poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι την έχω υπ' όψη την προσφορά. Αλλά επειδή δεν παίζουν 15x12=180 ακατέβατα θα πάω μάλλον στα 18 ευρώ ανα μήνα που για 24άρι (και μιας και δεν με νοιάζουν τα τηλέφωνα) νομίζω και πάλι πως είναι καλά. Με απόσταση γύρω στα 600 μέτρα σε ευθεία απο τον οτέ τι up/down και ping θα έχω άραγε. εγω απλα το ειπα μηπως δεν το ηξερες.αλλωστε τι 18 τι 15.μικρη διαφορα.λογικα παντα με 6 margIn που δινει η forthnet Πρεπει να πετυχεις πανω απο 18 mbit.Ping αν θες ακομα καλυτερο απο το default για online games τοτε ζητα απο την forthnet fast path να σου βαλει.ειτε και σε αλλη εταιρεια να πας παλι ζητα fast path.θα σου ριξει λιγο την ταχυτητα το fast path που ειναι λογικο αλλα θα εχεις καλυτερο Ping.αλλωστε θα εχεις καλη ταχυτητα οποτε και να παιξεις 1 megabit Λιγοτερο δεν θα σε πολυνοιαζει. ολα αυτα ειναι στην θεωρια.στην πραξη οτι εταιρεια και να βαλεις δεν μπορει να σου εγγηυηθει κανεις οτι δεν θα πεσεις σε προβληματικο ζευγαρι η οτι δεν θα φταιει η καλωδιωση στο σπιτι(αυτο μπορεις να το φτιαξεις τουλαχιστον αμα χρειαστει) ή δεν ξερω τι.αλλα οτι και παροχο να βαλεις αμα πεσεις σε μαπα χαλκο δεν θα εχεις την ταχυτητα που θα πρεπε.επισης εσυ λες 600 μετρα.κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια οτι εισαι 600 μετρα.μπορει το καλωδιο να πηγαινει διαμεσω λαμιας που λεει ο λογος και τα 600 μετρα να ειναι 1200.απλα στα λεω για να ξερεις.ειναι λιγο θεμα τυχης παντα ο χαλκος και οχι θεμα παροχου αφου απο παροχο σε παροχο θα δεις μικρες διαφορες αναλογα με το margin που σου δινει ο καθε παροχος.στην forthnet ειναι 6 αρα θεωρητικα θα εχεις λιγο καλυτερη ταχυτητα απο τους αλλους παροχους που παιζουν συνηθως 9.
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς, και στα 12-15 αν παίζω θα είμαι ευχαριστημένος γιατί ως τώρα ήμουν με 2 (που και καλά τώρα το έκαναν 4) του οτέ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χρόνος ενεργοποίησης που λές. Δηλαδή εντός μιας εβδομάδας δεν παίζει να έρθουν; Όπως και να έχει αν και το γράφεις και παραπάνω η αντιμετώπιση σε αυτό το θέμα ως προς τον πελάτη είναι τραγελαφική.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς, και στα 12-15 αν παίζω θα είμαι ευχαριστημένος γιατί ως τώρα ήμουν με 2 (που και καλά τώρα το έκαναν 4) του οτέ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χρόνος ενεργοποίησης που λές. Δηλαδή εντός μιας εβδομάδας δεν παίζει να έρθουν; Όπως και να έχει αν και το γράφεις και παραπάνω η αντιμετώπιση σε αυτό το θέμα ως προς τον πελάτη είναι τραγελαφική. σε τετοια αποσταση να μην πιασεις 12-15 δεν ξερω πρεπει να εχεις τυχει σε μεγαλο προβλημα.μπορει να το εκαναν 4 αλλα η γραμμη σου να μην μπορουσε να σηκωσει 4.δυσκολο εντος μιας εβδομαδας.ξεκινα απο τωρα διαδικασιες μπας και παρει κανα 10 ημερο και εισαι τυχερος.ναι ειναι τραγελαφικο διοτι ο οτε κανει το κουμαντο οπως καταλαβες δυστυχως .και μετα γιατι οι εναλλακτικοι χανουν πελατες.αν ο ο οτε ενεργοποιουσε σε οσες μερες ενεργοποιει αυτος θα ειχε χασει αλλους τοσους πελατες περα απο αυτους που εχει χασει τοσα χρονια.παιζει να τους ειχε χασει σχεδον ολους. 1
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το συντομότερο δυνατό θα επικοινωνήσω με την forthnet.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα.anytime.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και ψάχνοντας στο google βρήκα αυτό, τα γράφω εδώ. Έχω στο σπίτι μου στο Καρπενήσι (όπου πλέον μένουν οι γονείς μου) internet 4άρι ΟΤΕ. Μετακόμισα όμως αυτές τις μέρες Λαμία για φοιτητής και δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω το ιντερνετ απο το Καρπενήσι στην Λαμία. Το ρωτάω καθώς έχω το internet λιγότερο απο χρόνο και για να το κόψω θα πρέπει να δώσω 100 ευρώ. Έτσι σκεφτόμουνα να μεταφέρω το internet απο την μια πόλη στην άλλη αν γίνεται και μετά το πέρας του ενός χρόνου να ψαχτώ για 24άρι σε εναλλακτικό πάροχο. Τι κάνω, έτσι ώστε να έχω ίντερνετ στην Λαμία με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα; Το ιντερνετ παει πακετο με το τηλεφωνο δεν μπορεις να μεταφερεις ενα απο τα δυο.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 και τα 2 ηθελε να μεταφερει.και εγω στην αρχη το ενα καταλαβα αλλα γραφει πιο μετα οτι θελει και τα 2.στην αρχη που νομιζα το ενα ελεγα μηπως το εννοουσε σε στυλ οτι μην μου βαλετε προστιμο διακοπης/αλλαγη υπηρεσιας αφου θα ενεργοποιησω την γραμμη σε αλλο σημειο
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι και τα δυο σαφως και μπορεις.
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Και να μπορώ, μάλλον αυτό που γράφω πιο πάνω με συμφέρει οικονομικά. Κρατάω μέχρι να περάσει ο χρόνος τον οτε στο πατρικό και παράλληλα βάζω forthnet στο φοιτητικό.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι και τα δυο σαφως και μπορεις. απλα το θεμα ειναι αν θα του πουν να πληρωσει τελος διακοπης για την αρχικη κατοικια.αν και οπως ειπε θα παει σε αλλον παροχο γιατι θα βγει πιο φτηνα. Και να μπορώ, μάλλον αυτό που γράφω πιο πάνω με συμφέρει οικονομικά. Κρατάω μέχρι να περάσει ο χρόνος τον οτε στο πατρικό και παράλληλα βάζω forthnet στο φοιτητικό. σε συμφερει οποιοσδηποτε παροχος περα απο τον οτε.
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 απλα το θεμα ειναι αν θα του πουν να πληρωσει τελος διακοπης για την αρχικη κατοικια.αν και οπως ειπε θα παει σε αλλον παροχο γιατι θα βγει πιο φτηνα. σε συμφερει οποιοσδηποτε παροχος περα απο τον οτε. Αν σκεφτούμε πως μετά το πέρας ενός χρόνου (6μηνο για το οτε) στον μέν οτε θα έδινα 55 το δίμηνο στο 4άρι και στην forthnet 40 για 24άρι. Άντε ας πούμε πως ο ΟΤΕ είναι λίγο πιο "σταθερός", η διαφορά τιμής είναι τέτοια που κάνει κάτι τέτοιο να φαντάζει αμελητέο.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν σκεφτούμε πως μετά το πέρας ενός χρόνου (6μηνο για το οτε) στον μέν οτε θα έδινα 55 το δίμηνο στο 4άρι και στην forthnet 40 για 24άρι. Άντε ας πούμε πως ο ΟΤΕ είναι λίγο πιο "σταθερός", η διαφορά τιμής είναι τέτοια που κάνει κάτι τέτοιο να φαντάζει αμελητέο. η σταθεροτητα ειναι θεμα χαλκου ,margin,router.απο χαλκο θα παρεις οτι παρεις .και για τους 2 ο ιδιος θα ειναι. για margin η forthnet δινει 6 ο οτε δινει 9.η forthnet Παιζει πιο γρηγορα ο οτε πιο σταθερα.αλλα ολοι οι παροχοι μπορουν να σου αλλαξουν το margin για πιο σταθερα αμα εχεις θεμα.πχ η forthnet απο 6 το κανει 8 το κανει 11 το κανει 15.αν δεν εχεις θεμα το αφηνεις 6 οποτε παιζεις πιο γρηγορα απο το 9 του οτε.ισως ο οτε παλι λογω μονοπολιου να ειναι πιο γρηγορος στις βλαβες.καλα ναι δεν αξιζει για οτε.η διαφορα ειναι καμποση.
amalis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αν σκεφτούμε πως μετά το πέρας ενός χρόνου (6μηνο για το οτε) στον μέν οτε θα έδινα 55 το δίμηνο στο 4άρι και στην forthnet 40 για 24άρι. Άντε ας πούμε πως ο ΟΤΕ είναι λίγο πιο "σταθερός", η διαφορά τιμής είναι τέτοια που κάνει κάτι τέτοιο να φαντάζει αμελητέο. Το προπληρωμένο της forthnet που βγαίνει 15 ευρώ τον μήνα είναι ότι πιο οικονομικό για ίντερνετ.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 το μονο σταθερο στον οτε ειναι οτι σου φερνουν πιο γρηγορα την γραμμη και οτι δεν μπλεκεις με τριτους οταν εχεις θεμα.και οτι ο οτε πολλες φορες κοιταει την παρτυ του.για αυτο μαυρο στον οτε. o ote τα εχει φτιαξει λιγο ολα στα μετρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα