Robertox25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα!Εχω την Gigabyte Z68X-UD3H-B3 και απο ηχεια εχω τα Sony SRS-D8. Ενταξει δεν λεω μια χαρα ηχο εχω αλλα θα αξιζε να βαλω μια καρτα εξωτερικη? Θα εβλεπα η μαλλον θα ακουγα καμμια διαφορα? Τα ηχεια ταχω συνδεδεμενα με τα 2 rca σε ενα mini jack stereo. Αυτα! Λοιπον?
area51 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Όχι φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος. Δεν θα δεις καμία διαφορά. 2
petranthe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς ενοείς τα Sony SRS-D8 . Όπως και να έχει δε θα δεις καμία διαφορά. Τζάμπα έξοδα... 1
haris013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα! Εχω την Gigabyte Z68X-UD3H-B3 και απο ηχεια εχω τα Sony SRS-08. Ενταξει δεν λεω μια χαρα ηχο εχω αλλα θα αξιζε να βαλω μια καρτα εξωτερικη? Θα εβλεπα η μαλλον θα ακουγα καμμια διαφορα? Τα ηχεια ταχω συνδεδεμενα με τα 2 rca σε ενα mini jack stereo. Αυτα! Λοιπον? μια χαρά θα σε καλύψει η onboard κάρτα,πεταμένα λευτά είναι στην περιπτωσή σου η αγωρά κάρτας ήχου 1
Robertox25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Προφανώς ενοείς τα Sony SRS-D8 . Όπως και να έχει δε θα δεις καμία διαφορά. Τζάμπα έξοδα... ναι τα D8 εννοω... Δλδ γιανα ακουσω καποια διαφορα μαλλον πρεπει να παω σε αλλα ηχεια η ενισχυτη. Σωστα? και επειτα ισως σε καποια καρτα ηχου εξωτερικη.
haris013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ναι τα D8 εννοω... Δλδ γιανα ακουσω καποια διαφορα μαλλον πρεπει να παω σε αλλα ηχεια η ενισχυτη. Σωστα? και επειτα ισως σε καποια καρτα ηχου εξωτερικη. ναί,πρέπει να πας σε άλλα ηχεία και προφανώς να έχεις και την κατάληλη μουσική(flac) ώστε να παρατηρήσεις διαφορά.επίσης η κάρτα ήχου έχει νόημα για αναλογικές συνδέσεις,αμα συνδέσεις ηχεία με οπτική ίνα δεν υπάρχει διαφορά είτε στην onboard είτε στην εξωτερική κάρτα. 2
Robertox25 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εγινε παιδες! και μια τελευταια ερωτηση . αν θα χρησιμοποιουσα εναν ανταπτορα toslink to rca θα εβλεπα διαφορα με τα ηχεια που εχω?κατι τετοια σκεφτομουνhttp://www.overstock.com/Electronics/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter/6788705/product.html
Enantia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 εγινε παιδες! και μια τελευταια ερωτηση . αν θα χρησιμοποιουσα εναν ανταπτορα toslink to rca θα εβλεπα διαφορα με τα ηχεια που εχω? κατι τετοια σκεφτομουν http://www.overstock.com/Electronics/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-Audio-Converter/6788705/product.html o αναπτορας και αν ειναι πεταμενα λεφτα φιλε ! το rca μεταφερει αναλογικο ηχο το toslink ψηφιακο ! το αναπτορακι δε μετατρεπει τον αναλογικο ηχο σε ψηφιακο οποτε το αποτελεσμα θα ειναι ακριβως το ιδιο ! καμμια μα καμμια διαφορα ..
Goritsas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ναί,πρέπει να πας σε άλλα ηχεία και προφανώς να έχεις και την κατάληλη μουσική(flac) ώστε να παρατηρήσεις διαφορά.επίσης η κάρτα ήχου έχει νόημα για αναλογικές συνδέσεις,αμα συνδέσεις ηχεία με οπτική ίνα δεν υπάρχει διαφορά είτε στην onboard είτε στην εξωτερική κάρτα. +1 στον haris Κάνετε κατά κάποιο τρόπο λάθος και οι 2 σας.
haris013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κάνετε κατά κάποιο τρόπο λάθος και οι 2 σας. σε τι ακριβώς? πες μας την άποψή σου...
Robertox25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κάνετε κατά κάποιο τρόπο λάθος και οι 2 σας. ??? ?? ?
Goritsas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω να βγαίνει ο ίδιος ήχος από μια ενσωματωμένη και από μια καλή κάρτα ήχου. Και κάπου τώρα τελευταία είχε πάρει το μάτι μου ένα τεστ που κάνανε την Creative Recon3d με την καινούργια Z. Ακόμα και που πάνω κάτω είναι περίπου ίδιες οι κάρτες,η Ζ είχε καλύτερο dac και έβγαζε ένα κλικ καλύτερο ήχο με την οπτική.
Robertox25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω να βγαίνει ο ίδιος ήχος από μια ενσωματωμένη και από μια καλή κάρτα ήχου. Και κάπου τώρα τελευταία είχε πάρει το μάτι μου ένα τεστ που κάνανε την Creative Recon3d με την καινούργια Z. Ακόμα και που πάνω κάτω είναι περίπου ίδιες οι κάρτες,η Ζ είχε καλύτερο dac και έβγαζε ένα κλικ καλύτερο ήχο με την οπτική. χωρις να θελω να φανω καπως.. ειλικρινα η απαντηση σου δεν με καλυπτει. αλλα οπως και ναχει να σαι καλα.
haris013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω να βγαίνει ο ίδιος ήχος από μια ενσωματωμένη και από μια καλή κάρτα ήχου. Και κάπου τώρα τελευταία είχε πάρει το μάτι μου ένα τεστ που κάνανε την Creative Recon3d με την καινούργια Z. Ακόμα και που πάνω κάτω είναι περίπου ίδιες οι κάρτες,η Ζ είχε καλύτερο dac και έβγαζε ένα κλικ καλύτερο ήχο με την οπτική. δεν ισχύει αυτό που λές φίλε μου. καταρχάς δεν μας είπες με τι ηχεία έγινε το τέστ.τέλος αν μεταδίδεται ψηφιακά ο ήχος δεν έχει κανένα απολύτος νόημα η κάρτα ήχου. στα ηχεία κάτω των 250-300 ευρώ δεν έχει νόημα η αγωρά κάρτας ήχου με την προοπτική οτι θα παίζουν καλύτερα/ποιό ποιοτικά.(άλλο αν μια κάρτα έχει διάφορα εφέ και "χρωματίζει" τον ήχο, δεν συμαίνει οτι είναι καλύτερος) μην πέφτε σε μαρκετιστικά τρικ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα