dim_b Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Τι να σου πω τώρα; Αν δε μπορείς να συγκρατηθείς με τα spoilers, μίλα γιά τα στρουμφάκια...
kostas_crete Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Terminator xwris arnold einai san na les keftedes xwris kima . Den ginetai.....
1Coolvibes1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Την είδα σήμερα και για να πω την αλήθεια,με απογοήτευσε. Τα κωμικά στοιχεία που ήταν διάχυτα στη ροή της ταινίας,της αφαιρούσαν την σκοτεινή πλευρά της.Ακόμα και οι σκηνές δράσης ήταν κατώτερες του αναμενόμενου διότη δεν σε καθήλωναν.Παρατηρήσατε την αποσία μουσικής καθόλη τη διάρκεια της ταινίας.Είχε το βασικό μοτίβο αλλά μόνο αυτό (και το Macho man των Village People),πέρα από αυτό τίποτα.Συγκεκριμένα η σκηνη με το γερανό θα απογειωνόταν αν από πίσω έπεζε ότιδήποτε με ηλεκτρική κιθάρα. Το μόνο καλό σημείο κατά την άποψή μου είναι το φινάλε που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πού παμε σαν ανθρωπότητα. Συνοψίζοντας, καλή αλλά πολύ "ξερή" σαν ταινία. Νοικιάστε τη στις εβδομαδιαιες.
epote Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 tha simfoniso apolita me ton kaizer... san mia ksenh asxeth tainia apo tis prohgoumenes exei apla endiaferon, san sinexia ton terminator tipota. parodia einai perisotero apo sequel
madks Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Φοβερό. Και αυτή η Τ-Χ πολύ μωρό ρε αδερφέ! Και κακή να ήταν η ταινία εμένα θα μου άρεσε γιατί έχω πόρωση με τη σειρά Terminator! Full of SPOILERS *** Full of SPOILERS *** Full of SPOILERS *** Ωραία σεναριακή ιδέα για τον Skynet που απο υπολογιστή στα προηγούμενα τον έκαναν ιό, είναι και επίκαιρο... Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι τελικά η ημέρα κρίσης και ο πυρηνικός πόλεμος τελικά έγιναν πραγματικότητα και με χάλασε λίγο αυτό.... Το άλλο ότι ο Τζον Κονορ εκτός ότι φαίνεται σαν ναρκομανής δεν σου δίνει την ιδέα ότι μπορεί να είναι αρχηγός επανάστασης και ειδικά κατά τον πανίσχυρων μηχανών. Τέλος ο Τζον Κόνορ και η Κάθριν Μπρούμερ δεν ταιριάζουν πολύ ως ζευγάρι αρχηγών της επανάστασης... Αλλο αρνητικό ήταν ότι η Σάρα Κόνορ έχει πεθάνει άδοξα απο λευχαιμία.... Κατα τα άλλα ήταν φοβερό, με πολύ δράση και καταστροφές απο την αρχή κιόλας της ταινίας. Είχε και πλάκα... Φοβερό αυτό με τα γυαλιά τύπου "αστέρι" στην αρχή του έργου με τον Σβαντζενέκερ! Φοβερό και το ξύλο στις τουαλέτες και στους καμπινέδες μεταξύ Σβαντζέκερ και Τerminator-Χ! Τώρα για την Τ-Χ.... Κορμάρα... την είδατε και στην αρχή της ταινίας... Μου άρεσε τα "οπλάκια" που είχε στο δεξί χέρι της (φοβερό κανόνι το πρώτο! αλλά καλό και το φλογοβόλο...) αλλά δεν μου άρεσε ότι απο υγρό μέταλλο ήταν μόνο ο εξωτερικός σκετελός της....(Θυμάστε τον Τ-1000? Ήταν όλος απο υγρό μέταλλο και παρόλο που ενσωματωμένα όπλα είχε μόνο τα μαχαίρια και τις λεπιδες, πρακτικά ήταν άφθαρτος... Αν δεν έπεφτε στη λάβα και δεν εξατμιζόταν δεν θα μπορούσαν με τίποτα να τον είχαν καταστρέψει!) Επίσης μ'αρεσε που είδα ανύμπορη την Τ-Χ στον μαγνήτη... Δεν μπορούσε να κουνηθεί... Αν δεν είχε και τον τροχό να χαλάσει το μαγνήτη δεν θα μπορούσε να ξεκολήσει! Άλλο που είχε πλάκα ήταν η άφιξη του Σβαντζενέκερ και της Τ-Χ στο καταφύγιο.... Η Τ-Χ ήρθε με εκπαιδευτικό ελικοπτερο, ο Σβαντζενέκερ με Σινούκ! Και τι προσγείωση είχαν εεεε? End of SPOILERS *** End of SPOILERS *** End of SPOILERS *** edited by paredwse
madks Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 ********SPOILER********* Εγώ πάντως πιστεύω ότι αυτή η ταινία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις προηγούμενες 2. Ο σκηνοθέτης είναι διαφορετικός επομένως όλο το κλίμα της ταινιας αλλάζει καθώς και τα μηνύματα που θέλει να περάσει. Το σημείο μόνο που μπορώ να πώ ότι πραγματικά με ενόχλησε και θα ήθελα να υπάρχει και στο Τ3 είναι το δέος που προκαλούσαν οι μηχανές στα προηγούμενα 2. Επίσης το κλίμα της ταινίας δεν ήταν φανερό... δεν μπορούσες εύκολα να μπείς μέσα στο νόημα της ταινίας όπως στα προηγούμενα 2. Αυτό πιστεύω ειναι το βασικό στοιχείο που έκανε την ταινία να φαίνεται κάπως κενή και να απογοητεύσει πολλούς... ********END OF SPOILER*****
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Τι θα γίνει ρε παιδιά με τα spoilers; Θα χαλαρώσετε καθόλου ή πρέπει να αρχίσουμε να σβήνουμε posts;;;; Γραφή φαίνεται ότι ξέρετε. Ανάγνωση δεν ξέρετε; :evil: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=355148
madks Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Sorry ρε παιδιά αλλά ήμουν απασχολημένους πριν και δεν είδα τη προειδοποίηση και δεν είχα κάνει refresh στην σελίδα γιατι έκανα και τα δυο ποστ απανωτά... Χίλια συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί... Απροσεξία μου...
dim_b Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Ωραία σεναριακή ιδέα για τον Skynet που απο υπολογιστή στα προηγούμενα τον έκαναν ιό' date=' είναι και επίκαιρο...[/color'] Προσοχή Spoiler!!! Το Skynet δεν ήταν ιός αλλά ένα "νοήμων" στρατιωτικό δίκτυο υπολογιστών που κατασκευάστηκε με σκοπό να ελέγχει όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Το ενεργοποίησαν με σκοπό να εξοντώσει τον ιό αλλά μολύνθηκε απ'αυτόν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο εναντίων των ανθρώπων.
Sonam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Για να αλλάξει η ιστορία με τα spoilers... pws de milaei? "give me your clothes" Και κάτι ακόμα... "Fuck you asshole..." Στο ξενοδοχείο που ήταν (Τ1) ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS Μην ψαρώνετε...
madks Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Προσοχή Spoiler!!! Το Skynet δεν ήταν ιός αλλά ένα "νοήμων" στρατιωτικό δίκτυο υπολογιστών που κατασκευάστηκε με σκοπό να ελέγχει όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Το ενεργοποίησαν με σκοπό να εξοντώσει τον ιό αλλά μολύνθηκε απ'αυτόν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο εναντίων των ανθρώπων. SPOILER Ναί έχεις δίκιο σ'αυτό που λες αλλά αυτό ισχύει για το Τ3. Στο Τ1 και το Τ2 έλεγαν ότι το Skynet ήταν ΕΝΑΣ υπερυπολογιστής που έλεγχε το πυρηνικό οπλοστάσιο. Αυτόν περίμενε να συναντήσει ο Τζον Κονορ, ένα υπερυπολογιστή, όχι ολόκληρο νευρωνικό δίκτυο υπολογιστών... Κάτι όμως δεν μου κολλάει... πως είναι δυνατόν ένας ιός να κάνει τόσο έξυπνες τις μηχανές? Εκτός αν ο Skynet είναι τόσο έξυπνος και να κρύβεται πίσω απο τον ιό ή κάποιος άνθρωπος ψυχάκιας/hacker που ήξερε τις πραγματικές δυνατότητες και τα μυστικά του Skynet και δημιούργησε αυτόν τον σούπερ ιό. Στο Terminator 4 (που αποκλειεται να μην βγεί...) όλα θα απαντηθούν...
dim_b Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Προσοχή Spoiler!!!Το Skynet δεν ήταν ιός αλλά ένα "νοήμων" στρατιωτικό δίκτυο υπολογιστών που κατασκευάστηκε με σκοπό να ελέγχει όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Το ενεργοποίησαν με σκοπό να εξοντώσει τον ιό αλλά μολύνθηκε απ'αυτόν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο εναντίων των ανθρώπων. SPOILER Ναί έχεις δίκιο σ'αυτό που λες αλλά αυτό ισχύει για το Τ3. Στο Τ1 και το Τ2 έλεγαν ότι το Skynet ήταν ΕΝΑΣ υπερυπολογιστής που έλεγχε το πυρηνικό οπλοστάσιο. Αυτόν περίμενε να συναντήσει ο Τζον Κονορ' date=' ένα υπερυπολογιστή, όχι ολόκληρο νευρωνικό δίκτυο υπολογιστών... Κάτι όμως δεν μου κολλάει... πως είναι δυνατόν ένας ιός να κάνει τόσο έξυπνες τις μηχανές? Εκτός αν ο Skynet είναι τόσο έξυπνος και να κρύβεται πίσω απο τον ιό ή κάποιος άνθρωπος ψυχάκιας/hacker που ήξερε τις πραγματικές δυνατότητες και τα μυστικά του Skynet και δημιούργησε αυτόν τον σούπερ ιό. Στο Terminator 4 (που αποκλειεται να μην βγεί...) όλα θα απαντηθούν...[/color'] Προσοχή Spoiler!!! Στο Τ3 ο εξολοθρευτής λέει στον Κόνορ ότι μετά την καταστροφή της Cyberdyne, η Μέρα της Κρίσης "αναβλήθηκε" γιά κάποιο διάστημα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι ο υπερυπολογιστής Skynet που αναφερόταν στα Τ1 & Τ2 δεν κατασκευάστηκε τελικά, αλλά αντί γι'αυτόν δημιουργήθηκε το στρατιωτικό δίκτυο Skynet του Τ3.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μόλις το έλαβα στο e-mail μου και σκέφτηκα ότι είναι μια χαρά preview της ταινίας. Έχει μερικά spoilers βέβαια αλλά και ένα γλαφυρό ύφος. Διατηρώ την ορθογραφία και τις εκφράσεις και προειδοποιώ ότι έχει μία δυό κακές λέξη (για τους ευαίσθητους). Το αναπαράγω γιατί α) έχει πλάκα, β) έχει πιάσει χαρακτηριστικές στιγμές για σχολιασμό και γ) έτσι μ' αρέσει... Αυθεντικό κείμενο από λίστα στα newsgroups. Το έγραψε ένας πιτσιρικάς του γυμνασίου. Tην Παρασκευή πήγα να δω το Terminator 3. Εκτός από το σφίχτη Σβατζενέγκερ, στο ρόλο του κακού ρομπότ έπαιζε η Κριστάννα Λόκεν, νορβηγίδα μοντέλο. ΤΟ θηλυκό (για να μην πω τίποτε άλλο) φίλοι μου. Ο τύπος που την πηδάει (γιατί σίγουρα δεν είναι παρθένα) θα πρέπει να την παίξει και 10 φορές μετά το σεξ για να ρθει στα ίσα του ο άθρωπος. Τέλος πάντων δικαίωμά του, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Θα περιγράψω κάποια εφτράπελα που έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ. SPOILER ALERT Σε κάποια φάση, η εξολοθρευτίνα κηνυγώντας τον Τζων Κόννορ είδε αίμα κάτω και πήγε (σα σούπερ ρομπότ που ήταν) να κάνει ανάλυση DNA για να δει σε ποιον ανοίκει. Αγκίζει το αίμα με τα δάχτυλά της και βγάζει τη γλώσσα έξω και γλύφει προκλητικά το δάχτυλό της που είχε το αίμα. Και ακούγεται στο σινεμά ένα «ΩΩ ΜΑΑΛΑΚΑΑΑΑ» από όλους του άντρες που δε συνοδεύονταν από κοπέλα. Αυτό ήταν καθαρή φάση από αισθησιακή ταινία. Πήραμε όλοι homework. Για κάνα πεντάλεπτο ήταν όλοι με τα χέρια στις τσέπες. Το ρομπότ έκανε κι άλλα τεστ DNA στο αίμα των θυμάτων της. Ευτυχώς ήταν πιο σεμνά γιατί θα είχαμε γίνει μούσκεμα εκεί μέσα. Δάχτυλο στο αίμα και δάχτυλο στο στόμα. Σεμνά όμως, χωρίς γλώσσες και τέτοια πράγματα. Σε κάποια φάση πλακώνονται στο ξύλο με τον Σβατζενέκερ. Ο Σβατζενέκερ την έχει πιάσει από πίσω και τη σφίγγει. Πετάγεται ένα θεός από την κερκίδα και φωνάζει: «ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΡΙΧΤΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΩΡΑ». Μπούτσο... με μπ και όχι με π. Αυτό το μ δίνει άλλο βάρος (αλλά και μήκος) στη λέξη, όπως και να το κάνουμε. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Κάποιες του φώναξαν « Σκάσε ηλίθιε να δούμε τη ταινία» ενώ κάποιοι χαιρέτησαν την ιδέα του. Τέτοια άτομα είναι για περιφρόνηση. Με ανησυχεί το γεγονός ότι θαυμάζω κάτι τέτοιους. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι τους κάνω πρότυπά μου. Τέλος πάντων... λίγο πριν το τέλος η εξολοθρευτίνα κυνηγάει τον πρωταγωνιστή και την πρωταγωνίστρια. Τρέχουν αυτοί, τρέχει μαλιοκούβαρα και το τοπ μοντέλο από πίσω τους. Ξαφνικά ενεργοποιείται ένας ηλεκτρομαγνήτης και τραβάει πάνω του την εξολοθρευτίνα αφού ήταν από μέταλλο. «Ωραία, θα της ξεφύγουνε» αναφώνησα. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, αντί να βάλουνε τα πόδια την πλάτη και να ξεκουμπιστούνε, η πρωταγωνίστρια σταματάει. «ΤΡΕΧΑ ΜΩΡΗ» της φωνάζω καθώς παρακολουθούσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ταινία. Εκείνη, σα να μη φτάνει αυτό, γυρίζει πίσω και παέι πάνω στο ρομπότ. «Τι κάνει η γκόμενα ρε μαλάκα;» ρωτάω από αγνό ενδιαφέρον την κοπέλα μου. Πλησιάζει η πρωταγωνίστρια το ρομπότ και της λέει: «JUST DIE BITCH!» Ποτέ δε θα καταλάβω τις γυναίκες... γύρισε πίσω με κίνδυνο της ζωής της για να της την πει την ώρα που πέθαινε. END SPOILER ALERT Τελειώνοντας, θα πω και 2 λόγια για το σκηνοθέτη. Η επιλογή της καλλιτέχνιδος για το ρόλο του κακού ρομπότ ήταν τέλεια. Εύγε στο σκηνοθέτη! Αντίθετα στην επιλογή της πρωταγωνίστριας ο καραγκιόζης διάλεξε τη μεγαλύτερη πατσαβούρα που έχουμε δει. Πολύ ασχήμια. Σιχαίνεσαι να τη φτύσεις. Τη φτύνεις και κλαις τη ροχάλα σου. Για τέτοιο χάλι μιλάμε. Σκέψου μόνο ότι για την πρωταγωνίστρια δεν θυμάμαι ούτε το όνομά της στην ταινία, ενώ για την Kristanna μας... ξέρω μέχρι και τι μοντέλο ρομπότ ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.