Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως κατάλαβες ότι τον κόλλησες στο google δλδ;

αφου μονο μια καρτελα ειχα ανοιχτη στο browser μου και μαλιστα αναζητουσα για καποια λυση ενος προβληματος σε pc και ξαφνικα βλεπω την ασπρη οθονη με το μηνυμα, βεβαια δευτερολεπτα πριν ειχα μπει ηδη σε κανα 2 ξενα φορουμς για αυτην ανζητηση που ειχα και μετα εβγαινα πισω, τωρα αν αυτο τον ιο τον κολησα μεταξυ μπρος και πισω σε σελιδες που μπαινοβγαινα απο το search της google και να εκδηλωθηκε πανω στο search της google καθολου απιθανο, αλλα παντως στην αναζητηση της google τον κολησα.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tον ιο τον κόλλησες νωρίτερα και απλά κάτι έκανε trigger και τον ενεργοποιήσε εκείνη τη στιγμή. Πάντως δεν έφταιγε το google... :P

Διάβασες πιο πάνω τι έγραψα για την προστασία; Στον υπολογιστή σου έχεις εγκατεστημένο anti-virus με web-shield; Anti-spyware όπως το Malwarebytes Anti-Malware; Αν είχες αυτά τα δύο, δεν υπήρχε περίπτωση να τον κολλούσες.

Δημοσ.

οχι μονο το κασπερσκυ ιντερνετ σεκιουριτι 2011 ειχα, αλλα αυτο εχει πληρες προστασια απο malware, spyware κλπ αλλα δεν το επιασε :P

Καμιά φορά ξεφεύγουν και από το kaspersky.... Για αυτό σου είπα scan με malwarebytes anti-malware.

Δημοσ.

αυτος ο ιος της αστυνομιας τι κανει?..

αν τον κολλησες απο το μπραουζερ τοτε ειτε αυτος που ανεβασε τον ιο εχει 0-day για τον συγκεκριμενο μπραουζερ που χρησιμοποιησες δηλαδη φταιει καθαρα ο μπραουζερ οχι τα windows ειτε εχεις αφησει το java ανοιχτο.. κλειστε το java το 90% των exploit εχουν σχεση με java... δε φταινε τα windows σχεδον ποτε ολα τα αλλα προγραμματα φταινε.. αν βρειτε RDP για windows 7-8 να δουλευει εχετε και κανα 50.000 ευρω στη μαυρη ..

Δημοσ.

Breaking news: Το ότι (νομίζετε) ότι το mac os, το linux ή όποιο άλλο λειτουργικό είναι καλύτερο από τα windows δεν αφορά το παρών topic.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου. .. και μια τελεφταια ερωτηση πριν το δοκιμασω... με usb γινεται? ι θελει αποκλειστικα cd?

ευχαριστω για τη βοηθεια φιλαρακι... οντως, μετα απο2 ωρες φουλ σκαν μου βγαζει 70 ινφεκτντ αρχεια... πατησα σε καθε ενα και μετα ριμουβ αλλα δεν τα εδιωχνε,μου εβγαζε μνμ οτι δεν υπαρχει χωρος...κατι τετοιο... τα περισσοτερα αρχεια ειχαν καταληξη ραρ που βρηκε... μαλλον δεν το γλθτωνω το 2ωρο σκανινγκ καιαυριο... αν εχεις κατι υποψιν για το νεο προβλημα θα σε ευγνομονουσα... 

δεν το πιστευω οτι για να λυσεις ενα προβλημα στον υπολογιστη πρεπει να ανατρεχεις σε 10 επιμερους λυσεις... (δοκιμασα με σιντι αφου πρωτα δοκιμσα με 2 γιουεσμπι τα οποια δεν ηταν συμβατα μαλλον με την μητρικκη μου και δεν μπουταρε τπτ)

Δημοσ.

Επειδής ασχολούμαι με ιους και ο συγκεκριμένος ιος μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

ξερετε που μπορω να τον βρω? Για να τον  μελετησω...!!! :devil:

Υ.Σ Σοβαρα Μιλαω :-D

Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια φιλαρακι... οντως, μετα απο2 ωρες φουλ σκαν μου βγαζει 70 ινφεκτντ αρχεια... πατησα σε καθε ενα και μετα ριμουβ αλλα δεν τα εδιωχνε,μου εβγαζε μνμ οτι δεν υπαρχει χωρος...κατι τετοιο... τα περισσοτερα αρχεια ειχαν καταληξη ραρ που βρηκε... μαλλον δεν το γλθτωνω το 2ωρο σκανινγκ καιαυριο... αν εχεις κατι υποψιν για το νεο προβλημα θα σε ευγνομονουσα... 

δεν το πιστευω οτι για να λυσεις ενα προβλημα στον υπολογιστη πρεπει να ανατρεχεις σε 10 επιμερους λυσεις... (δοκιμασα με σιντι αφου πρωτα δοκιμσα με 2 γιουεσμπι τα οποια δεν ηταν συμβατα μαλλον με την μητρικκη μου και δεν μπουταρε τπτ)

Μήπως δεν έχεις αρκετή ram στο σύστημα και σου έβγαζε αυτό το μήνυμα; Για να μην κάνεις και άλλο scan καλύτερα ακολούθα αυτά τα βήματα για να μπορείς να μπεις μετά στα windows. Έχε υπόψιν όμως ότι πρέπει να τον κάνεις μετά scan(με το Malwarebytes Anti-Malware) μέσα από τα windows για να σβήσει τα υπολείμματα του ιού.

http://greekstars.co/greekstars/index.php?showtopic=67158&view=findpost&p=215378

Δημοσ.

Breaking news: Το ότι (νομίζετε) ότι το mac os, το linux ή όποιο άλλο λειτουργικό είναι καλύτερο από τα windows δεν αφορά το παρών topic.

Το ψιλό αφορά γιατί το μισό θέμα στον τίτλο λέει "windows αντιο" :-D

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις αρκετή ram στο σύστημα και σου έβγαζε αυτό το μήνυμα; Για να μην κάνεις και άλλο scan καλύτερα ακολούθα αυτά τα βήματα για να μπορείς να μπεις μετά στα windows. Έχε υπόψιν όμως ότι πρέπει να τον κάνεις μετά scan(με το Malwarebytes Anti-Malware) μέσα από τα windows για να σβήσει τα υπολείμματα του ιού.

http://greekstars.co/greekstars/index.php?showtopic=67158&view=findpost&p=215378

ξεκινησα ηδη αλλο σκαν... εχω αρκετη μνημη ραμ νομιζω 1000αρα... 

δεν μπαινει καν στο λειτουργικο δυστυχως... και οταν παταω ασφαλη λειτουργια μου βγαζει αυτοματα αυτοματο ελεγχο...

δεν μπαινει καν στο λειτουργικο δυστυχως... και οταν παταω ασφαλη λειτουργια μου βγαζει αυτοματα αυτοματο ελεγχο...

ελεος... τελικα μπορεσα να σβησω τα ινφεκντ αρχεια ετρεξα και το αλλο που μου ειπες (μου εμφανισε ενα παραθυρο απλα) προσπαθησα να μπω στο λειτουργικο αλλα πάλι τα ιδια... μαλλον πειραχτηκαν αρχεια τελικα... δεν το γλυτωνω το φορματ...

Δημοσ.

Για αρχή μην αφαιρείς τα rar αρχεία, δες μήπως έχει τίποτα περίεργα exe στο φάκελο windows ή στο φάκελο c:\Users\<Το όνομα χρήστη που έχεις>\AppData\  και αφαίρεσε αυτά πρώτα.

Δημοσ.

Για αρχή μην αφαιρείς τα rar αρχεία, δες μήπως έχει τίποτα περίεργα exe στο φάκελο windows ή στο φάκελο c:\Users\<Το όνομα χρήστη που έχεις>\AppData\  και αφαίρεσε αυτά πρώτα.

πφφφ, δεν σε προλαβα... και ειχε πολλα ραρ... 

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι έσβησες όλα τα infected αρχεία; Στο cure registry πάτησες ένα πλήκτρο (οποιοδήποτε) για να ξεκινήσει; Άμα δεν γίνεται τίποτα και με αυτό δυστυχώς έπεσες στην περίπτωση να έχουν πειραχτεί αρχεία του συστήματος, όποτε αναγκαστικά σου μένει να κάνεις format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...