Προς το περιεχόμενο

Apple iPad Mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές, εγώ χρησιμοποιώ το ΜediaBurner  είναι πολύ καλό. 

Εναλλακτικά αν είσαι jailbroken, Protube. 

εχει επιλογη δλδ το βιντεο που κατεβασες να το μετατρεψεις σε .mp3 και μετα, μεσω itunes το περνας στην δισκοθηκη σου;

γιατι με ενδιαφερει κι εμενα, το εψαξα, αλλα για μετατροπες κανει λογο μονο για ringtome (.m4a)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>thanx! η επιλογη save to album στελνει το βιντεο στην βιβλιοθηκη video του iphone/ipad?</p>

:) save to album πάει στο album με τις φωτό και τα βίντεο

Δημοσ.

το κατεβασα τελικα, ειναι καλο, θελει λιγη λιγη δουλεια με το interface.

για ενδιαφερομενους, για να κατεβασεις βιντεο, η εφαρμογη κοστιζει 1.80 € και για να μπορεις να τα περασεις στο itunes (pc/mac) ή να μετατρεψεις το βιντεο σε .mp3 πληρωνεις αλλα τοσα μεσα απο την εφαρμογη...

αν ηταν πιο ανοιχτο το ios για να περνας το τραγουδι απευθειας στην μουσικη δισκοθηκη του iphone/ipad θα ηταν απλα τελεια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι τελειως ασχετος απο θεμα jailbreaking σε smartphones tablets κλπ.

Σε ipad mini 6.1.3 γινεται? Αν ναι υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος στα ελληνικα καλυτερα,για τελειως noobs σαν και εμενα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να γράψω και εγώ τη γνώμη μου για το ipad mini... Λοιπόν, ας αρχίσω με τα καλά. Πάρα πολύ καλές και οι δυο κάμερες! Τρομερά γρήγορη ανταπόκριση παρόλο που έχει λίγο παλιό επεξεργαστή. Οσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει ως τώρα δουλεύουν άψογα (3D και 2D). Η μπαταρία κρατάει άνετα 6 ώρες σε 3D παιχνίδια με τη φωτεινότητα στο full και 8 - 9 ώρες σε Ίντερνετ. Πολύ καλή φωτεινότητα οθόνης. Τώρα, όσον αφορά στην ανάλυση, εγώ δεν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Τα pixel δεν φαίνονται, εκτός και αν φέρεις την οθόνη στη μούρη σου. Μεγάλη απουσία θυρών, ασυμβατότητα με USB. Αυτά. Ως entry level tablet είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι τελειως ασχετος απο θεμα jailbreaking σε smartphones tablets κλπ.

Σε ipad mini 6.1.3 γινεται? Αν ναι υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος στα ελληνικα καλυτερα,για τελειως noobs σαν και εμενα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημέρα, δε γίνεται στην 6.1.3. Οδηγοί υπάρχουν πολλοί και καλοί αλλά δε γίνεται στη συγκεκριμένη έκδοση και δε θα βγει, θα βγει πλέον στην 7

Είπα να γράψω και εγώ τη γνώμη μου για το ipad mini... Λοιπόν, ας αρχίσω με τα καλά. Πάρα πολύ καλές και οι δυο κάμερες! Τρομερά γρήγορη ανταπόκριση παρόλο που έχει λίγο παλιό επεξεργαστή. Οσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει ως τώρα δουλεύουν άψογα (3D και 2D). Η μπαταρία κρατάει άνετα 6 ώρες σε 3D παιχνίδια με τη φωτεινότητα στο full και 8 - 9 ώρες σε Ίντερνετ. Πολύ καλή φωτεινότητα οθόνης. Τώρα, όσον αφορά στην ανάλυση, εγώ δεν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Τα pixel δεν φαίνονται, εκτός και αν φέρεις την οθόνη στη μούρη σου. Μεγάλη απουσία θυρών, ασυμβατότητα με USB. Αυτά. Ως entry level tablet είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Το θέμα των θυρών ειναι κατι γνωστό, και οφείλεται κυρίως στο λογισμικό του. Αλλά πιστεύω ότι δε θα σου λείψει τόσο πολύ, γενικά είναι πολύ βολικό. 

Για ipad, υπάρχει ένας αντάπτορας για SD cards και επίσης και κάποιοι wireless σκληροί δίσκοι 

• Like 1
Δημοσ.

περιμενα την ανακοινωση του ipad mini 2 τον ιουνιο και τελικα εμεινα με τον καημο... Δε μου παει η καρδια να το αγορασψω τωρα και σε 1-2 μηνες να κυκλοφορησει νεο παρολου που το λιγουρευομαι οταν το βλεπω σε καποιο μαγαζι... Τωρα κανω τη δουλεια μου με το 1st gen ipad αλλα κρασαρει ο σαφαρι ολη την ωρα και μου ερχεται να το σουταρω...

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ κι έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα του... Πολύ καλό tablet και σε ιδανικό μέγεθος.

Για θήκη πήρα το smart cover tis apple. Ξερετε αν μπορω να παρω για προστασια πισω κανενα φθηνο καπακι απο το ebay ή θα έχω θέμα με το να μην κουμπώνει μετά το smart cover;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ κι έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα του... Πολύ καλό tablet και σε ιδανικό μέγεθος.<br><br>

Για θήκη πήρα το smart cover tis apple. Ξερετε αν μπορω να παρω για προστασια πισω κανενα φθηνο καπακι απο το ebay ή θα έχω θέμα με το να μην κουμπώνει μετά το smart cover;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Πηγαινε σε καποιο απο τα μεγάλα μαγαζιά και παρε κανα ωραιο back cover puro ή belkin που να ειναι συμβατό με το smart cover (εχει άνοιγμα στο πλαι οπου εφαρμοζει το smart cover).

Δημοσ.

Τελικά βρήκα από το ebay με 3,50€.

Αν βγει μαπα θα παρω απο τα γνωστα μαγαζια σαν τελευταια επιλογη, γιατι τα ειχαν 20€...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...