ptroupis2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ο εκτυπωτής της Epson στις 81.99 λίρες στο Amazon.co.uk Site: http://www.amazon.co.uk/Epson-XP605-Expression-Premium-Printer/dp/B008QBE8R6/ref=pd_rhf_gw_p_t_1_A033">Amazon Στο Skroutz:153,8e Site: http://www.skroutz.gr/c/119/printers_plotters.html?from=most-popular&keyphrase=epson+605">Skroutz
thes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι πρέπει να εννοείς αυτό: http://www.amazon.co.uk/Epson-XP605-Expression-Premium-Printer/dp/B008QBE8R6 που (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) λέει £79.99 και "Only 7 left in stock (more on the way)." (πάντα από Amazon κι όχι από άλλο προμηθευτή)
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ειναι οικονομικος για φωτο κτλ πειτε κανα καλο οικονομικο ρε παιδια ,πειτε καμια γνωμη.
sakis.kom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τον παρήγγειλα ψάχνοντας για εκτυπωτή μέσω google, και αργότερα είδα πως συζητάτε για αυτόν. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο. Είναι η πρώτη μου αγορά από Amazon. 1) Ενώ η τιμή ξεκάθαρα είναι 79.99 λίρες και εγώ επέλεξα free save delivery, χρεώθηκα 81.99 λίρες. 2) Τα στοιχεία παράδοσης είναι σωστά ΑΛΛΑ δεν μου έχει πάρει το όνομα μου στην παραγγελία και στην θέση του φαίνεται τελεία ( . ) Θα το καταλάβουν και θα με ενημερώσουν? Εγώ σκέφτομαι να πάω στο ταχυδρομείο να τους πω πως αν δούνε θέμα με παράδοση στην Χ διεύθυνση μου και χωρίς όνομα, μην το στείλουν, θα περάσω εγώ να το πάρω. Αλλαγή στα στοιχεία αποστολής δεν παίρνει και δεν θέλω να πατήσω ακύρωση.
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το (1) λογικά είναι ο ελληνικός ΦΠΑ που είναι παραπάνω από τον αγγλικό, και σου τον προσθέτει στο τέλος. Πάντα από αμαζον οι αγορές για Ελλάδα χρεώνονται κάτι ψιλά παραπάνω από αυτό που βλέπεις στηβ καρτέλα του προϊόντος, και είναι λόγω ΦΠΑ. Για το 2 δεν ξέρω δυστυχώς. 1
Captain Nemo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Η υπηρεσία που παραδίδει είναι η πόρτα πόρτα επικοινώνησε μαζί τους ή και στο amazon μπορείς να στείλεις κανένα mail. 1
sakis.kom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Η υπηρεσία που παραδίδει είναι η πόρτα πόρτα επικοινώνησε μαζί τουςΔεν θα έρθει με το απλό ταχυδρομείο? ή και στο amazon μπορείς να στείλεις κανένα mail.Δεν ξέρω σε ποιον. Μόλις σήμερα γράφτηκα και δεν έχω ιδέα σε ποιον να απευθυνθώ.
djcat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν θα έρθει με το απλό ταχυδρομείο? Δεν ξέρω σε ποιον. Μόλις σήμερα γράφτηκα και δεν έχω ιδέα σε ποιον να απευθυνθώ. Μίλα με το live chat. Αυτοι θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Κάντο άμεσα πριν φύγει το πακέτο!!! 1
sakis.kom Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ! Ήδη το έφτιαξαν!Πρώτη μου εντύπωση από το Amazon... άψογη!!!
sakis.kom Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ο εκτυπωτής ήρθε σήμερα. Πιθανή ημερομηνία παράδοσης είχαν την σημερινή (από την αρχή) και έπεσαν μέσα. Χρειάζεται να στείλω κάποιο feedback όπως κάνουμε και στο ebay ή το amazon δεν το έχει αυτό?
sakis.kom Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Η εκτύπωση έγινε περίφημα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δεν δοκίμασα το WIFI καθώς είχα έτοιμο καλώδιο USB από τον προηγούμενο μου εκτυπωτή. Εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί, άριστη. Να επαναλάβω για εσάς που ξέρετε... χρειάζεται να στείλω κάποιο feedback στο αμαζον?
s2117 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όχι,δε χρειάζεται,αλλά αν θέλεις κάνεις ένα review του προϊόντος για να το δούν οι πιθανοί αγοραστές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα