lexmark Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O ιός είναι τύπου ransomware και είναι drive-by-download. Θεωρητικά μπορείς να τον κατεβάσεις από οπουδήποτε (θεωρητικά είπα, έτσι; Μην αρχίσετε τώρα για τα κακά Windows και ότι «δεν μπαίνω σε τσοντοsite!!). Δεν νομίζω να σου έκανε τόση ζημιά μόνο αυτός ο ιός. Αρά είχες κι άλλους.
stekont Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O ιός είναι τύπου ransomware και είναι drive-by-download. Θεωρητικά μπορείς να τον κατεβάσεις από οπουδήποτε (θεωρητικά είπα, έτσι; Μην αρχίσετε τώρα για τα κακά Windows και ότι «δεν μπαίνω σε τσοντοsite!!). Δεν νομίζω να σου έκανε τόση ζημιά μόνο αυτός ο ιός. Αρά είχες κι άλλους. ποιος μιλησε για ''κακα'' ''παραθυρα''? ο τιτλος παει στο οτι μαλλον δε γλυτωνω το φορματ... ελεος
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 H νεα γενιά ειναι πολυ περίπλοκη, εγω που προσπάθησα πειραματικά με όλα τα αντιβιοτικά-Malware, χειροκίνητα, και βγάζοντας τον δίσκο και σκανάροντας τον σε άλλο pc δεν κατάφερα να τον αφαιρέσω. 1-2 μηνες ποιο πίσω τον ειχα αφαιρέσει εύκολα απο 2 υπολογιστές με το essentials
stekont Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι έσβησες όλα τα infected αρχεία; Στο cure registry πάτησες ένα πλήκτρο (οποιοδήποτε) για να ξεκινήσει; Άμα δεν γίνεται τίποτα και με αυτό δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση να έχουν πειραχτεί αρχεία του συστήματος, όποτε αναγκαστικά σου μένει να κάνεις format. νομιζω τα αφαιρεσα ,γτ οταν ξανακανω σκαν με το προγραμμα που μου ειπες, δε βρισκει κανενα αρχειο ινφεκτντ...
area51 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Nα ένας τίμιος που δεν λέει ότι τον κόλλησε φίλος του. +1.
evkar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κλείστε τη java καλύτερα βγάλτε την τελείως από τα μηχανάκια σας . Εγώ τουλάχιστον εκεί έχω καταλήξει .Πιο πολλές τρύπες και από τυρί emental έχει η ρημάδα .
achilles_g_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ τον κόλλησα όταν πήγα να κατεβάσω ταινία απο uload, μάλιστα τους έστειλα και email. Kαι αν ρωτήσετε πως ξέρω ότι τον κόλλησα από εκεί, τον ξανακόλλησα γιατί πήγα να ξαναδοκιμάσω να την κατεβάσω Με το που πατούσα start dwonload , black out.
rfc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αυτος ο ιος ... απο οσο ειχα παιδευτει καμια στιγμη.... κολλαει μονο απο τον ie. Το fix απο τη microsoft παντως βγηκε πριν καμια 20ρια μερες νομιζω (updates). Σβηνετε ευκολα παντως αν ξεκινησεις se safe mode (f8) και στη διαδρομη %userprofile%/appdata/local τον βρεις εκει και τον καθαριζεις με το χερι ή, τρεχεις ενα malwarebytes αυτα
rallis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγω πάντως αν και δοκιμασα ολες τις πιθανες λύσεις που διαβασα και στο παρον τοπικ αλλα και αλλού ,μη θελοντας να κανω restore για να μην χαθούν αρχεια ,ελυσα το προβλημα μου με τις οδηγιες που αναφερονται εδώ: http://www.wintips.org/how-to-remove-the-greek-version-of-fbi-virus-money-pack-ios-astynomias/ Καλο κουραγιο σε οποιον αλλον την πατήσει γιατι εχασα 3 ωρες απο τη ζωη μου για να φτιαξω το λαπτοπ της γυναικας μου.Λέτε να βλέπει τσοντες στο ιντερνετ???
salonika91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εγω πάντως αν και δοκιμασα ολες τις πιθανες λύσεις που διαβασα και στο παρον τοπικ αλλα και αλλού ,μη θελοντας να κανω restore για να μην χαθούν αρχεια ,ελυσα το προβλημα μου με τις οδηγιες που αναφερονται εδώ: http://www.wintips.org/how-to-remove-the-greek-version-of-fbi-virus-money-pack-ios-astynomias/ Καλο κουραγιο σε οποιον αλλον την πατήσει γιατι εχασα 3 ωρες απο τη ζωη μου για να φτιαξω το λαπτοπ της γυναικας μου.Λέτε να βλέπει τσοντες στο ιντερνετ???
kostas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπερα , ρε παιδια,αφου βλεπετε οτι με τα διαφορα antivirus προγραμματα,δεν κανετε κατι τις , δεν περνετε ενα image του δισκου σας,ευκολο ειναι,δωρεαν ειναι,δεν προκαλει προβληματα στο λειτουργικο σας και στα διαφορα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα,και σ'ενα 20λεπτο το πολυ,εχετε τον υπολογιστη σας,οπως ηταν,οταν πηρατε το image. 1
rfc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι σε συνεργασια με την πυροσβεστικη, επειδη απο τις πολλες τσοντες, εχει πεσει..... καψιμο. 6
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι σε συνεργασια με την πυροσβεστικη, επειδη απο τις πολλες τσοντες, εχει πεσει..... καψιμο. xaxaxaxaxaxaxaxa κλαιωωω
kdoumani Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα, απλά φόρτωσα το Malware Bytes σέ ένα στικάκι, μπήκα Safe mode το εγκατέστησα, έκανα ένα σκαν και έκανα επανεκκίνηση, το πρόβλημα λύθηκε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα