Προς το περιεχόμενο

Video convert και edit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω διαφορα βιντεο (απο avi , mpg , mov) και θελω να τα κανω convert σε 1 φορματ χωρις να χασω ποιοτητα αλλα να μπορω να κανω και crop.

Το total video convertor φανικε ως καλη λυση μεχρι που επεσα σε 2 videos..

1 ηταν mov και το αποτελεσμα (σε divx avi εκανα convert) ηταν χαλια (σε σχεση με το original video) και ενα μου το αλλαξε τελειος image ratio (ενα μακροστενο πραγμα).

Θελω να ρωτισω..

Υπαρχει καποιο format που μπορω να επιλεξω οστε ολα τα videos να ειναι αριστα?

Αν οχι υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ομως να μπορο να κανω κ edit (cut ουσιαστικα μερος του βιντεο)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω διαφορα βιντεο (απο avi , mpg , mov) και θελω να τα κανω convert σε 1 φορματ χωρις να χασω ποιοτητα αλλα να μπορω να κανω και crop.

Το total video convertor φανικε ως καλη λυση μεχρι που επεσα σε 2 videos..

1 ηταν mov και το αποτελεσμα (σε divx avi εκανα convert) ηταν χαλια (σε σχεση με το original video) και ενα μου το αλλαξε τελειος image ratio (ενα μακροστενο πραγμα).

Θελω να ρωτισω..

Υπαρχει καποιο format που μπορω να επιλεξω οστε ολα τα videos να ειναι αριστα?

Αν οχι υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα ομως να μπορο να κανω κ edit (cut ουσιαστικα μερος του βιντεο)

Ευχαριστω

εχεις δοκιμάσει αυτο ?

Δημοσ.

Οχι. Τι φορματ να επιλεξω οστε να εχω την καλυτερη δινατη ποιοτητα? Επισεις κανει CUT μεσα στο VIDEO?

ναι γινεται και cut

κατεβασε το και θα δεις

και οσο αφορα την αναλυση νομιζω πως το καλυτερο ειναι το h.264

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μία ρύθμιση που να τα βγάζει όλα τέλεια....

Πρέπει να γνωρίζεις αρκετά πράγματα και να έχεις μια κάποια εμπειρία για να μετατρέπεις τα πάντα με αποδεκτή ποιότητα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μία ρύθμιση που να τα βγάζει όλα τέλεια....

Πρέπει να γνωρίζεις αρκετά πράγματα και να έχεις μια κάποια εμπειρία για να μετατρέπεις τα πάντα με αποδεκτή ποιότητα.

Καταλαβα.. απλα ηθελα καποιο προτυπο να μην αλοιονει την εικονα εστω και αν η συμπιεση σε καποια video ειναι απειροελαχιστη

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς δεν είναι εφικτό.

Από την στιγμή που θα πας σε επανακωδικοποίση το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσες να πάρεις θα είναι ελαφρά χειρότερο από αυτό που έχεις ήδη. Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα δεν μπορείς να πάρεις.

Επίσης, τα mov είναι συνήθως avc αρχεία, οπότε η αλλαγή τους σε divx/xvid τα υποβαθμίζει πάρα πολύ.

Τα mpg είναι υποδεέστερα από τα divx οπότε η αλλαγή τους σε avi το μόνο που θα σου δώσει είναι ίσως μικρότερο αρχείο, αλλά πάλι θα έχεις απώλειες στην εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...