Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι fans του γνωστού λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων, του XBMC 12 ‘Frodo’, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς έγινε επισήμως διαθέσιμος για download.Η νέα έκδοση φέρει μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων, όπως υποστήριξη για Live TV και PVR που δίνει την δυνατότητα να βλέπει ο χρήστης ζωντανά τηλεόραση και να ακούσει ραδιόφωνο.

Να ανφερθεί ότι στην έκδοση περιλαμβάνεται και μια νέα sound engine που προσφέρει πρόσβαση σε HD audio standards όπως τα DTS-MA αλλά και Dolby True-HD. Τα νέα είναι καλά και για χρήστες AirPlay καθώς η νέα έκδοση του XBMC έρχεται με βελτιωμένη υποστήριξη για το ασύρματο standard της Apple, περιλαμβάνοντας μάλιστα την δυνατότητα AirPlay audio streaming για τους χρήστες Windows.

Στην νέα έκδοση του λογισμικού, ενσωματώνεται και η επίσημη υποστήριξη για το Raspberry Pi micro computer. Το Raspberry Pi σύμφωνα με πολλούς έχει την τάση να αποτελεί κατά πολλούς έναν εξαιρετικό entrly-level media streamer καθώς το νέο μοντέλο, γνωστό ως “Model B” παρέχει επίσημη υποστήριξη για 1080p videos. Περιλαμβάνει τέλος και την τυπική υποστήριξη για Android, που σε αντίθεση με το XBMC Remote App υποστηρίζει πλειονότητα χαρακτηριστικών και ακόμη περισσότερες συσκευές.

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/29/3927868/XBMC-13-frodo-download-available-for-raspberry-pi[/url]']theverge.com

Επεξ/σία από z4rx07
Δημοσ.

Έχω Raspberry pi (την πρώτη έκδοση) και ήδη ήμουν εντυπωσιασμένος με την απόδοση του με XBMC.

Προχωράω τάχιστα σε αγορά του model B και τρίβω τα χέρια μου!!!

Δημοσ.

τον ειχα βαλει τον xbmc για κατι μερες αλλα δεν  με πολυμεβολευε οτι γινοταν full screen και οτι αμα ηθελα να κανω και κατι αλλο στο pc επρεπε να παταω ctrl+shift+esc και παει λεγοντας..πιστευω οτι οι players που κυκλοφορουν απο αποψη ποιοτητας εικονας και ηχου και παραμετροποιησης δεν εχουν να ζηλεψουν κατι..potplayer απο μενα ;).

Δημοσ.

τον ειχα βαλει τον xbmc για κατι μερες αλλα δεν  με πολυμεβολευε οτι γινοταν full screen και οτι αμα ηθελα να κανω και κατι αλλο στο pc επρεπε να παταω ctrl+shift+esc και παει λεγοντας..πιστευω οτι οι players που κυκλοφορουν απο αποψη ποιοτητας εικονας και ηχου και παραμετροποιησης δεν εχουν να ζηλεψουν κατι..potplayer απο μενα ;).

καμία σχέση όμως 

Δημοσ.

εννοειται οτι καμια σχεση media player με media center ομως αυτα που ζηταω (εγω τουλαχιστον) που ειναι ποιοτητα εικονας και ηχου τα βρισκω σε εναν πολυ καλο player..αυτο λεω..

Δημοσ.

εννοειται οτι καμια σχεση media player με media center ομως αυτα που ζηταω (εγω τουλαχιστον) που ειναι ποιοτητα εικονας και ηχου τα βρισκω σε εναν πολυ καλο player..αυτο λεω..

δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα με εικόνα και ήχο σε windows αλλά σε openelec είναι σε επίπεδα media player 

Δημοσ.

έλα να πέφτουν οι μηνύσεις από Tolkien Enterprises...

Μου θύμισες την διαφήμιση του παγωτού πως να το πούμε ; να το πούμε έτσι,έτσιιιιι  έλεγαν τον τάδε και πάει λέγοντας κατοχυρώστε γιατί χανόμαστε  :lol:

Δημοσ.

Άλλη μια καλή δουλειά για το pi. Το έχω δοκιμάσει σε 1080p με το ενσωματωμένο player που αν δεν κάνω λάθος είναι και η βάση του XBMC και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και σε μεγάλο birate. Οπότε τώρα με το XBMC θα έχουμε και τα υπόλοιπα καλά της ολοκληρωμένης έκδοσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...