iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αν θες άστο εκεί. Αν θες να πάς στην 6.1.2 ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό; http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/129013-evasi0n-jailbreak-tool-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-ios-6/ απλά επειδή είσαι ήδη σε jb μπες σε dfu κάνε restore και set up as new στην 6.1.2 και μετά ακολούθησε τον οδηγό Δε χρειάζεται απαραίτητα να μπει DFU επειδή είναι jailbroken. Ποτέ δε μου χρειάστηκε.
Gannicus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλημέρα κι από μένα εδώ. Θα ήθελα να μάθω αν παίζει απενεργοποίηση της κάρτας σιμ όταν αυτή δεν χρειάζεται για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας Βλέπω ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του και έχει χάσει ήδη 30% με πολύ ελάχιστη χρήση (ούτε μια ώρα) Ισως επειδή είναι καινούργιο πιθανόν
georgeadams Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αυτόματη απενεργοποίηση όχι. Αλλά μπορείς να πας μόνος σου στην εφαρμογή Ρυθμίσεις -> Δεδομένα και να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση αν δεν την χρειάζεσαι.
Gannicus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα Σχετικα με την μπαταρια μηπως φθινει επειδη ειναι καινουργιο ακομη ? δυο μερες το εχω σχεδον. Οταν το εβαλα να φορτισει πρωτη φορα ηταν ηδη στο 80% Επεισης η συσκευασια δεν εχει ακουστικα βλεπω.
iMarilina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα Σχετικα με την μπαταρια μηπως φθινει επειδη ειναι καινουργιο ακομη ? δυο μερες το εχω σχεδον. Οταν το εβαλα να φορτισει πρωτη φορα ηταν ηδη στο 80% Επεισης η συσκευασια δεν εχει ακουστικα βλεπω. Ακουστικά δεν έχει καμία συσκευασία ipad.
giorgos_k Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Καλημέρα σε όλους!! Ξέρει κάποιος τι περιορισμός υπάρχει με τα cellular mini απο εξωτερικό? θα παίζουν στην ελλάδα?
iMarilina Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλημέρα σε όλους!! Ξέρει κάποιος τι περιορισμός υπάρχει με τα cellular mini απο εξωτερικό? θα παίζουν στην ελλάδα? Ξεκλείδωτα είναι κανονικά θα δουλεύουν. 1
sotris99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 έχει βρεί κανένας κανέναν φθηνό και αξιόπιστο ebay seller από αμερική??? όλοι έχουν import fees στο description
popo@ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 παιδια ενδιφερομαι να το αγορασω..απλα ηθελα να ρωτισω αν αξιζει???
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 παιδια ενδιφερομαι να το αγορασω..απλα ηθελα να ρωτισω αν αξιζει??? Εγω το εχω 3 μηνες και δεν το αποχωριζομαι,παλια ειχα και το Ipad 1,τωρα οταν πεφτει καμια φορα το Ipad 3 του αδερφου μου στα χερια μου νοιωθω σαν τον Ατλαντα που κρατουσε την γη ,πραγματικα ειναι παναλαφρο,ευχρηστο στην πληκτρολογηση,και ευκρινες για διαβασμα(και ας μην εχει Ρετινα).
popo@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να κατβασω τραγουδια απο το youtube στο ipad mini??
iMarilina Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να κατβασω τραγουδια απο το youtube στο ipad mini?? Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές, εγώ χρησιμοποιώ το ΜediaBurner είναι πολύ καλό. Εναλλακτικά αν είσαι jailbroken, Protube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα