Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ηθελα να ρωτησω,καταρχας το σπιτι ειναι δυοροφο το μοντεμ ειναι ασυρματο και ειναι στον πρωτο οροφο της hol.Εχω και αλλο ενα της hol ασυρματο και θελω να γινει πιο ισχυρο το σημα στον 2ο οροφο.Με τα 2 router της hol μπορω να κανω κατι σαν access point?εχω διαβασει και καποια σχετικα αρθα απλως ηθελα να ρωτησω αν με τα router θα εχω καλα αποτελεσματα ή μου προτεινεται κατι αλλο σαν λυση;

Και κατι ακομα εχω βαλει την 24 της hol και κλειδωνει στα 6 κατι...

Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις μία dsl σύνδεση, με 2 ρούτερ;;

Λαθος διευκρινηση,Εχω μια συνδεση adsl και απλα εχω και ενα router ακομα ασυρματο μη συνδεδεμενο με το δικτυο, της hol εινια και αυτο το router.

Δημοσ.

τα παμε ενα ενα.αν ενωσεις το ενα ρουτερ με το αλλο με καλωδιο ethernet ναι μπορεις να το κανεις σαν access point και να παιζει μια χαρα.ισως γινεται και ασυρματα αν υποστηριζουν και τα 2 wds αλλα θα ειναι λιγο ιστορια.επισης με καλωδιο θα ειναι πολυ καλυτερα.

τωρα οτι συγχρονιζεις 6 μπορει να ειναι πολλα.για αρχη γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο τον ρουτερ να δουμε τι γινεται και αν εισαι μακρια η οχι κτλ κτλ.

Δημοσ.

Συγγνωμη για την ποληημερη καθυστερηση,

λοιπον και τα 2 router εχουν wps προσπαθησα να τα συνδεσω ετσι αλλα στο τελος κατελειξα σε reset  και στα 2.απλως αν γινοτανε με wps θα ηταν καλυτερα για την αποφυγη ανοιγματος τρυπας.Εχουν και τα 2 διαφορετικο μενου στο wps θα επισυναψω φωτογραφιες το βραδυ για να ειναι πιο ευκολη η διαδικασια επιλυσης.Αν δεν γινεται με wps θα βαλουμε μπροστα το τρυπανι!!!

Δημοσ.

Μάλιστα μπαίνεις ρωτάς κάτι και μετά εξαφανίζεσαι για 8 μέρες και έρχεσαι και ξαναρωτάς.... :-(

Δημοσ.

Λοιπον τελικα το ενα ρουτερ που δουλυει τωρα εχει αυτο το μενου netfaster iad (pstn) και εχει wds :

76428533e.jpg

το δευτερο εχει αυτο το μενου netfaster wlan 3 εχει Wps:

66438812.jpg

και καποια stats:

91416071.jpg

59306973.jpg

οτιδηποτε αλλο χρειαζεται μπορω να το επισυναψω αρκει να μου πειτε τι χρειαζεται.

Δημοσ.

το wds στο 99 τις 100 των περιπτωσεων πρεπει να παιξει και απο τα 2 ρουτερ.δηλαδη απο το α προς το β και απο το β προς το α.το ενα εχει και οκ(χωρις να σημαινει οτι θα παιζε σιγουρα).το αλλο εχει wps που παρολο που μοιαζει σαν λεξη ειναι καμια σχεση οποτε ατυχησες.τωρα να παιξει wds μονοπλευρα θα σε γελασω.αλλα εχει και αρκετες ρυθμισεις να κανεις.

ps.παιζει και λιγο χαμηλα για 36 attenuation αλλα οκ.αν θες δοκιμασε η κεντρικο πριζακι η κατανεμητη η χωνευτη αναλογως ποσο πιανουν τα χερια σου.αν πιανουν αρκετα τοτε ανοιγεις κεντρικο πριζακι βγαζεις τα παντα στον αερα και κρατας απλα τα 2 καλωδια του οτε μονο.αν δεν πιανουν βγαλε τηλεφωνα φιλτρα splitter και μονο το ρουτερ στην κεντρικη.αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο οπως και ολα τα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Καταλαβα τι λες.Αλλα απο οτι βλεπω λεω να κανω μια αναβαθμιση στο δικτυο (γιατι το δευτερο που το δοκιμασα αυτες τις μερες εκανε κατι αποσυνδεσεις οποτε και ρυθμισεις να κανω μπορει να εχω προβληματα) δηλαδη αν γινεται να μου πειτε μια οικονομικη λυση για να ποιανει σημα στο σπιτι και στους 2 οροφους ικανοποιητικα,(το ρουτερ βρισκεται στο 1ον σε γωνια στο σπιτι) και αλλαγη ρουτερ αν ειναι.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

και να παρεις αλλο ρουτερ επειδη ολα τα ρουτερ ειναι συνηθως 100 mw δεν σημαινει οτι θα καλυψεις ολο το σπιτι και οτι δεν θα χρειαστεις repeater η καποιο Powerline κτλ.μετα υπαρχουν και ρουτερ οχι adsl router που ειναι και 200 και 300mw αλλα α.δεν ειναι νομιμο β.ειναι παραπανω απο το κανονικο.τωρα σε routers καλα γενικα μπορεις να πας

vigor 2710,dlink υπαρχουν διαφορα.netgear dgn2200.χωρις να σημαινει οτι θα σου καλυψουν υποχρεωτικα και τους 2 οροφοιυς.σκοπος ειναι να βαλεις το ρουτερ στο καλυτερο σημειο στο σπιτι που θα μπορουν να πιανουν οσο γινεται και οι 2 οροφοι.αυτο πρεπει να το βρεις εσυ με τεστ βεβαια.εκτος αν ανεβασεις καλωδιο απο κατω μεχρι πανω η βαλεις Powerline και κανεις access point καποιο δευτερο ρουτερ με σκοπο να σου ερθει πολυ φτηνα εως τιποτα μια που εχεις ηδη αρκετα ρουτερ..η αν βαλεις repeater που ειναι και φτηνα καποια απο αυτα.υπαρχουν και πιο καλα που ειναι πιο ακριβα.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Τα repeater λειτουργουν και χωρις καλωδια δηλαδη λαμβανει σημα και το στελνει επειτα απο σχετικες ρυθμισεις;Και repeater καποια μαρκα μοντελο;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Τα repeater λειτουργουν και χωρις καλωδια δηλαδη λαμβανει σημα και το στελνει επειτα απο σχετικες ρυθμισεις;Και repeater καποια μαρκα μοντελο;

ναι.απλο μοντελο tp link 701 nd και 801Nd

πιο καλο d link

ακομα πιο καλο παςσε airlive.το d link το εχει το πλαισιο κανα 48 ευρω αν θυμαμαι καλα.το μοντελοδεν το θυμαμαι απεξω αλλα αμα θελεις βλεπω.

air live Πολλααπλα δυσευρετα στην ελλαδα λιγακι.λιγοι τα φερνουν

Δημοσ.

Τα νετφαστερ της Hol εχουν wds και μπορουν να συνδεθουν μεταξυ τους ασυρματα, αν γινετε η ζευξη μεταξυ τους λογω αποστασης, αλλα η ταχυτητα σου δε θα ειναι και η καλυτερη να ξερεις. Αν μπορεις να συδεσεις το ενα με το αλλο με καλωδιο και να το κανεις ΑΡ, ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει στο Public και μου προτειναν αυτο http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html  και μετα κοιταγα και για router αυτο μου προτειναται το http://www.skroutz.gr/s/313403/NetGear-DGN2200.html αλλα γι'αυτο ειχε διαφορα σχολια στο plasio που το κοιταξα για να δω τι λενε ισχυει οτι ποιανει θερμοκρασιες αν δεν ειναι στην βαση του;και ενα που βρηκα http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...