s-gate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα σε ολους!!Πριν λιγο καιρο πηρα αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7770-GHz-1GB-OC-GDDR5-11201-02-20G.htm την καρτα.Εχω τροφοδοτικό 550w και 2 οθονες συνδεμενες,η μια με hdmi απο την καρτα και με ανταπτορακι hdmi to dvi για να συνδεθει στην οθονη και τη δευτερη με dvi.Οταν ανοιγα τον υπολογιστη στο boot ολα καλα και μολις εμπαινε στα windows τρεμοπαιζαν κατι μπλε κουκιδες.Με τα πολλα την αλλαξα 2 φορες με ιδια και εκανε το ιδιο πραγμα.Το παραξενο ειναι οτι αν συνδεσω την οθονη που βγαζει τις κουκιδες με vga ολα ειναι μια χαρα...!Πηγα και την αλλαξα ακομα μια φορα και τωρα εχω αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm αλλα πάλι τα ιδια! Μπορεί καποιος να μου πει αν ειναι πρόβλημα της οθονης ή της καρτας??Εχω κανει το service απ το πλαισιο δευτερο σπιτι...
alex00a Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορει να ειναι χαλασμενες και οι δυο καρτες..
s-gate Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη φταιει η εξοδος dvi απ την οθονη?α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω,πριν βαλω τους drivers της καρτας(οταν ειχε αυτους απ το windows update) ολα ηταν μια χαρα και μολις εγκατεστησα τους drivers μετα την επανεκκινηση παλι τα ιδια.Επισης οταν το κανει αυτο με τις τελιτσες και κλεινω την οθονη και την ξαναανοιγω δεν το κανει ξανα... Δεν ξερω τι παιζει...αν ηταν χαλασμενη η οθονη δεν θα το εκανε συνεχεια...?
Enantia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 φιλε μου εχω την δευτερη καρτα που ποσταρες εδω ! την τοποθετησα πανω στην μητρικη - ρευμα απ το τροφοδοτικο και δουλευει τελεια ! την πηρα γιατι ειχα ακουσει τις καλυτερες συστασεις και πραγματικα ειναι αψογη ! ενα παιχνιδι παιζω μονο το pro evolution το οποιο το σηκωνει για πλακα full 1080 καρφωμενα 60 fps σε 2 οθονες ! πιστευω για τα λεφτα της η καλυτερη ! εχω ακριβως την ιδια συνδεση με σενα αν καταλαβα καλα ! hdmi - hdmi στην μια οθονη ! και hdmi me ανταπτορακι dvi στην αλλη ! στα win 8 64 ! μαλλον το προβλημα σου βρισκεται στους οδηγους ! δυσκολο και οι 2 καρτες να ειχαν προβλημα ..
s-gate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 τι να πω ρε παιδια θα την ψαξω αν ειναι γιατι ολο στο service ειμαι!ευχαριστω πολυ παντως!!
darkheretic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασε α) ν'απεγκαταστησεις τους drivers β)να πας σε safe mode και με το driver sweeper να κανεις clean στ'απομειναρια της απεγκαταστασης(τικαρεις ΑΤΙ) γ)σε κανονικη λειτουργια κανε ενα καθαρισμο μητρωου με το CCleaner πχ δ)εγκατεστησε τους τελευταιους drivers,13.1 νομιζω,με custom εγκατασταση και ασε το CCC απ'εξω Αυτα,δοκιμασε και πες αν διορθωθηκε το προβλημα.
s-gate Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 το εκανα και φαινεται να μην τα βγαζει τωρα αλλα κανει κατι αλλο.οταν παει να μπει στα windows η μια οθονη δεν δειχνει τιποτα και η αλλη κανονικα και μετα απο λιγη ωρα ανοιγει κανονικα!οταν εκανα εγκατασταση τους drivers ειχα εκεινη την οθονη με vga και στην επανεκκινηση πανω το αλλαξα σε dvi,μηπως εκανα βλακεια και αυτο φταιει?
s-gate Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 τελικα το ξανακανει...καποια αλλη ιδεα??
darkheretic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στη γραμμη εντολων πληκτρολογησε dxgiag και πατα enter.Στο παραθυρο που εμφανιζετε τσεκαρε την εκδοση του direrctx.Τικαρε το εκτελεση dxdiag.Μετα πηγενε στην Οθονη και δεσ στις σημειωσεις αν εντοπιστικαν προβληματα και ποια.τσεκαρε την θερμοκρασια της καρτας σου.Την εχεις κλοκαρει? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από darkheretic
s-gate Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το εκανα και δεν εμφανιζεται κανενα προβλημα.την καρτα δεν την εχω κλοκαρει,βασικα με το που την πηρα αρχισε να το κανει απ οταν εγκατεστησα τους drivers.
darkheretic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οταν ειχες μπει σε safe mode για να απεγκαταστησεις τους drivers σου ειχε βγαλει παλι τις κουκιδες? Eπισης αλλαξε το ρυθμο ανανεωσης της οθονης Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από darkheretic
s-gate Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 οχι σε safe mode δεν το εκανε ποτε!στην οθονη που κανει το προβλημα δεν μου δινει αλλη επιλογη,εχει μονο 60hz οποτε δεν μπορω να το αλλαξω!επισης απο τοτε που εβαλα την καρτα αρχισε να μου αλλαζει τον κερσορα απ το ποντικι οταν το μετακινω γρηγορα απ τη μια οθονη στην αλλη,θα ανεβασω και φωτο για να δεις!
darkheretic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Για να τα παρουμε απο την αρχη.Εχεις και τις δυο συνδεδεμενες πανω στην καρτα γραφικων,την μια με ανταπτορακι mini HDMI(type A) to DVI και την αλλη απ'ευθειας στην εξοδο DVI της καρτας σου.Σωστα?Ποια απο τις δυο εχει το προβλημα? Απο την αλλη ,οποια οθονη και να ειναι,οταν το σημα γινεται αναλογικο ολα λειτουργουν αψογα. Οπως επισης και σε safe mode που δεν τρεχουν οι drivers της καρτας. Κανει το ιδιο οταν συνδεσεις και την αλλη οθονη? Αν εχεις onboard καρτα στη μητρικη σου καλυτερα να την απενεργοποιησεις. Επισης κατεβασε κι εγκατεστησε απο την ΑΤΙ το HydraVision(οι οθονες ειναι clone η dual?) http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx#2 το συγκεκριμενο λινκ ειναι για 7αρια 64μπιτα Οταν εκανες update,στην εγκατασταση,ολα πηγαν καλα?Eιχες προειδοποιησεις? Αν ολα πηγαν καλα στη εγκατασταση,δεν κανει το ιδιο και στη αλλη οθονη και δεν εχεις onboard καρτα,τοτε δοκιμασε,αν εχεις τη δυνατοτητα,να συνδεσεις την "προβληματικη" οθονη σε καποιο αλλο πισι. Η να δοκιμασεις αλλο ανταπτορακι,ειτε στην εξοδο DP(DP to DVI)της καρτας σου,ειτε με αλλο HDMI to DVI.
s-gate Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 βασικα τα μπερδεψα λιγο και συγγνωμη!για να ξεκαθαρισω,εχω τις εξης οθονες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168022 και http://images.bidorbuy.co.za/user_images/983/1952983/1952983_121030104648_LG_W2343T.jpg .η οθονη που βγαζει τις τελειες ειναι η samsung και την εχω συνδεμενη με dvi to dvi καλωδιο και την lg με καλωδιο hdmi απο την καρτα και για να συνδεθει με την οθονη εχω βαλει αυτο ακριβως το ανταπτορακι http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/3471.jpg .αλλα ακομα και να βαλω το ανταπτορακι στη samsung και να τη συνδεσω με το hdmi παλι το ιδιο κανει.τις οθονες τις εχω σε extended mode και εχω 7αρια 64bit.μητρικη εχω την asus p5k και δεν εχει onboard καρτα.αυτο που ειπες για clone ή dual δεν το καταλαβα...επισης σε ποια εγκατασταση εννοεις αν ειχα προειδοποιησεις??
darkheretic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν κατεβασες απο ΑΤΙ τους 13.1 drivers?Eχουμε την ιδια καρτα(εμενα υλοποιημενη απλα απο Gigabyte)και ιδιο λειτουργικο.Εκανες απεγκατασταση,clean σε safe mode και εγκατασταση τους 13.1 drivers για την καρτα γραφικων.Οταν τελειωσε η εγκατασταση ειχες προειδοποιησεις?Το clone ειναι το extended mode,ενω το dual ειναι drag στη μια drop στη αλλη.Τελσπα αν εχεις την δυνατοτητα τσεκαρε την Samsung σε αλλον υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα