Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας,

Εφόσον τελικά ούτε η cyta κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, είμαι σε αναζήτηση νέου παρόχου (εξαιρούνται ο ΟΤΕ που τελικά είμαι ακόμη και η Cyta που και να με συνδέσει θα μου δώσει το πολύ 1-2 mbps)

Σκέφτομαι να πάω προς hol μεριά, έχω ακούσει καλά σχόλια από φίλους και οι τιμές της είναι αρκετά προσιτές. Επίσης έχω ακούσει ότι έχει δικό της δίκτυο και δεν μπλέκει με το Οτε.

Έτσι θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το ποια είναι πιο αξιόπιστη (δηλαδή χωρίς αποσυνδέσεις ) και σχετικά οικονομική για 24αρι internet.. και τηλέφωνο..

Δημοσ.

1. Κανένας εναλλακτικός πάροχος δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο από το ΑΚ του ΟΤΕ έως το χώρο σου. Όλοι χρησιμοποιούν το χάλκινο παμπάλαιο δίκτυο του ΟΤΕ και αυτά που λέει η Cyta για να παραμυθιάσει υποψήφιους πελάτες είναι μπούρδες. Ιδιόκτητο δίκτυο έχουν όλοι ΜΕΧΡΙ το ΑΚ του ΟΤΕ.

2. Με βάση τα παραπάνω, όλοι οι πάροχοι θα έπρεπε να προσφέρουν παρόμοιες συνδέσεις adsl, σε κάθε καταναλωτή, αλλά αυτές διαφέρουν γιατί οι πάροχοι χρησιμοποιούν διαφορετικά στοιχεία στις συνδέσεις τους, όπως πχ η 4νετ που συνδέει με το χαμηλότερο snr (6), που σου δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες έναντι των υπόλοιπων).

3. Στο broadbandtest.eett.gr της ΕΕΤΤ μπορείς να δεις το χάρτη της περιοχής σου και αυτούς που έχουν συνδεθεί με το πρόγραμμα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για τη συγκεκριμένη περιοχή.

4. Σε ότι αφορά στην επιλογή προγράμματος και παρόχου, ένα πολύ καλό εργαλείο είναι το hapitel.gr

Δημοσ.

Ρώτα εδώ για πια περιοχή ενδιαφέρεσαι να ακούσεις απόψεις άλλων μελών της ίδιας περιοχής.Εκτός και αν μας πεις και μετά πρέπει να μας σκοτώσεις. :P   

Δημοσ.

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="krypton" data-cid="52142474" data-time="1359625466"><p>δες και τη forthnet. μπορει να κερδισεις 2-3mbps επειδη παιζει με χαμηλο snr</p></blockquote>Τι ακριβώς είναι αυτό το snr?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...