Typhoon Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Λοιπόν το είδα πριν από λίγο. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Ήταν μια πολύ καλή ταινία για το είδος της. Ο Arnie όντως κρατιέται σε τρομερή φόρμα για την ηλικία του. & κατά την άποψή μου σε όλα τα Terminator ήταν πολύ κακός στο ρόλο του. Η Kristanna ήταν πολύ καλή αλλά εγώ προτιμώ τον Robert Patrick στο 2. Είχε απίστευτο ψυχρό βλέμμα & ταίριαζε γάντι στο ρόλο του.
Panahs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Epote ki emena den mou poly aresoun ta no3 kayhws exoun akoma ligoteres pithanotites nanai kala apo ta no2 allato T3 exei parei kales kritikes.As elpisoume na einai Alien 3 kai oxi Nonos 3 Μα τι έχει ο Νονός 3?????????????
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 μακραν η καλυτερη σκηνη για μενα ειναι εκει που ο arnie παταει το κεφαλι της γκομενας στο πατωμα και την κοπαναει σε ολους του διαθεσιμους τοιχους σου βγαινει αυθορμητο το ¨ετσι πρεπει να φερομαστε στις γυναικες" :) :)
HaPagan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Λοιπόν χωρίς να έχω δει τα πρώτα 2 μέρη του "Εξολευθρετή" , πήγα και είδα χθές το τρίτο μέρος . Το πρώτο μέρος δεν μου πολυάρεσε , μέχρι και που με κούρασε στο σημείο της καταδίωξης στην λεωφόρο όταν η γκόμενα είχε τον γερανό και κατέστρεφε τα πάντα στο διάβα της . Το δεύτερο μέρος ήταν κλάσεις ανώτερο του πρώτου . Μου άρεσε πολύ . Πιστεύω ότι θα βγεί οπωσδήποτε και 4ο μέρος . Δεν μπορεί να μην μας εξιστορήσουν τι γίνεται την μέρα της κρίσης και τι απογίνεται ο Κόννορ !
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 ναι και εγω συμφωνω σε αυτο αν βγει θα πρεπει να ειναι το πιο ενδιαφερον μου αφησε την αισθηση οτι το 3 απλα προετοιμαζει το εδαφος για το 4 εχουν περασει και τοσα χρονια απο το 2
LL_NEO Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δεδομένου οτι το Rise of the Machines (αποφεύγω να πω η συνέχεια του εξολοθρευτή, γιατί πιο πολύ για παρωδεία μου φάνηκε) πήγε καλά στο box office (κάτι ξέρανε που το βγάλανε καλοκαίρι, σε full season θα πήγαινε άπατο) ε μάλλον θα βγει και το 4ο το οποίο ελπίζω να σκηνοθετήσει ο Κάμερον (αν και τελικά τον καταλαβαίνω που αρνήθηκε να σκηνοθετήσει το 3ο όταν διάβασε το σενάριο) Χμμμμ μέλι έσταξα ε;
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 γιατι ρε το λες αυτο; δηλαδη το 2 τι σεναριο ειχε; σιγα μην ηταν και το 2 η πεμτουσια της εβδομης τεχνης πια, οκ το ειδαμε πριν απο 10 χρονια για την εποχη του ειχε καλα εφε (και πηρε και βραβεια για αυτο) αλλα τιποτε αλλο σαν σεναριο η ερμηνιες ηθοπιων ποια ταινια δρασης ειχε σεναριο; (μια εξαιρεση μου ερχεται μονο και ειναι το πρωτο matrix)
LL_NEO Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Φίλε μου δεν μιλάω για τέχνη. Αλλά όταν πάω να δω μια περιπέτεια η οποία διαφημίζεται ως το τρίτο μέρος του Εξολοθρευτή περιμένω να δω μια ταινία στο ίδιο μοτίβο. Ειλικρινά αν δε βαριόμουν θα καθόμουν να δω αν στους συντελεστές της ταινίας συμπεριλαμβανόταν και ο Mel Brooks. Το κόλλημα με τα γυαλιά ας πούμε, το "she'll be back" ο ψυχίατρος και άλλα τέτοια μπορεί να έβγαλαν σε μερικούς γέλιο, αλλά ρε γαμώτο αν ήθελα να γελάσω θα πήγαινα να δω τον Τσάκωνα. Η γκομενίτσα ωραία, έδειξε λίγο κωλαράκι στην άρχη αλλά wtf δεν είχε το βλέμμα κροταλία του Patrick, ούτε τη μαγκιά του Arnie.
epote Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 senario to terminator? eixe kai arketa dinato kiollas. kai ypotipodh erotimata anaforika me ti shmainei moira eixe. kai oi erminies htan aksioprepestates, o arni den milouse poly(ayto eleipe) o patrick eixe "kinish" ailouroeidous kai o ferlong, well epeze ton eayto tou:P alla episis kala thelo na po den htan gia oscar alla they did the job, kai se mia tainia drashs thelo oi erminies na einai aksioprepeis kai h skinothesia tou htan amesh kai entiposiakh fysika, simera ayrio tha do kai to t3 kai tha sas po kai th gnomh mou:)
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Epote: Gia to an anarwtietai i seira Terminator gia tin moira des to sig mou.Einai apo to T2. Apo tis spanies fores(gia na min pw i monadiki) pou tainia tetoiou eidous eixe kati na mou prosferei stin zwi mou. An den thymase tin skini, pm me
orck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Κοιτα δεν προσπαθω να σας πεισω για το αν ηταν καλη η οχι ο καθενας εχει τις αποψεις του εμενα μου φανηκε καλη οσο καλη ηταν και το Τ2 (δηλαδη δεν κοβω και τις φλεβες μου ουτε μου εδωσε νεο νοημα στην ζωη μου)
Directx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Το είδε ένας φίλος σήμερα στην Αγγλία, fun των Terminator και από ότι μου είπε απογοητευτικέ από την ερμηνεία του Arnold .. έπαιζε λέει πολύ ανθρώπινα .. η κοπέλα δεν τον έπειθε .. γενικά απογοητευτικέ (ο Arny του φάνηκε μεγάλος) .. και μένει στο Τ2. Εγώ ελπίζω να το δω σύντομα ώστε να σχηματίσω ιδία γνώμη .. ειλικρινά δεν θέλω να «ξενερώσω» ..
epote Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2003 kaizer: h frash pou xrhshmopoieis einai diashmo quotation tou albert einstein, an kai omologo pos den thimame sigekrimena POU to elege sto T2, gia thimise mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.