theoritikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το ζαχαρώνω να αγοράσω ενα ipad mini εδώ και λίγο καιρό. Το έχει δουλέψει κανένας σας σαν ebook reader? Υποστηρίζει epub και cbr αρχεία ή μόνο pdf?
Sellers Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Εγω το πήρα κυρίως για αυτην την δουλειά, και είναι κομπλε. Αγόρασα το good reader (το πιο γνωστό πρόγραμμα για readers) με 4,5 ευρω αν θυμάμαι καλά και ειναι μια χαρά για τα λεφτά του. Τα οργανώνεις όπως θες, κρατάς σημειώσεις πάνω τους, και κάνεις και ελαφριες επεξεργασείες (underline, pop-up σημειώσεις, κουτάκια κ.λ.π). Το μονο μειονέκτημα που έχω βρει μεχρι τώρα είναι ότι δεν εχει slideshow να βλεπεις πιο ευκολα σε ποια σελίδα θέλεις να πας. Ελπίζω σε κάποιο update να μπει σαν feature Το goodreader σίγουρα διαβαζει κι'άλλα πέρα απο pdf, νομίζω ότι έχω δοκιμάσει 2-3 φορές epub, αλλά δεν έχω ιδέα για cbr. Γενικά υποστηρίζει μπόλικες μορφές.
georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το ζαχαρώνω να αγοράσω ενα ipad mini εδώ και λίγο καιρό. Το έχει δουλέψει κανένας σας σαν ebook reader? Υποστηρίζει epub και cbr αρχεία ή μόνο pdf? Για .epub και .pdf υπάρχει η δωρεάν εφαρμογή iBooks της Apple. Για .mobi υπάρχει η (επίσης δωρεάν) εφαρμογή Kindle της Amazon. Για .cbr και .cbz υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές, άλλες δωρεάν και άλλες επί πληρωμή.
Aristomaxos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Χθες ο ξάδερφος μου αγόρασε ένα ipad mini. Σήμερα το έχω εγώ στο σπίτι μου για βρω πως δουλεύουν μερικά πράγματα και κυρίως το πως γίνεται η επικοινωνία και ανταλλαγή αρχείων μεταξύ του PC (Windows 7) και του ipad. Έχω κατεβάσει το iTunes στο PC. Για να μεταφέρω αρχεία απ' το PC στο ipad πρέπει να έχω μια app για file sharing ; Ποια να κατεβάσω ;
iMarilina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες ο ξάδερφος μου αγόρασε ένα ipad mini. Σήμερα το έχω εγώ στο σπίτι μου για βρω πως δουλεύουν μερικά πράγματα και κυρίως το πως γίνεται η επικοινωνία και ανταλλαγή αρχείων μεταξύ του PC (Windows 7) και του ipad. Έχω κατεβάσει το iTunes στο PC. Για να μεταφέρω αρχεία απ' το PC στο ipad πρέπει να έχω μια app για file sharing ; Ποια να κατεβάσω ; Μόνο το itunes χρειάζεσαι από εκεί συγχρονίζονται όλα. Τί εννοείς app για file sharing?
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες ο ξάδερφος μου αγόρασε ένα ipad mini. Σήμερα το έχω εγώ στο σπίτι μου για βρω πως δουλεύουν μερικά πράγματα και κυρίως το πως γίνεται η επικοινωνία και ανταλλαγή αρχείων μεταξύ του PC (Windows 7) και του ipad. Έχω κατεβάσει το iTunes στο PC. Για να μεταφέρω αρχεία απ' το PC στο ipad πρέπει να έχω μια app για file sharing ; Ποια να κατεβάσω ;Δοκίμασε το Documents by Readdle.
Aristomaxos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο το itunes χρειάζεσαι από εκεί συγχρονίζονται όλα. Τί εννοείς app για file sharing? Το μόνο που μπόρεσα να μεταφέρω στο ipad είναι φακέλους με μουσική ή φωτογραφίες. Μεμονωμένα αρχεία δεν έβρισκα την επιλογή για να τα μεταφέρω. Επίσης αρχεία pdf δε μπορούσα να μεταφέρω. Απ' ότι είδα στο net με τη συμβολή μιας file sharing app μέσα απ' το itunes είναι δυνατή η ανταλλαγή αρχείων μεταξύ ipad και PC με περισσότερες επιλογές. Δοκίμασε το Documents by Readdle. Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Θα τη δοκιμάσω.
iMarilina Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το μόνο που μπόρεσα να μεταφέρω στο ipad είναι φακέλους με μουσική ή φωτογραφίες. Μεμονωμένα αρχεία δεν έβρισκα την επιλογή για να τα μεταφέρω. Επίσης αρχεία pdf δε μπορούσα να μεταφέρω. Απ' ότι είδα στο net με τη συμβολή μιας file sharing app μέσα απ' το itunes είναι δυνατή η ανταλλαγή αρχείων μεταξύ ipad και PC με περισσότερες επιλογές. Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Θα τη δοκιμάσω. Μεμονωμένα αρχεία μπορείς να μεταφέρεις στην εκάστοτε εφαρμογή η οποία το επιτρέπει αν πας στο itunes στην καρτέλα APPS όταν πατήσεις στο κινητό, και σκρολλάρεις κάτω κάτω, έχει λίστα με εφαρμογές οι οποίες επιτρέπουν να μεταφέρεις αρχεία και τα κάνεις από εκεί.
georgeadams Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστά, γι΄αυτό ακριβώς και πρότεινα το Documents. Αν πρόκειται μόνο για PDF μπορείς να τα κάνεις drag & drop στο iTunes. Αυτό θα τα βάλει στην κατηγορία Books. Μετά, μπορείς να τα διαβάσεις στο iPad κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή iBooks της Apple.
iMarilina Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστά, γι΄αυτό ακριβώς και πρότεινα το Documents. <br><br>Αν πρόκειται μόνο για PDF μπορείς να τα κάνεις drag & drop στο iTunes. Αυτό θα τα βάλει στην κατηγορία Books. Μετά, μπορείς να τα διαβάσεις στο iPad κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή <a href="https://itunes.apple.com/gr/app/ibooks/id364709193?mt=8">iBooks</a> της Apple. Ναι απλά μάλλον δεν έχει καταλάβει από πού θα περνάει ή θα τραβάει δεδομένα από εφαρμογές γι αυτό είπα το παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα