A_panM Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον παιδια ποσο κοστιζει η μεταφορα γραμμης μαζι με ιντερνετ απο ενα σπιτι σε σνα αλλο στον οτε..μιλαμε για επαρχια κ συγκεκριμενα σε ενα χωριο.η αποσταση απο το ενα σπίτι στο αλλο ειναι 100μ περιπου... Το συνολικο κοστος που θα ερθει στν λογαριασμό πιο θα ειναι αναλυτικα? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/prodpstn_transfer_line.html 1
A_panM Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Στην πρωτη σημειωση που λεει αν υπαρχει κ αλλη τηλεφωνικη συνδεση στον ιδιο χωρο πιον χωρο ενοει? Τον υπαρχων ή στο νεο σπίτι? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Aspidas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που το είπες επειδή και εγώ μετακόμησα (επαρχία μένω) εδώ και 10 μερες ακόμα περιμένο τους τεχνικούς να έρθουν... Άν είναι δυνατόν!
A_panM Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη η επιπλεον χρεωση ειναι 36ευρω αφου δεν αλλαζει αστικο κεντρο? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Στην πρωτη σημειωση που λεει αν υπαρχει κ αλλη τηλεφωνικη συνδεση στον ιδιο χωρο πιον χωρο ενοει? Τον υπαρχων ή στο νεο σπίτι? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Ίδια πολυκατοικία.
A_panM Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πράγματι υπάρχει και δέυτερη γραμμή θα ρωτήσω τον ΟΤΕ για περισσότερες λεπτομέριες...
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 αν υπαρχει ηδη γραμμη στο νεο χωρο και την καταργεις τοτε απλα κανουν την αλλαγη μεσα απο το αστικο κεντρο και δεν χρειαζεται να βγει τεχνικος εξω.αρα ειναι 10 λεπτα δουλεια και ουτε.
IoannisSM Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εχω το double play του ΟΤΕ. Μετακομιζω...οπότε αν μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και πιο γρηγορος για να εχω παλι ενα double play (οχι απαραιτητα του ΟΤΕ) στο νεο μου σπιτι... Δεν εχω προβλημα να αλλαξω αριθμο. Εκει που πηγαινω εμενε καποιος, αλλά δεν ξερω αν ειχε γραμμη... Αν ειχε μπορει να βοηθησει σε κατι αυτο? π.χ. να του πω να γινει η μεταφορα και να αλλαξει στο όνομά μου (αν δεχεται φυσικα)?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ο καλύτερος τρόπος και ο πιο γρήγορος για να εχεις πάλι ενα double play, είναι ο ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εχω το double play του ΟΤΕ. Μετακομιζω...οπότε αν μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και πιο γρηγορος για να εχω παλι ενα double play (οχι απαραιτητα του ΟΤΕ) στο νεο μου σπιτι... Δεν εχω προβλημα να αλλαξω αριθμο. Εκει που πηγαινω εμενε καποιος, αλλά δεν ξερω αν ειχε γραμμη... Αν ειχε μπορει να βοηθησει σε κατι αυτο? π.χ. να του πω να γινει η μεταφορα και να αλλαξει στο όνομά μου (αν δεχεται φυσικα)? για μενα μην βαλεις οτε υπαρχουν τοσοι εναλλακτικοι.. β.ζητα απο τωρα μια νεα γραμμη για το νεο σου σπιτι οποτε οταν πας εκει να εισαι ready. ναι θεωρητικα ισως να μπορουσε να γινει και το τελευταιο αλλα δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει και το νουμερο.γινετε απλα δεν ξερω αν υπαρχει σαν υλοποιηση δηλαδη.
IoannisSM Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Συμφερει να κανω μεταφορα γραμμης (νομιζω 30 ευρω κοστιζει) ή να βαλω καινουρια? Δε με ενδιαφερει αν θα κρατησω τον παλιο αριθμο.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ειτε κανεις μεταφορα γραμμης σε αλλο παροχο ειτε νεα γραμμη ειναι το ιδιο αφου στην ουσια νεα γραμμη θα ερθει στο νεο σπιτι.αν δεν σε νοιαζει το νουμερο ζητα νεο νουμερο απο την αρχη.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Οι τιλες διαφέρουν, δες εδω https://www.ote.gr/web/guest/service-listing?categoryId=201508&lastLayoutId=17 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα