Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιλες διαφέρουν, δες εδω

https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?categoryId=201508&lastLayoutId=17

για εναλλακτικο παροχο οχι για οτε.δηλαδη τωρα που εχει οτε αν παρει την γραμμη και πει οτι θελω να μου την πατε σαν ταδε εταιρεια εκει ειναι το ιδιο με το να τους πεις φερτε μου μια νεα γραμμη εκει.για εναλλακτικο παροχο μιλαω παντα.ο οτε θα κανει την αλλαγη αλλα ο παροχος θα την ζητησει.ο παροχος απλα βλεπει οτι θες ενα νεο βρογχο στο νεο σημειο.μετα ο παροχος θα σου κανει  assign το παλιο νουμερο σου η το καινουριο που αυτο ειναι θεμα παροχου. ο οτε απλα καταργει μια παλια γραμμη και ενεργοποιει για τον παροχο μια καινουρια.οποτε ας πει στον παροχο οτι θελει μια νεα γραμμη εκει και μετα ας παρει τον οτε να διακοψει την υπαρχουσα.

Οι τιμες που εχεις γραψει ειναι απο οτε σε οτε αν καταλαβα καλα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για εναλλακτικο παροχο οχι για οτε.δηλαδη τωρα που εχει οτε αν παρει την γραμμη και πει οτι θελω να μου την πατε σαν ταδε εταιρεια εκει ειναι το ιδιο με το να τους πεις φερτε μου μια νεα γραμμη εκει.για εναλλακτικο παροχο μιλαω παντα.ο οτε θα κανει την αλλαγη αλλα ο παροχος θα την ζητησει.ο παροχος απλα βλεπει οτι θες ενα νεο βρογχο στο νεο σημειο.μετα ο παροχος θα σου κανει  assign το παλιο νουμερο σου η το καινουριο που αυτο ειναι θεμα παροχου. ο οτε απλα καταργει μια παλια γραμμη και ενεργοποιει για τον παροχο μια καινουρια.οποτε ας πει στον παροχο οτι θελει μια νεα γραμμη εκει και μετα ας παρει τον οτε να διακοψει την υπαρχουσα.

Οι τιμες που εχεις γραψει ειναι απο οτε σε οτε αν καταλαβα καλα.

Αν λες εμενα (δεν εχω γράψει πουθενά τιμες) προφανώς οι τιμες ειναι του οτε αφου το σιτε που παρέθεσα ειναι του οτε

Δημοσ.

Αν λες εμενα (δεν εχω γράψει πουθενά τιμες) προφανώς οι τιμες ειναι του οτε αφου το σιτε που παρέθεσα ειναι του οτε

ναι for u nikos για το Posts σου.οκ απλα για διαφορετικα πραγματα λεμε.εγω ελεγα για μεταφορα σε αλλο παροχο οχι σε οτε:D.

Δημοσ.

Οταν λεω μεταφορα γραμμης εννοω οτι εχω double play και θελω στο νεο σπιτι να εχω παλι τετοιο. Τωρα αν θα ειναι ΟΤΕ ή αλλος παροχος δεν εχει σημασια για μενα. Σημασια εχει να γινει γρηγορα και με το χαμηλοτερο κοστος. Δηλαδη, αν παρει 1 μηνα να αλλαξω απο οτε->ΗΟΛ, τοτε καλυτερα να παραμεινω ΟΤΕ (παροτι μπορει να ειναι 5 ευρω φθηνοτερο το ΗΟΛ).

Δημοσ.

Οταν λεω μεταφορα γραμμης εννοω οτι εχω double play και θελω στο νεο σπιτι να εχω παλι τετοιο. Τωρα αν θα ειναι ΟΤΕ ή αλλος παροχος δεν εχει σημασια για μενα. Σημασια εχει να γινει γρηγορα και με το χαμηλοτερο κοστος. Δηλαδη, αν παρει 1 μηνα να αλλαξω απο οτε->ΗΟΛ, τοτε καλυτερα να παραμεινω ΟΤΕ (παροτι μπορει να ειναι 5 ευρω φθηνοτερο το ΗΟΛ).

ωραια να σου πω τις διαφορες λυσεις για να τα γραψουμε μαζεμενα.

μπορεις

λυση α.κρατας τον οτε και δυο μερες πριν πας στο αλλο σπιτι λες του οτε να κανει μεταφορα στο νεο σπιτι πχ με το ιδιο νουμερο και πληρωνεις οτι ειναι.

λυση β.κρατας τον οτε και παιρνεις τον οτε τηλεφωνο οποτε θες και του λες να σου φερει μια νεα γραμμη με ιντερνετ στο νεο σπιτι ο οτε σου την φερνει και οποτε θες εσυ διακοπτεις την παλια.εδω πληρωνεις μεγαλυτερο τελος ενεργοποιησης νεας γραμμης.

λυση γ.αν θες να πας σε εναλλακτικο παροχο και δεν σε νοιαζει το παλιο νουμερο παιρνεις τωρα τον νεο παροχο και του λες μια νεα γραμμη εκει .ο παροχος σε 10-15 μερες οσο ειναι θα σου φερει την γραμμη.μετα οποτε θελεις εσυ διακοπτεις του οτε στο παλιο το σπιτι.αλλα τις 2 περιπτωσεις τις κανεις οποτε θες εσυ.ακομα και τωρα .απλα για ενα χ διαστημα θα εχεις δυο γραμμες μεχρι να διακοψεις στο παλιο σπιτι.

εγω θα εκανα το γ με σκοπο να φυγω απο τον οτε και να παω σε εναν εναλλακτικο για τους x y λογους.απλα θα επερνα τωρα τον εναλλακτικο εφοσον ξερω οτι θελει χ μερες να μου ετοιμασει την γραμμη ωστε οταν κανω μετακομιση η γραμμη να με περιμενει εκει.

ακομα και το ιδιο νουμερο να ηθελες παλι γινεται κανονικα να πας σε εναλλακτικο και να σου φερει νεα γραμμη με το ιδιο νουμερο.και οταν πας στο νεο σπιτι απλα γινεται η φορητοτητα.ολα γινονται κοινως.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω! Οπότε, παμε σε νεο παροχο γιατι με τα 32 ευρω/μηνα που πληρωνα ΟΤΕ εχω ξενερωσει...

α) Απο τιμες ποιος συμφερει καλυτερα? Ενα απλο double play θελω, δηλαδη με απεριοριστα σταθερα (τοπικα και υπεραστικα) και  2Μbps ιντερνετ.

β) Ποσες μερες θελει για να κοπει η παρουσα γραμμη ΟΤΕ? Ασε που υποθετω οτι θα χρειαστει να παω και στο καταστημα ΟΤΕ...

γ) Πιο ψαγμενη ερωτηση: Ξερει κανεις τι παιζει με τη γραμμη του Τ.Ε.Ε. (τεχνικο επιμελητηριο) και αν συμφερει να βαλω τετοια (ανηκω στο Τ.Ε.Ε.)?

Δημοσ.

Ευχαριστω! Οπότε, παμε σε νεο παροχο γιατι με τα 32 ευρω/μηνα που πληρωνα ΟΤΕ εχω ξενερωσει...

α) Απο τιμες ποιος συμφερει καλυτερα? Ενα απλο double play θελω, δηλαδη με απεριοριστα σταθερα (τοπικα και υπεραστικα) και  2Μbps ιντερνετ.

β) Ποσες μερες θελει για να κοπει η παρουσα γραμμη ΟΤΕ? Ασε που υποθετω οτι θα χρειαστει να παω και στο καταστημα ΟΤΕ...

γ) Πιο ψαγμενη ερωτηση: Ξερει κανεις τι παιζει με τη γραμμη του Τ.Ε.Ε. (τεχνικο επιμελητηριο) και αν συμφερει να βαλω τετοια (ανηκω στο Τ.Ε.Ε.)?

α.θα βρεις πολλα τοπικ για καλυτερο παροχο.πιστευω θα σε καλυψουν.επισης καποιες εταιρειες πχ hol και wind συνεργαζονται με εταιρειες κινητης και εχεις εκπτωση στο κινητο αν εχεις και καποιο συμβολαιο.καποιες αλλες εχουν και tv.πχ Nova με forthnet.hol videoclub.ote tv κτλ.

β.αν ζητησεις νεα γραμμη στον παροχο την παλια καταργησε την οταν φυγεις απο το σπιτι ασχετα με την αλλη γραμμη.η μια δεν επηρεαζει την αλλη.οτανειναι να φυγεις κανε αιτηση διακοπης.

γ.αν ειναι σαν το διοδος το φοιτιτικο τοτε αστα να πανε.κοινως τηλεφωνο απο οτε και ιντερνετ απο καποιον παροχο σε καλυτερη τιμη.δεν αξιζει αν ειναι ετσι.βγαινει πιο ακριβα.ρωτησε το η δες στο site του επιμελητηριου μηπως λεει κατι.παλια το tee εδινε δωρεαν η φτηνη προσβαση στο ιντερνετ με dial up.(σου διναν Username /password).αλλα τωρα ειναι και ο παροχος που πρεπει να σου ενεργοποιησει το adsl.

δες μηπως η διακοπη μπορει να γινει τηλεφωνικα η με καποιο Fax.αν δεν γινεται τοτε σε oteshop.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και ψάχνοντας στο google βρήκα αυτό, τα γράφω εδώ.

Έχω στο σπίτι μου στο Καρπενήσι (όπου πλέον μένουν οι γονείς μου) internet 4άρι ΟΤΕ. Μετακόμισα όμως αυτές τις μέρες Λαμία για φοιτητής και δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω το ιντερνετ απο το Καρπενήσι στην Λαμία. Το ρωτάω καθώς έχω το internet λιγότερο απο χρόνο και για να το κόψω θα πρέπει να δώσω 100 ευρώ. Έτσι σκεφτόμουνα να μεταφέρω το internet απο την μια πόλη στην άλλη αν γίνεται και μετά το πέρας του ενός χρόνου να ψαχτώ για 24άρι σε εναλλακτικό πάροχο.

Τι κάνω, έτσι ώστε να έχω ίντερνετ στην Λαμία με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα;

Δημοσ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί στην κυριολεξία το βιάζομαι καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχω μετακομίσει.

καλυτερα παρε τον οτε να σου πει γιατι εγω το κοβω χλωμο να σου πει ο οτε οκ.συν οτι στην λαμια θα πληρωσεις εννοειται νεα γραμμη αφου θα σου φερουν νεα γραμμη.λεω χλωμο να το κανουν διοτι εσυ δεν κανεις μεταφορα γραμμης ολοκληρης αλλα μονο το ιντερνετ θες και να μεινει το τηλεφωνο πισω.οποτε εγω δεν το βλεπω σαν μεταφορα ιντερνετ αλλα το βλεπω οτι στο σπιτι δεν θες πια το ιντερνετ οποτε αλλαζεις υπηρεσια και στην λαμια ζητας νεα γραμμη οποτε ολα απο την αρχη.αν εισαι κοντα στο χρονο ασε καλυτερα να ληξει και μετα ζητα να σου κοψουν το ιντερνετ και να αφησεις το τηλεφωνο.αλλα καλυτερα ρωτα τον οτε τον ιδιο να σου πει για να μην σε παρει κανεις στο λαιμο του εκτος αν κανεις εδωμεσα δουλευει στον οτε και ξερει ή εχει κανει κατι παρομοιο

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει να μείνει το τηλέφωνο πίσω. Όλα στη Λαμία θέλω να πάνε.

τοτε ισως να μπορει να γινει αλλα εννοειται οτι παλι το πιο πιθανο ειναι να πληρωσεις τελη ενεργοποιησης οπως και δεσμευση για ενα χρονο.αλλα επειδη αυτα ειναι λεπτομερειες και πολλα αλλαζουν κατα καιρους καλο θα ηταν να ρωτησεις τον οτε.επισης μπορει τα λεφτα που θα γλυτωσεις αμα δεν κανεις διακοπη να ειναι λιγοτερα απο τα λεφτα που θα κερδισεις αμα πας σε καποιο εναλλακτικο.η μπορει να πληρωσεις 100 ευρω για διακοπη στο σπιτι σου αλλα σε εναν εναλλακτικο να γλυτωσεις παραπανω λεφτα.

αν ο οτε σου πει οτι δεν γινεται τοτε καλυτερα ασε το ιντερνετ στο σπιτι μεχρι να κλεισεις χρονο ή κανε διακοπη και ας πληρωσεις 100 ευρω και βαλε καποιον εναλλακτικο στην λαμια.αν τωρα ληγει σε ενα δυο μηνες οκ περιμενε και ταυτοχρονα ξεκινα νεα συνδεση σε εναλλακτικο στην λαμια.

απλα να ξερεις οτι αν βαλεις εναλλακτικο θα περιμενεις κανα 20 ημερο να ερθει η γραμμη.ενω αμα βαλεις οτε θα στην βαλουν σε 2-3 ημερες.ξερεις τα κλασσικα.ο οτε δινει προτεραιοτητα στις δικες του γραμμες.long live greece.ειναι ενας ωραιος τροπος για να κερδιζει ο οτε πελατες και να βγαινει η κακη φημη οτι οι εναλλακτικοι καθυστερουν.ενω στην πραξη και στις 2 περιπτωσεις ο οτε κανει την ενεργοποιηση.τεσπα ας τα αφησουμε εκτος αυτα.καταραμενος οτε.

Δημοσ.

Ο οτέ απ' οσο έψαξα γύρω στα 85 ευρώ θα με χρεώσει για την διακοπή. 

H forthnet έχει τέλη ενεργοποίησης 70 ευρώ. Πρέπει να πληρώσω και τα άλλα 30 που ζητάει για την εγκατάσταση του εξοπλισμού ή αν θέλω τα συνδέω και μόνος μου;

Η δέσμευση με τον οτέ είναι μέχρι τον Γενάρη. 4 μήνες ακόμα δηλαδή, όπου και πλήρωνα για 4άρι ( ! ) 55 ευρώ το δίμηνο, 110 ευρώ δηλαδή για τους 4 μήνες. Αν το κόψω τώρα γλυτώνω 25 ευρώ. Και 25 ευρώ για 4 μήνες ίντερνετ νομίζω δεν είναι άσχημα, έστω κι αν θα το χρησιμοποιώ περιστασιακά, όταν ανεβαίνω Καρπενήσι άρα δεν νομίζω πως συμφέρει να κοπεί.

Δημοσ.

Ο οτέ απ' οσο έψαξα γύρω στα 85 ευρώ θα με χρεώσει για την διακοπή. 

H forthnet έχει τέλη ενεργοποίησης 70 ευρώ. Πρέπει να πληρώσω και τα άλλα 30 που ζητάει για την εγκατάσταση του εξοπλισμού ή αν θέλω τα συνδέω και μόνος μου;

Η δέσμευση με τον οτέ είναι μέχρι τον Γενάρη. 4 μήνες ακόμα δηλαδή, όπου και πλήρωνα για 4άρι ( ! ) 55 ευρώ το δίμηνο, 110 ευρώ δηλαδή για τους 4 μήνες. Αν το κόψω τώρα γλυτώνω 25 ευρώ. Και 25 ευρώ για 4 μήνες ίντερνετ νομίζω δεν είναι άσχημα, έστω κι αν θα το χρησιμοποιώ περιστασιακά, όταν ανεβαίνω Καρπενήσι άρα δεν νομίζω πως συμφέρει να κοπεί.

δεν πληρωνεις για την εγκατασταση.οταν ερθουν να σου ενωσουν την γραμμη θα σου συνδεσουν και το ρουτερ.οσο ξερω δεν χρεωνεται αυτο αφου η μεικτονομιση ειναι υποχρεωτικη αλλιως δεν παιζεις.δεν ειναι οτι γυρνας απο οτε σε forthnet και φωναζεις τεχνικο να σου συνδεσει τον εξοπλισμο επειδη εσυ δεν ξερεις.σε σενα θα ειναι μεικτονομιση απο την αρχη.αμα ειναι αστο στο καρπενησι.για 25 ευρω παραπανω δεν εχει νοημα.αστο να υπαρχει για οταν πας πχ χριστουγεννα κτλ.εκτος αν σου πει ο οτε οτι ναι δεν πληρωνεις προστιμο επειδη κανεις μεταφορα αλλα και παλι ειναι πολυ πιο ακριβος απο οτι ενας εναλλακτικος.και νομιζω σε forthnet εγινε μια προσφορα για προπληρωμενο με 15 ευρω το μηνα κατι τετοιο.αλλα πρεπει να προπληρωσεις ολο το χρονο

Δημοσ.

Ναι την έχω υπ' όψη την προσφορά. Αλλά επειδή δεν παίζουν 15x12=180 ακατέβατα θα πάω μάλλον στα 18 ευρώ ανα μήνα που για 24άρι (και μιας και δεν με νοιάζουν τα τηλέφωνα) νομίζω και πάλι πως είναι καλά. Με απόσταση γύρω στα 600 μέτρα σε ευθεία απο τον οτέ τι up/down και ping θα έχω άραγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...