Προς το περιεχόμενο

Terratec Cinergy S2 HD USB+PCI (-85%)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα και εγώ παραγγελία αλλά δεν ήρθε επιβεβαίωση στο ταχυδρομείο λέτε να το πήρε ο maxdore αντί εγώ :cry:  ;

Δημοσ.

Καλά και εσύ γιατί δεν το έψαξες καλύτερα ? δεν ξέρω ποιος έγραψε ότι ήταν εξαντλημένα ( αν και μπορεί να έπεσε κάποιο άκυρο και να υπήρχε 1 διαθέσιμο ακόμα οπότε ούτε αυτός έκανε λάθος ) έπρεπε να τσεκάρεις ;)

υγ. μάλλον στο πήρα :)

Αν μου το δώσουν θα ευχαριστήσω και τον t.s. ( δεν λέω κάτι για την ώρα γιατί μπορεί να σκάσει κανένα άκυρο από λεπτό σε λεπτό ).

Δημοσ.

Τελικά πήρα και εγώ επιβεβαίωση γίνεται της Πόπης με το σύστημά τους αν δεν δώσουν θα τους κατακεραυνώσω  :devil:

Ευχαριστώ τον Πίκο Απίκο

Δημοσ.

Θα ασχοληθώ πιο αργά επειδή θα είμαι εκτός αν θες δες στο google σχόλια χρηστών και λοιπές πληροφορίες μέχρι να το τεστάρω.

Δημοσ.

Θα ασχοληθώ πιο αργά επειδή θα είμαι εκτός αν θες δες στο google σχόλια χρηστών και λοιπές πληροφορίες μέχρι να το τεστάρω.

Σου στέλνω pm να το μηλίσουμε για να μην βγάζω offtopic το νήμα. 

Δημοσ.

αν κάποιος μετάνοιωσε για την αγορά και δεν χρειάζεται καποια κάρτα ας στείλει κάνα πμ.

Δημοσ.

αν κάποιος μετάνοιωσε για την αγορά και δεν χρειάζεται καποια κάρτα ας στείλει κάνα πμ.

το πηρα εγω! σε καμια εβδομαδα που θα ειμαι παλι σπιτι θα το δω και αν δεν μου κανει σου λεω! ΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...