Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα ειχα ρωτησει και μου ειχαν καλυτερα σκετο ρουτερ καλυτερα γιατι με μοντεμ-ρουτερ μπορει να εχω προβληματα τωρα τι ειδους ακριβως δεν ξερω.

δεν υπαρχει σωστο η λαθος.υπαρχει τι θες να κανεις.

ενα ρουτερ παιζει μεχρι εκει που παιζει.αν παρεις ενα αλλο μπορει να παιζει λιγο καλυτερα στο wifi η λιγο χειροτερα.η διαφορα θα ειναι μικρη.αν εσενα ο χωρος ειναι πολυ μεγαλος εκει πας και παιρνεις ειτε repeater ειτε access point ειτε ρουτερ ειτε καποιο παλιο adsl router που το κανεις accesspoint>σε ολες τις περιπτωσεις θα ειναι το ιδιο πραγμα ως προς το σημα.δηλαδη οι διαφορες δεν θα ειναι μεταξυ repeater η access point αλλα θα ειναι μεταξυ μαρκας και μοντελου.μπορει πχ να παρεις ενa tp link access point που να παιζει χειροτερα το Wireless αποενα tp link adsl router.μιλαμε παντα για ασυρματα που ειναι 100mw.υπαρχουν και ρουτερς που παιζουν 200 και 300 mw και 500mw οποτε εκει παμε αλλου,οποτε δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο.απλα το adsl router κανονικα εχει φτιαχτει για να παιζει σαν adsl router αλλα εσυ μπορεις να το κανεις με πατεντα acccess point χωρις να εχεις θεμα.απλα ενα σκετο access point θα ειναι πιο φτηνο.επισης υπαρχουν routers που παιζουν σε 5-6 διαφορετικαmodes πχ access point.wan gateway,access point,wireless bridge,repeater Κτλ.απλα αν εχεις ενα μηχανημα ειναι πιο ευκολη η διαχειριση του.αν βαλεις ενα ρουτερ και το συνδεσεις με τον τροπο που πρεπει να συνδεθει τοτε ειναι λιγο πιο δυσκολο αλλα και εκει υπαρχουν πατεντες για να το κανεις πιο ευκολο.ολα ειναι σωστα βεβαια.ενα ρουτερ μπορεις να τον κανεις και σκετο acccess point για να παρακαμψεις ολα τα routing πρωτοκολλα κτλ.ενα ρουτερ με ενα adsl router Μπορει να συνδεθει με 3 διαφορετικους τροπους.ολοι ειναι σωστοι

Βασικα ειχα ρωτησει και μου ειχαν καλυτερα σκετο ρουτερ καλυτερα γιατι με μοντεμ-ρουτερ μπορει να εχω προβληματα τωρα τι ειδους ακριβως δεν ξερω.

απλα αν τα παρες ολα σε ενα επειδη η διαφορα στο σημα ειναι μικρη μπορει να μην σου κανει.απο την αλλη μπορεις να παρεις δευτερο adsl router και να τον συνδεσεις με τον πρωτο.θα ειναι λιγο πιο ακριβο με σχεση ενα ρουτερ αλλα το καλο ειναι οτι αμα παθει κατι το αλλο adsl router θα το εχεις σαν καβατζα.ενω αμα ειναι σκετο ρουτερ θα πρεπει να παρεις αλλο adsl router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...