Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απ ολα δεν ειρωνευτικα κανεναν αντιθετως αυτο κανεις εσυ(Μην μπερδευουμε λεει τα pc με τα κινητα....-.-)! Δευτερον οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ το γνωριζω μιας και το παρακολουθω αρκετα χρονια οπως ειμαι και ενεργο μελος του! Τριτον με βαζεις να δω ενα βιντεο της samsung το οποιο βεβαιως διαφιμηζει τους 8 πηρυνες της! Και βεβαια το ξαναλεω μην μπερδευεις το κινητο με το pc δεν εχει καμια μα καμια σχεση!! Δηλαδη επειδη εχει ισχυ με ενα pentium4 μπορεις να κανεις video encoding η να δουλεψεις photoshop? Να σε πληροφωρησω λοιπον οτι  οταν κανω επεξεργασια βιντεο η φωτογραφιας  με βοηθανε και οι ssd και ο εξαπυρηνος επεξεργαστης και η καρτα γραφικων και οι μνημες οποτε ολη η δουλεια γινετε απο το συνολο!Οποτε δεν πεταμε 8 πυρηνες σε ενα κινητο και εγινε σουπερ ουαου. Εξαλου μην ξεχνας και τα bench τα οποια με διπηρυνο iphone5 με τετραπυρηνο s3 το s3 ειναι πισω ;) Και οποτε εφοσον υπολογιστης ειναι οτι εχει πυρηνα γιατι να παρεις 8πυρηνο? Μηπως ερχεσαι στα λογια μου?

Το ξερω οτι η τεχνολογια προχωραει μιας και ασχολουμε με smartphone απο οταν ξεκινησαν να βγαινουν... Φιλικα ειναι κακο να γινεσε loverboy της καθε εταιριας και να μην μιλας αντικειμενικα!! Μπορει για σενα το s3 να τα σπαει και να ειναι το καλυτερο που εχεις δουλεψει αλλα εγω το πουλησα γιατι στον ηλιο δεν εβλεπα τιποτα οποτε τι να το κανω το τετραπυρηνο?

Ολα στα λεω φιλικα και δεν εχω κανενα σκοπο να το πηγαινουμε σε αντιλογο! Αν θελεις κατι μπορεις να μου στειλεις και pm

Καλως,επειδη προφανως δεν θα βγαλουμε ακρη γνωμη σου και γνωμη μου.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θα σχολιασω περι πυρηνων και ram γιατι μερικοι εχουν να πιασουν android απο gingerbread, οποτε και δικαιολογειται η αποψη τους περι smooth εμπειριας ή γιατι το κινητο δε μπορει να κανει ορισμενες δουλειες υπολογιστη... Ειναι τοσο μεγαλη κουβεντα και παντα καταληγει οτι ο καθενας κρινει συμφωνα με τις αναγκες του ή τουλαχιστον μεχρι εκει που γνωριζει οτι φτανουν οι δυναοτητες μιας φοτητης συσκευης οπως το κινητο...

Σχετικα με τη συσκευη του αρθρου... Η Samsung παντως δεν εγινε τοσο τεραστια με τετοια τιμολογιακη πολιτικη στην αρχη που εκανε τοτε με το android (και το BADA). H NOKIA εχει σοβαρα προβληματα για να βγαζει τοσο ακριβο τηλεφωνο χωρις αυτο να ειναι καν η ναυαρχιδα της....

Δεν ειναι η NOKIA του 2007, ουτε αυτο το Ν82....

• Like 1
Δημοσ.

Τα wp8, είναι elite smartphones!

Και δε προορίζονται για τον κάθε πικραμένο μπατιρη που μου θέλει και smartphone!

Τι θέλετε, να καταντήσει σαν το iphone που το έχει και η κουλη και στραβή Μαρία!:P

Sent from GT-I9300 using Insomnia

Δημοσ.

Πανέμορφη συσκευή και μου αρέσει ιδιαίτερα το πίσω πλαστικό που αλλάζει και δίνει κάθε φορά άλλη όψη στην συσκευη. Θα το χαρακτήριζα ελάχιστα τσίμπημενο εώς καθόλου αν λάβουμε υπόψη και το brand ΑΝ είχε Android.

Με windows phone είναι απλά πανάκριβο γιατί δεν υπάρχει το υπόβαθρο εφαρμογών για να στο "ξεπληρωσει".

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητό μού αρέσει πάρα πολύ, αλλά με χαλάει το να δώσω 500 ευρώ να το πάρω, γιατί θα είμαι σαν αυτούς με τα iphone που κοροιδεύω. Έπρεπε να κάνει το πολύ 400...

Πότε περίπου, λογικά, μπορεί να πέσει η τιμή; Ξέρουμε εμπειρικά;

Δημοσ.

Πανέμορφη συσκευή και μου αρέσει ιδιαίτερα το πίσω πλαστικό που αλλάζει και δίνει κάθε φορά άλλη όψη στην συσκευη. Θα το χαρακτήριζα ελάχιστα τσίμπημενο εώς καθόλου αν λάβουμε υπόψη και το brand ΑΝ είχε Android. Με windows phone είναι απλά πανάκριβο γιατί δεν υπάρχει το υπόβαθρο εφαρμογών για να στο "ξεπληρωσει".

Οπως και στο android οταν πρωτοβγηκε ετσι και στα wp δεν υπαρχει πληθωρα εφαρμογων αλλα αυτο θα διορθωθει. Για την τσιμπημενη τιμη θα συμφωνισω μονο και μονο επειδη η microsoft και η νοκια για να μπουν καλα στην αγορα θα επρεπε να κανουν πολυ καλυτερες τιμες. Εμενα μου αρεσει πχ το 920 και το σκεφτομαι να το παρω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να παρω το ativ s της samsung η οποια θα το εχει σε τσιμπημενη τιμη σιγουρα αλλα απο την αλλη δεν την νοιαζει κι ολας μιας και εχει μπει στην αγορα πολυ δυνατα με τα galaxy k note οποτε γιατι να μην κανει η νοκια καλυτερες τιμες να μπει στην αγορα :/

Δημοσ.

Και τι θα κανεις με τους 6 πηρυνες παραπανω, θα μπαινεις  καλυτερα στο fb? Μην τα μπερδευουμε τα κινητα με τους υπολογιστες δεν εχουν καμια σχεση και οι πυρηνες ειναι μονο για να ακουγονται και να πουλανε και τιποτα αλλο Η μπορει να βοηθανε κι ολας αυτο το ασταθες λειτουργικο της google να ειναι ποιο smooth κατι το οποιο με ios, wp8, Blackberry OS το καταφερνουν και με ενα πηρυνα!! 

Τι θα κανεις με 6 πυρηνες παραπανω ? 

Οι 4 θα διαχειριζονται εφαρμογες μειωμενων απαιτησεων,oπως facebook  και οι αλλοι 4 θα δουλευουν σε προγραμματα και παιχνιδια που εχουν αυξημενες απαιτησεις. 

Σε συνεργασια με τα 2 Giga Ram, το lag στο IU θα ειναι απλα μια αναμνηση οσων προλάβαν τα android του προ-2012

Και στο κατω κατω... Τιποτα να μην κανουν, οταν μια εταιρια στους προσφερει, ας καθονται. Πραγματικα δηλαδη. Δινεις 650 ευρω και η Α εταιρια σου προσφερει hardware  4πλασιας αξιας απο της Β. Για ποιο λογο να διαλεξω την 2η? 

Για τα (1), (2), (3) who cares, φοράει Android. Δε πάει να 'χει και 32 πυρήνες με 64 GB RAM, το Android μια ζωή χειρότερα θα τρέχει απ'το WP8! Εδώ κολλάει και το (5). Σοβαρά; Android; Καλύτερο; Lulz.

To (4) μη το πεις παραέξω, θα γελάνε κι οι πέτρες. Μ' αρέσει που το γράφεις και με κεφαλαία! Samsung. Samsung. Samsung! Αυτό θα 'πρεπε να σου λέει πολλά... κι αν όχι, να σου θυμίσω ότι το GS3 όταν λανσαρίστηκε ήταν ακριβότερο κι απ'το iPhone ακόμα. Το έριξαν στην αγορά στα 699€. Σου λέει κάτι αυτό για την τιμή που θα 'χει το GS4;

Αντιστοιχα κινητα συγκρινε (οχι πως υπαρχουν απο πλευρας windows)

Λανσάρει η νοκια διπυρηνο "φτηνο" στα 530? οταν αντιστοιχο Android (s2, L7, S3, Note, OneX) exoyn +2 πυρηνες και μια google και ενα μαρκετ απο πισω εκατομμυριων χρηστων. 

Θα δουμε πως θα παει και το 920, αλλα οι ενδειξεις ειναι χλωμες. 

s2 snapdragon με 1 giga ram ? Ξαναγυρισαμε στο 2010 και στο s2. 

Και δεχομαι οτι λογο λειτουργικου μπορει να ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙΣ 690 ΕΥΡΩ μια συσκευη που φοραει επεξεργαστη 1 χρονου που πλεον τον φορανε τα mid range android και 1 giga ram ? 

Προσπαθει δυστηχως η nokia να σωσει τα ασωστα. 

και κλασσικα η windows, παρολλο που μπορει να φτιαξει ενα ΚΑΛΟ λειτουργικο (windows 7 , windows 8 , windows mobile) δεν θα γινει ποτε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ σαν οικοσυστημα (software-hardware) γιατι οι συνεργάτες οι οποιοι επιλεγει ειναι κατωτεροι των περιστάσεων.

Aπο που να ξεκινησω... jeez

Απλα κανω quote για να μην χαθει η μαγεια του post σου.

επιχειρημα υπαρχει η μενεις απλα στο Quote?

Δημοσ.

Το εχω ξαναρωτησει καπου αλλου και δεν εχω παρει απαντηση. Θεωρεις πως πρεπει να πληρωσεις παραπανω κατι που θα δουλευει χειροτερα επειδη απλα εχει specs;;;

Εγω παντως τα windowsphone ακριβα δεν τα βρισκω, Πριν 1.5 χρονο τα trophy και τα optimus 7 τα επαιρνες 200€ και μαλιστα στη vodafone (το htc wildfire ηταν ακριβοτερο), εχω ακομα το ιδιο κινητο και παιρνω και μια αναβαθμιση αυτη τη στιγμη που δινει ενα νεο ενδιαφερον στο κινητο και το κινητο δουλευει αψογα. Δεν χρειαζομαι να το αλλαξω. Αρα τη χρεωνεις (μια τιμη που θα πεσει βεβαια) με αρχικη τιμη που φαινεται καπως ακριβη στην αρχη επειδη την κρατας παραπανω και σου δουλευει οπως πρεπει. Απο τοτε βεβαια ακουμε για android συσκευες που πετανε, το προβλημα ειναι γιατι τις πετανε μετα για να παρουν αλλες.

Το android ειναι μια εκπληκτικη και αξιοθαυμαστη προσπαθεια δεν το απαξιωνω δεν επεσε απο τον ουρανο αλλα προηλθε απο το μοχθο ανθρωπων, αλλα δε θελω το κινητο μου να συμεριφερεται σαν windows 98 ή XP το 2013 αν εχω διαλεξει μια οχι premium android συσκευη (ασε που και εκει μπορει να βρεις κατι να πεις). Εχω ακουσει και δει παρα πολλα για να το εμπιστευτω σε συσκευες του βεληνεκους που θελω να αγορασω

Εσυ θα αντεχες με το galaxy s το 2013; Μαλλον οχι, Κατοχοι του trophy, optimus7 και αλλων WP οπως και iphone 4 δεν εχουν κανενα προβλημα. Οριστε η απαντηση σου στο γιατι χρεωνει τοσο. Η τιμη θα πεσει ετσι κι αλλιως. Ομως σου δινω και ενα δικιο, θα επρεπε να εχει μικροτερη αρχικη τιμη για να δελεασει πελατες στην πλατφορμα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μόλις αγόρασα το 820 σε ασπρο ! Το κινητό είναι πανέμορφο αλλα καλύτερα να πω γιατι αγόρασα το συγκεκριμένο έναντι του ανταγωνισμού και του 920 !

Μέγεθος πραγματικά ιδανικό ! Η τάση για όλο και μεγαλύτερες οθόνες είναι τραγική! Το 820 έχει ίδια specs με το 920 και είναι σφαίρα! Πολύ smooth εμπειρία!

Οι εφαρμογές που χρειάζομαι έιναι εκεί !

Μόνο αρνητικο η μπαταρία !

Για μένα αυτα και μόνο. Φίλοι μου έλεγαν να πάρω s3 η nexus 4 ! Μεγάλα όμως ! Υπάρχουν διαφορετικές αναγκες και η χρυσή τομή για τον καθένα είναι διαφορετική.

Sent from my RM-825_eu_greece_435

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μόλις αγόρασα το 820 σε ασπρο ! Το κινητό είναι πανέμορφο αλλα καλύτερα να πω γιατι αγόρασα το συγκεκριμένο έναντι του ανταγωνισμού και του 920 !

Μέγεθος πραγματικά ιδανικό ! Η τάση για όλο και μεγαλύτερες οθόνες είναι τραγική! Το 820 έχει ίδια specs με το 920 και είναι σφαίρα! Πολύ smooth εμπειρία!

Οι εφαρμογές που χρειάζομαι έιναι εκεί !

Μόνο αρνητικο η μπαταρία !

Για μένα αυτα και μόνο. Φίλοι μου έλεγαν να πάρω s3 η nexus 4 ! Μεγάλα όμως ! Υπάρχουν διαφορετικές αναγκες και η χρυσή τομή για τον καθένα είναι διαφορετική.

To nokia lumia 820 σε σχεση με το nexus 4 εχει μικροτερο μηκος, ιδιο πλατος, μεγαλυτερο παχος κ ειναι αισθητα βαρυτερο.

Ολα αυτα παρολο την μικροτερη οθονη..

Οποτε οχι, το βαρυδι lumia 820 δεν ειναι μικροτερο απο το nexus 4

Δημοσ.

Go hit a gym ! Αφου μιλάς σαν την μάζα θα σου απαντησω σαν την μάζα !

Και δεκα πυρήνες να βαλεις στο nexus και super butter project να βαλεις ios wp8 δεν θα γινει σαν εμπειρία ! Λογικά θα ξέρεις το γιατι !

Δημοσ.

Και δεκα πυρήνες να βαλεις στο nexus και super butter project να βαλεις ios wp8 δεν θα γινει σαν εμπειρία ! Λογικά θα ξέρεις το γιατι !

Δεν μιλησα για πυρηνες.

Μιλησα για τις διαστασεις , αφου πρωτα ανεφερες εσυ οτι το nexus 4 ειναι "μεγαλο".

Υ.Γ.: To να δινει καποιος 520€ εν ετει 2013 κ να εχει αναλυση οθονης του 2010 ειναι καπως..

Δεν μιλησα για επεξεργαστες κλπ, αλλα για ποιοτητα οθονης.

Δημοσ.

τι ειναι το ios wp8? 

Δημοσ.

Τι θα κανεις με 6 πυρηνες παραπανω ? 

Οι 4 θα διαχειριζονται εφαρμογες μειωμενων απαιτησεων,oπως facebook  και οι αλλοι 4 θα δουλευουν σε προγραμματα και παιχνιδια που εχουν αυξημενες απαιτησεις. 

Σε συνεργασια με τα 2 Giga Ram, το lag στο IU θα ειναι απλα μια αναμνηση οσων προλάβαν τα android του προ-2012

Και στο κατω κατω... Τιποτα να μην κανουν, οταν μια εταιρια στους προσφερει, ας καθονται. Πραγματικα δηλαδη. Δινεις 650 ευρω και η Α εταιρια σου προσφερει hardware  4πλασιας αξιας απο της Β. Για ποιο λογο να διαλεξω την 2η? 

Εισαι σιγουρος οτι η διχειρηση των πυρηνων γινεται ετσι οπως το λες? Τι αλλο θα ακουσω... Δηλαδη μου παραδεχεσαι οτι θελεις 8πηρυνο και 2 γιγα ραμ για να μην λαγκαρει το λογισμικο σου? Θα διαλεξεις την δευτερη γιατι με το 1/3 των πυρηνων και 1/2 της ραμ δεν εχεις κανενα λαγκαρισμα στο λειτουργικο και εχεις καλυτερα ποιοτικα υλικα οπως οθονη καμερα ακουστικα κτλ. Μην μπερδευετε τους πυρηνες αν δεν γνωριζεται! Μπορεις να καταλαβεις οτι και στα pc αυτη την στιγμη η ιντελ εχει κορυφαιους 6πυρηνους  οι οποιοι τους 8πηρυνους της amd τους κανουν να φαινονται παιχνιδακια? 

Εχει γινει κουραστικο πλεον να ακουω κοιτα αυτος πηρε το iphone5 και δεν πηρε το s3 το τετραπυρηνο ε και? Μας εχετε φαει με τους πυρηνες και αλοιμονο αν ξερετε και πως λειτουργουν. Να κοιτατε η συσκευη σας να σας καλυπτει γενικα και να μην ειστε κολημενοι με αυτο που σας πλασαρουν! Το τετραπυρηνο με μαρανε που οταν ημουν στον ηλιο εψαχνα να βρω σκια για να δω ποιος με καλει στο τηλ (s3) Η καθε συσκευη ειναι για να καλυπτει την αναγκη μας αν εσενα σε καλυπτει μονο να λες οτι εχεις 20πυρηνη και ασε του 18 πηρυνες να καθονται μεγεια σου και χαρα σου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...