Προς το περιεχόμενο

ps3 laser

ideal09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ps3 slim 320 gb το οποιο αγορασα πριν δυο χρονια.Εδω και δυο μηνες το laser και γενικα ολο το driver κανει αρκετο θορυβο και μουγκριζει παρα πολυ(κυριως οταν παιζω προ).Ξέρετε τι μπορει να φταιει ;

Δημοσ.

Φιλε το μονο σιγουρο ειναι οτι θες σερβις που θα πει καλος καθαρισμός καινουριες θερμοαγωγιμες παστες σε cpu και gpu, και εξαγωγη βρομιας απο τριχες και σκονες που μαζεύονται σε μέρη κινητικά και σε κάποια χρειαζεται λίπανση με το αναλογο λιπαντικό οχι υγρό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οι θερμοαγώγιμες παστες, η cpu και gpu τι ρολο παιζουν με το laser ;.Ο θορυβος δεν προερχεται απο τον ανεμιστηρα  αλλα απο το blu ray και δεν τον κανει παντα,καποιες φορες και ακουγεται σαν ξυριστικη μηχανη , (μου ρχεται να το σπασω οταν κανει ετσι).Χωρις δισκακι μεσα δεν ακουγεται καθολου η κονσολα αν εχεις και εσυ κονσολα παντως,οταν βαζεις dvd για να δεις κανει εναν φυσιολογικο παραξενο  θορυβο για μερικα δευτερα πριν το φορτωσει.Καπως ετσι κανει και η δικια μου οταν διαβαζει blu ray.

παντως σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου,καλες ακουγονται.

Δημοσ.

οι θερμοαγώγιμες παστες, η cpu και gpu τι ρολο παιζουν με το laser ;.

Φυσικα και δε θελει καμια θερμοαγωγιμη παστα σε gpu + cpu. οσο για τα υπολοιπα με βρωμιες κτλπ πιθανο να θελει καθαρισμα.

Ξεκινα με ανοιγμα και απλο καθαρισμο του ματιου του laser με ισοπροπυλικη αλκοολη 99% καθως και καθαρισμο ολων των μερων με φυσητηρα και βλεπεις. αφου σου το κανει με το Pro μονο δοκιμασε να το εγκαταστησεις στο σκληρο (εχει επιλογη καπου στα options) να μη διαβαζει συνεχεια απο το ματακι για αρχη και βλεπεις. ισως να ειναι και θεμα δισκου καθαρα

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε,θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο.Την εγκατασταση που λες πρεπει να την εχω κανει παντως,θα το κοιτάξω.

Δημοσ.

Φίλε μου φυσικά και δεν έχει καμία σχέσει η θερμοαγώγιμη πάστα με το leiser, αλλά αφού θα μπεις στον κόπο να το ανοίξεις και το έχεις 2 χρόνια όπως αναφέρεις ποιο πάνω τότε πιθανό από την χρήση να έχει μη αρκετή πάστα θερμοαγώγιμη μπορεί

και καθόλου με συνέπεια την μη κατάλληλη ψύξη την ώρα που απαιτείτε και με αποτέλεσμα να υποστεί μια αποκόλληση της

GPU και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις..

Επομένως ούτε κόπος είναι ούτε χρήμα τα 5,00 για μια θερμοαγώγιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...