχει ενα μαυρο πλαισιο γυρω γυρω που δεν παει το ποντικι... λεω ενταξει θα το φτιαξω. αλλα εψαξα στο μενου του catalyst και δεν μπορω να βρω κατι... να πω οτι η gpu μου ειναι vtx3d hd radeon 6870 και win7 64-bit και συνδεση με καλωδιο hdmi. επισης προσπαθησα και απο το site της amd και με το cd της καρτας για drivers αλλα και το δυο αυτη την εκδοση του catalyst μου βγαζουν... γνωριζει κανεις πως το διορθωνω? thnx κ παλι
petranthe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασε να διορθωσεις το overscan απο ccc (βαλτο στο 0)Αν δεν γίνειΚαταρχείν κάνεις uninstall τους 13.1Ακολούθως1)Κατεβάζεις και κανεις install το driver Swipper ή driver fusion2) Επανεκκίνηση σε safe mode3) Μπαίνεις στο πρόγραμμα που κατέβασες και σβήνεις ότι υπολείμματα από AMD βρεις.4)Επανεκίνηση5) Ξανακάνεις εγκατάσταση τους 13.1 6) ΕπανεκίνησηΓενικά αυτός είναι ο σωστός τρόπος να περνας νεους drivers Ποια οθόνη έχεις ;
mixomoras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οταν το ανοιγω τικαρω το AMD-display? την LGips234
petranthe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια διαδικασία? Στο Driver Fusion λες ?
mixomoras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 στο driver sweeper...αλλα τωρα εχω νεο προβλημα... κατεβασα το driver sweeper,εκανα επανεκινηση,ανοιξα το driver sweeper και στην αρχικη οθονη ειχε πολλα κουτακια για τικαρισμα και τικαρα το AMD drivers και πατησα clean ανοιξε παραθυρακι are you sure πατησα yes,τελειωσε και μου ζητησε να κανει reboot? πατησα yes και πλεον οταν ανοιγει το pc δεν βλεπω τιποτα στην οθονη,ειναι μαυρη να σαν μην δινει καν σημα σ αυτη.... edit:νταξει τελικα με το σημα...αλλαξα τη συνδεση με d-sub καλωδιο ,ξανακατεβασα τον amd catalyst 13.1 και εφτιαξε η αναλυση οταν ομως το ξανασυνδεω με hdmi το πλαισιο γυρω γυρω παραμενει.... με d-sub καλωδιο ειναι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα