stekont Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα κυριοι Χθες κατα τη διαρκεια περιηγησης μου στο ιντερνετ κολλησα των ιο της αστυνομιας για 2η φορα στους 3 μηνες.. Την πρωτη φορα δεν ειχα καποια μορφη αντιβαιρους και ακολουθησα την λυση να μπω σε σεηφ μοουντ και να κανω επαναφορα σε καποιο σημειο εκκινησης.. Μετα απο αυτό εβαλα την τελευταια εκδοση νορτον για να ειμαι σιγουρος... Χθες προσπαθησα να ακολουθησω την ιδια λυση αλλα πρόβλημα. Αρχικα ο υπολογιστης μου οταν επιλεγω κανονικη εκκινηση,μαυριζει και γραφει ''εκκινηση των γουιντοουζ'' χωρις να τα μπουταρει παραμένοντας ετσι... τον κλεινω τον ανοιγω και πατω φ8 για να μπω σε σεηφ μοουντ και να κανω τα ιδια που εκανα την πρωτη φορα που κολλησα τον ιο.. μπαινοντας ομως αυτη τη φορα σε σεηφ μοουντ, δεν μου ανοιγει επιφανεια εργασιας ,αλλα μετα από 5-10 λεπτα που κανει φορτωση αρχειων γουιντοουζ ,μου βγαζει ενα οαραθυρο ''σιστεμ ρικοβερι οξιονς'' που θελει να διαλεξω την γλωσσα... βαζω αγγλικα,παταω οκ ,και το ''σταρτ απ ριπεαρ΄΄ψαχνει για προβλήματα. Αφου τελειώσει μου βγαζει μνμα '' σταρτ απ καν νοτ ριπεαρ δις κομπιουτερ οτοματικλι'' και μου λεει ''σεντ'' ''ντοντ σεντ''.. μετα απο εκει μπορω να επιλεξω να κανω ΄΄σταρτ απ ριπεαρ ΄΄ ΄΄σιστεμ ρεστοουρ΄΄ σιστεμ ιματζ ρικοβερι΄΄γουιντοουζ μεμορι ντιαγκνοστικ΄΄΄΄κομαντ προμπτ΄΄ και εχει επισης ΄΄σατ νταουν ΄΄και ΄΄ρισταρτ΄΄ Δοκιμασα να κανω επαναφορα στο σημειο εκκινησης αλλα και τα 4 σημεια εκκινισης που χρησιμοποιησα μου εβγαλαν σφαλμα.. Γνωριζω οτι ο ασθενης ειναι βαρια αρρωστος και μαλλον δεν τον σωζω, αλλα αν υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω αντι για φορματ θα ηθελα να το ακουσω... ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για τα ινγκλγκικ!
nikosgkil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Φίλε αφού βλέπεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση με επιδιορθώσεις κλπ μέσω windows κάνε ένα φορμάτ να σαι και σίγουρος..Βασικά, και άκρη να βγάλεις με τις επιδιορθώσεις των windows πολύ πιθανό να την ξαναπατήσεις.. Επίσης, μία φιλική συμβουλή, αν μπορείς να γράφεις τις εντολές στο κανονικό όνομά τους και όχι στα ελληνικά..Θα είναι πιο ευανάγνωστο το άρθρο..no offence btw
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να σβήσεις τον ίο χρησιμοποιώντας το Dr.Web Live CD. Κατέβασε το από εδώ http://www.freedrweb.com/livecd/ και μετά κάψε το iso αρχείο σαν image σε ένα CD με ένα πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD (όπως είναι το Nero πχ) Βάλε το δισκάκι στο drive του υπολογιστή και κάνε επανεκκίνηση. Βεβαιώσου ότι στο Bios φορτώνει πρώτα το CD και μετά τους δίσκους και περίμενε μέχρι να σου βγάλει αυτή την οθόνη όπως την φωτό. Επέλεξε το English Περιμένεις μέχρι να φορτώσει όλο το λειτουργικό, πατάς εκεί που λέει scanner και επιλέγεις να κάνει full scan. Όταν τελειώσει το scan αφαίρεσε όλα τα infection που βρήκε. Επίσης πάτα την έναρξη και στα utilities τρέξε το Cure Registry. Ελπίζω να βοήθησα 1
stekont Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να σβήσεις τον ίο χρησιμοποιώντας το Dr.Web Live CD. Κατέβασε το από εδώ http://www.freedrweb.com/livecd/ και μετά κάψε το iso αρχείο σαν image σε ένα CD με ένα πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD (όπως είναι το Nero πχ) Βάλε το δισκάκι στο drive του υπολογιστή και κάνε επανεκκίνηση. Βεβαιώσου ότι στο Bios φορτώνει πρώτα το CD και μετά τους δίσκους και περίμενε μέχρι να σου βγάλει αυτή την οθόνη όπως την φωτό. Επέλεξε το English Περιμένεις μέχρι να φορτώσει όλο το λειτουργικό, πατάς εκεί που λέει scanner και επιλέγεις να κάνει full scan. Όταν τελειώσει το scan αφαίρεσε όλα τα infection που βρήκε. Επίσης πάτα την έναρξη και στα utilities τρέξε το Cure Registry. Ελπίζω να βοήθησα οκ να τα κανω ολα αυτα αλλα θα με βαλει στα windows?
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οκ να τα κανω ολα αυτα αλλα θα με βαλει στα windows? Ναι άμα έχεις κολλήσει μόνο τον ιο της αστυνομίας. Υπάρχει και μια περίπτωση να έχουν πειραχθεί και αρχεία του συστήματος από άλλους ιούς αλλά και πάλι υπάρχει τρόπος να διορθώσεις τυχόν ζημιές χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου. Κάνε πρώτα αυτά που έγραψα και εδώ είμαστε. 1
stekont Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι άμα έχεις κολλήσει μόνο τον ιο της αστυνομίας. Υπάρχει και μια περίπτωση να έχουν πειραχθεί και αρχεία του συστήματος από άλλους ιούς αλλά και πάλι υπάρχει τρόπος να διορθώσεις τυχόν ζημιές χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου. Κάνε πρώτα αυτά που έγραψα και εδώ είμαστε. ευχαριστω φιλε μου. .. και μια τελεφταια ερωτηση πριν το δοκιμασω... με usb γινεται? ι θελει αποκλειστικα cd?
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω φιλε μου. .. και μια τελεφταια ερωτηση πριν το δοκιμασω... με usb γινεται? ι θελει αποκλειστικα cd? Γίνεται και με usb, κατέβασε αυτό Dr.Web LiveUSB. Ισχύουν οι ίδιες ακριβώς οδηγίες με το CD. Στο bios πρέπει να επιλέξεις να κάνει εκκίνηση από το USB. 1
salonika91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια αυτον τον ιο τον κολας ενω εισαι σε τσοντοσαιτ ή πρεπει να κατεβασεις καμια βλακεια και ετσι μολυνεται το pc?
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τον ιο τον κολλάς γιατί τα windows ειναι σουρωτήρι και κάνει οτι γουστάρει ο καθε hacker. Άμα είσαι προσεκτικός και έχεις μια υποτυπώδη προστασία δεν υπάρχει θέμα. Μπορούμε να το δούμε και από την ανάποδη άμα θες. Τον ιό τον κολλάνε χρήστες που δεν προσέχουν τι πατάνε ή δεν έχουν επαρκή προστασία (anti-virus , anti-spyware και adblock).
Evoliasmenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 το ειχε παθει και φιλος μου αυτο με τον ιο της αστυνομιας κτλ και το πηγε σε μαγαζι να του το κανουν,εκαναν επαναφορα και τα σχετικα(γιατι δεν ηθελε να κανει φορματ) αλλα τελικα δεν το γλυτωσε γιατι μετα την επαναφορα χαθηκαν aero τα εδειχνε ολα οπως να'ναι και γενικα καμια σχεση οπως ηταν το μηχανημα...φορματ και εισαι κομπλε(τον κανεις και μια ανανεωση στο κατω-κατω)
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 το ειχε παθει και φιλος μου αυτο με τον ιο της αστυνομιας κτλ και το πηγε σε μαγαζι να του το κανουν,εκαναν επαναφορα και τα σχετικα(γιατι δεν ηθελε να κανει φορματ) αλλα τελικα δεν το γλυτωσε γιατι μετα την επαναφορα χαθηκαν aero τα εδειχνε ολα οπως να'ναι και γενικα καμια σχεση οπως ηταν το μηχανημα...φορματ και εισαι κομπλε(τον κανεις και μια ανανεωση στο κατω-κατω) Σε αυτούς που το πήγε μάλλον δεν το κατέχουν το άθλημα, πες τους να αλλάξουν ιδιότητα... 1
billst21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τον ιο τον κολλάς γιατί τα windows ειναι σουρωτήρι και κάνει οτι γουστάρει ο καθε hacker. στα 14 χρόνια που ασχολούμαι και παίνω ΠΑΝΤΟΥ δεν έχω κολλήσει τίποτα... τυχαίο? δεν νομίζω απλά προσέχω!
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια αυτον τον ιο τον κολας ενω εισαι σε τσοντοσαιτ ή πρεπει να κατεβασεις καμια βλακεια και ετσι μολυνεται το pc? πρός το παρόν μόνο σε τσόντες. δεν ισχυει μονο για τις τσοντες, εγω που τον κολησα στο google που εψαχνα κατι τσοντα εβλεπα? γνωστος μου τον κολησε στο youtube, παντου και οποιοσδηποτε μπορει να τον κολησει
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δεν ισχυει μονο για τις τσοντες, εγω που τον κολησα στο google που εψαχνα κατι τσοντα εβλεπα? γνωστος μου τον κολησε στο youtube, παντου και οποιοσδηποτε μπορει να τον κολησει Πως κατάλαβες ότι τον κόλλησες στο google δλδ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα