Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα......παω να κατεβασω στο apple store και μου ζηταει οτι χρειζομαι το ios 4.3.....εχω τι  i phone  το πρωτο δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι.....

Δημοσ.

Εχεις iphone 3G (χωρις S, σκετο), και το τελευταιο update που μπορει να παρει ειναι το 4.2.1. Απο 4.3 και μετα η apple σταματησε την υποστηιξη του, οποτε οτι βλεπεις στο apple store να θελει απο 4.3 και πανω το ξεχνας. Ή αγοραζεις νεοτερο iphone.

Δημοσ.

το 4.2.1 το εχει ηδη......εχει αρκετες εφαρμογες??? γιατι δεν βρισκω και καμια....

επισης τωρα που το θυμηθηκα αυτος που μου το εδωσε μου ειπε οτι του ειχε κανει αναβαθμιση σε λογισμικο ι phone 4 αυτο θα φαινοταν στο μοντελο και στο firmware??? πως μπορουμε να δουμε αν πραγματικα εχει κανει κατι τετοιο?

Δημοσ.

επισης τωρα που το θυμηθηκα αυτος που μου το εδωσε μου ειπε οτι του ειχε κανει αναβαθμιση σε λογισμικο ι phone 4 αυτο θα φαινοταν στο μοντελο και στο firmware??? πως μπορουμε να δουμε αν πραγματικα εχει κανει κατι τετοιο?

Δεν γινεται κατι τετοιο, σε κοροϊδεψε. Απο το μοντελο που αναφερεις παραπανω και απο το update που εχει φαινεται καθαρα πως ειναι ενα iphone 3g με το τελευταιο update που μπορει να δεχτει.

Επισης, το whited00r, φαινεται να ειναι το 3.1.3 (η τελευταια αναβαθμηση πριν την 4, με την οποια πηγαινε σφαιρα το τηλεφωνο) με μερικες customιες, οποτε γιατι να παει σε ακομα παλιοτερη εκδοση? Αν θες εφαρμογες, καντου ενα jailbreak και βαλε οτι θες απο το cydia.

http://www.iphonefaq.org/archives/971145

Δημοσ.

μπορω επισης να το επιστρεψω χαχα γαιτι το εχω δοκιμαστικα......το καλυτερο νομιζω που μπορς να κανω

+1 Ε ναι πες πάρε αυτό και δώσε μου το δικό σου..

Δημοσ.

επισης τωρα που το θυμηθηκα αυτος που μου το εδωσε μου ειπε οτι του ειχε κανει αναβαθμιση σε λογισμικο ι phone 4

Μπερδέψατε το λειτουργικό σύστημα (iOS 4) με το κινητό (iPhone 4). Το ότι του έκανε αναβάθμιση σε iOS 4 (iOS 4.2.1 για την ακρίβεια) δεν σημαίνει πως έγινε iPhone 4.
Δημοσ.

Μπερδέψατε το λειτουργικό σύστημα (iOS 4) με το κινητό (iPhone 4). Το ότι του έκανε αναβάθμιση σε iOS 4 (iOS 4.2.1 για την ακρίβεια) δεν σημαίνει πως έγινε iPhone 4.

Τί μου θύμισες τώρα, τόπικ στο οποίο κάποιος ζητούσε βοήθεια να κατεβάσει τη retina από cydia. 

(σορρυ για το οφφ-τοπικ)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...