Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για την μεγάλη απουσία. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω ξαναπάθει πριν αρκετό καιρό, τότες είχα στείλει τα πάντα πίσω στους κατασκευαστές και απλά μου τα ξαναέστειλαν πίσω λέγοντας μου ότι όλα είναι ακέραια. Τα είχα βάλει πάνω, το ίδιο πρόβλημα, μετά από καιρό αποφάσισα να ανοίξω το pc, και τζούρ άνοιξε μια χαρά. Τι να πω. "εχw χενεροσι" πάντως γιατί είναι το pc τις δουλειάς, το studio pc. Δεν έχω δευτερα να τα δοκιμάσω, μονο μια GC έχω, και αυτήν την δοκίμασα αλλα καμια αλλαγή. Υπάρχει εδώ κανεις από θεσσαλονίκη να βοηθήσει? Ευχάριστο

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια που εχει η μητρικη για 2 λεπτα.εννοειται οτι ολα ειναι εκτοσ πριζας.οχι μονο κλειστα.ξαναβαλε παλι την μπαταρια κ δοκιμασε παλι.

Δημοσ.

Το έκανα φιλε μου, και reset το cmos έκανα...τίποτα. Εκτος και εάν για κάποιο παράξενο λόγο δεν γίνετε το reset, τι να πω.

Δημοσ.

Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια που εχει πανω η μητρικη για 2 λεπτα.ολα βεβαια να ειναι εκτος πριζας,οχι απλα κλειστα..την ξαναβαζεις παλι την μπαταρια..αν η καρτα γραφικων σου εχει 2 υποδοχες δοκιμαζεις πρωτα σε αυτην που βρισκεται κοντα στην μητρικη.συνηθως η dvi.

Δημοσ.

Έχω DVI και VGA, και η 2 το ίδιο, μετά από μερικά δευτερόλεπτα μπαίνει το pc σε power saving mode. Όλα λειτουργούν κανονικά ακούω τον σκληρό, όλα τα fan δουλεύουν...

Ίσος κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι το ότι έχω απενεργοποιήσει το wake up pc from stand by, σε όλα τα περιφερειακά, το έκανα γιατί φτιάχνω music με το pc και είναι στα tweeks που συνιστούν, αν και δεν ξέρω αν αυτό κάνει διαφορα. Αλλα από την ali το reset του cmos τα διαγραφει όλα, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Πιο πισω ειπες οτι ειχες μια ρυθμιση την οποια με το reset cmos δεν επανηλθε στην προεπιλογη της.εισαι σιγουρος οτι εβγαλες το κουτι απο την πριζα και οτι αφησες την μπαταρια της μητρικης 2 λεπτα εκτος?δεν υπαρχει περιπτωση να κραταγε ρυθμιση με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.

Θα το ξανακάνω τώρα... Αν και από ότι θυμάμαι το έκανα και αφίσα το pc χωρίς καλώδιο, μπαταρία, και το jumper στην θέση reset για ένα ολόκληρο βραδυ, τζίφος...Θα το ξαναδοκιμάσω τώρα όμως, μπορεί να είχα κάνει κάτι λάθος.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται τοσο πολυ.2 λεπτακια ειναι αρκετα.ολα εκτος πριζας ομως.ακομα κ σε πολυπριζο με κλειστο διακοπτη μπορει να χαλασει η δουλεια.

Δημοσ.

Διαβαζοντας ολο το θεμα σου απο την αρχη κ εχοντας κανει ολα αυτα που εκανες και εσυ θα εκανα απο εδω κ περα τα εξης:<br>

Ξηλωμα ολα και ελεγχος με αλλο τροφοδοτικο.<br>

Αν η μητρικη σου εχει vga θα εβγαζα την καρτα γραφικων και θα δοκιμαζα να συνδεσω εκει την οθονη μου.Αφου υπαρχει το μανουαλ της μητρικης θα τσεκαρα αν ολα τα πινακια ειναι βραχυκλωμενα σωστα συμφωνα με αυτο.<br>

Θα δοκιμαζα με 1 μνημη μονο(την μικροτερη σε χωρητικοτητα) να μπουταρω.Αν μου ερθει κατι αλλο θα στο γραψω.

Update:ελενξε αν η μητρικη σου παταει πανω σε αποστατες στο κουτι.αν παταει κατευθειαν πανω σε αυτο βραχυκυκλωνει κ δεν δουλευει σωστα.ισως για αυτο οταν τα εστειλες πισω σου ειπαν οτι δουλευουν σωστα.αν εχεις γραφειο με επιφανεια μη μεταλλικη ξηλωσε τα ολα κ βαλτα χυμα πανω κ δοκιμασε να το αναψεις.

Δημοσ.

Μήπως έχουν πρόβλημα οι ram και δεν δείχνει εικόνα από αυτό?

εγω παλιοτερα ειχα τετοιο θεμα με τις ραμ παντως...ενημερωτικα το λεω....

Δημοσ.

Δοκίμασα όλα τα "στικακια" ένα ένα, (4) τίποτα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι το "ανεμιστριρακι" από το Ζαλμάν μου μετά από λίγο σταματάει να δουλεύει, κάνει κάτι σπασμωδικές κίνησης, να ξεκινήσει, και μετά από λίγο σταματάει τελείως.

Δημοσ.

Το πιν τροφοδοσιας για το ανεμιστηρακι ειναι συνδεδεμενο?

Ελενξες αν παταει η μητρικη στους αποστατες?εν αναγκη βγαλτα ολα εξω απο το κουτι κ δοκιμασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...