cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα, απλά φόρτωσα το Malware Bytes σέ ένα στικάκι, μπήκα Safe mode το εγκατέστησα, έκανα ένα σκαν και έκανα επανεκκίνηση, το πρόβλημα λύθηκε. +1
biomecanoid Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 xaxaxaxaxaxaxaxa κλαιωωω Τώρα θα επέμβει από ότι άκουσα και η κυβέρνηση γιατί υπάρχει μείωση εσόδων αφού τον ιο τον καθαρίσουν τεχνικοί με 20 euro και αυτά τα λεφτά δεν καταλήγουν στο ελληνικό δημόσιο και στα κρατικά ταμία. 3
JamesSP472 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Επειδής ασχολούμαι με ιους και ο συγκεκριμένος ιος μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. ξερετε που μπορω να τον βρω? Για να τον μελετησω...!!! Υ.Σ Σοβαρα Μιλαω Άρχισε να παίρνεις σβάρνα όλα τα xxx sites και να βλέπεις τα xxx videos. Κλείνοντας και το antivirus θα έχεις γρήγορα και εύκολα έναν ιό της αστυνομίας στα χέρια σου. Τόσο απλό!! Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
JamesSP472 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 <p>Ναι σε συνεργασια με την πυροσβεστικη, επειδη απο τις πολλες τσοντες, εχει πεσει..... καψιμο.</p> rfc έγραψες πάλι !! Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App 1
nikipi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα! δυστυχώς έχω κολλήσει και γω τον ιό.. βρήκα διάφορες οδηγίες για το πως να τον σβήσεις αλλά όλα ξεκινανε από το save mode με το f8.. έχω πατήσει το f8 f9 f12 και δεν βγαίνει η οθόνη που έπρεπε. Δλδ με το φ8 βαινει μια μπλε ο8ονη με κίτρινα γράμματα και τρεις επιλογες ασχετες.. έχω turbox..΄μήπως το save mode είναι αλλού;;
nikolaos p. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Όταν μπουτάρεις, κράτα το f8 πατημένο και τότε θα βγει η οθόνη με τις boot options. Με τα βελάκια πηγαίνεις στην επιλογή safe mode και πατάς enter.
John911 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλημέρα. εδω και κανα χρονο έχω καθαρίσει τέσσερα πισια σε διάφορες φάσεις.Η τελευταια, πριν κανα διμηνο ήταν φοβερή, βελτιωμένη έκδοση...μεχρι που μολις μπουταρα σε σειφ εκανε ρεσταρτ...ουτε γραμμη εντολων ουτε επιδιορθωση ουτε αντιβιωτικα ουτε σιροπια, τιποτα....τελικα μονο με επαναφορα λυθηκε... ααα...και παρεπιμπτοντως, το τσιμπισε βρισκοντας συνταγη για μαφινς....η τουλαχιστον εκεινη την ωρα εκδηλωθηκε..
JamesSP472 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 <p>Καλημέρα.</p> <p>εδω και κανα χρονο έχω καθαρίσει τέσσερα πισια σε διάφορες φάσεις.Η τελευταια, πριν κανα διμηνο ήταν φοβερή, βελτιωμένη</p> <p>έκδοση...μεχρι που μολις μπουταρα σε σειφ εκανε ρεσταρτ...ουτε γραμμη εντολων ουτε επιδιορθωση ουτε αντιβιωτικα ουτε σιροπια, τιποτα....τελικα μονο με επαναφορα λυθηκε...</p> <p>ααα...και παρεπιμπτοντως, το τσιμπισε βρισκοντας συνταγη για μαφινς....η τουλαχιστον εκεινη την ωρα εκδηλωθηκε..</p> Μήπως ήταν συνταγή για αφροδισιακά μαφιν ? Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App 1
web_assasin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Eγω βλεπω εναν ιο χειροτερο απο τον ιο της αστυνομιας.τον ιο του enggreek,που ειναι χειροτερος απο τον ιο greeklish.δε μας λυπαστε?σε forum τεχνολογιας και γραφετε αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες?και δυστυχως βλεπω πολλους μολυσμενους.στο θεμα μας τωρα,εγω ειχα μεινει στην πιο απλη μορφη και λυση του προβληματος,εμπαινα σε safe mode και εκλεινα την υποπτη διεργασια απο το msconfig.να υποθεσω οτι πλεον δεν ειναι αρκετο αυτο?
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 <p>Eγω βλεπω εναν ιο χειροτερο απο τον ιο της αστυνομιας.<br> τον ιο του enggreek,που ειναι χειροτερος απο τον ιο greeklish.<br> δε μας λυπαστε?<br> σε forum τεχνολογιας και γραφετε αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες?<br> και δυστυχως βλεπω πολλους μολυσμενους.<br> στο θεμα μας τωρα,εγω ειχα μεινει στην πιο απλη μορφη και λυση του προβληματος,εμπαινα σε safe mode και εκλεινα την υποπτη διεργασια απο το msconfig.<br> να υποθεσω οτι πλεον δεν ειναι αρκετο αυτο?</p> Ανάλογα σε ποια παραλλαγή του ιού έπεσες. Υπάρχουν εξελιγμένες μορφές. Απ' τις χειρότερες είναι αυτή που κρυπτογραφει τα αρχεία!!! Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 τον κολλησα κ εγω ,δε με αφηνε να μπω καν στο safe mode , μολις εμπαινα εκανε επανακινηση.. Πηρα απο ενα linux mint live usb μερικα αρχεια που δεν ηθελα να χαθουν κ εκανα φορματ.. Ο ιος εκανε trigger μολις ξεκινησα να βλεπω επεισοδειο μιας σειρας αν κ τς τελευταιες μερες,ειχε κολληματα το λαπτοπ, σε εκνευριστικο σημειο.. τεσπα προσοχη λοιπον !
rwmanos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Κολλησα και εγω προσφατα τον ιο αλλα με μια επαναφορα συστ. και με χρηση antimalware εξαφανηστηκε. Να ρωτησω κατι σαν ασχετος ολες αυτες οι χρεωσεις που ελεγε εκει 100000 ευρω κ.α ισχυουν η ειναι απατη δηλ. θα χρειασθει να πληρωσω ολα αυτα που λεει;Ennoeitai οτι δεν πληρωσα πει σειφ και τετοια καθως το εψαξα στο γκουγκλ δηλαδη τωρα που εφυγε καθαρισα χωρις να εχω προσθετη χρηματικη επιβαρυνση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα