Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ποσο κοστιζει η μεταφορα γραμμης μαζι με ιντερνετ απο ενα σπιτι σε σνα αλλο στον οτε..μιλαμε για επαρχια κ συγκεκριμενα σε ενα χωριο.η αποσταση απο το ενα σπίτι στο αλλο ειναι 100μ περιπου...

Το συνολικο κοστος που θα ερθει στν λογαριασμό πιο θα ειναι αναλυτικα?

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στην πρωτη σημειωση που λεει αν υπαρχει κ αλλη τηλεφωνικη συνδεση στον ιδιο χωρο πιον χωρο ενοει? Τον υπαρχων ή στο νεο σπίτι?

Δημοσ.

Τώρα που το είπες επειδή και εγώ μετακόμησα (επαρχία μένω) εδώ και 10 μερες ακόμα περιμένο τους τεχνικούς να έρθουν... Άν είναι δυνατόν!

Δημοσ.

Δηλαδη η επιπλεον χρεωση ειναι 36ευρω αφου δεν αλλαζει αστικο κεντρο?

Δημοσ.

Στην πρωτη σημειωση που λεει αν υπαρχει κ αλλη τηλεφωνικη συνδεση στον ιδιο χωρο πιον χωρο ενοει? Τον υπαρχων ή στο νεο σπίτι?

Ίδια πολυκατοικία.

Δημοσ.

αν υπαρχει ηδη γραμμη στο νεο χωρο και την καταργεις τοτε απλα κανουν την αλλαγη μεσα απο το αστικο κεντρο και δεν χρειαζεται να βγει τεχνικος εξω.αρα ειναι 10 λεπτα δουλεια και ουτε.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω το double play του ΟΤΕ.

Μετακομιζω...οπότε αν μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και πιο γρηγορος για να εχω παλι ενα double play (οχι απαραιτητα του ΟΤΕ) στο νεο μου σπιτι...

Δεν εχω προβλημα να αλλαξω αριθμο.

Εκει που πηγαινω εμενε καποιος, αλλά δεν ξερω αν ειχε γραμμη... Αν ειχε μπορει να βοηθησει σε κατι αυτο? π.χ. να του πω να γινει η μεταφορα και να αλλαξει στο όνομά μου (αν δεχεται φυσικα)?

Δημοσ.

Εχω το double play του ΟΤΕ.

Μετακομιζω...οπότε αν μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και πιο γρηγορος για να εχω παλι ενα double play (οχι απαραιτητα του ΟΤΕ) στο νεο μου σπιτι...

Δεν εχω προβλημα να αλλαξω αριθμο.

Εκει που πηγαινω εμενε καποιος, αλλά δεν ξερω αν ειχε γραμμη... Αν ειχε μπορει να βοηθησει σε κατι αυτο? π.χ. να του πω να γινει η μεταφορα και να αλλαξει στο όνομά μου (αν δεχεται φυσικα)?

για μενα μην βαλεις οτε υπαρχουν τοσοι εναλλακτικοι..

β.ζητα απο τωρα μια νεα γραμμη για το νεο σου σπιτι οποτε οταν πας εκει να εισαι ready.

ναι θεωρητικα ισως να μπορουσε να γινει και το τελευταιο αλλα δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει και το νουμερο.γινετε απλα δεν ξερω αν υπαρχει σαν υλοποιηση δηλαδη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Συμφερει να κανω μεταφορα γραμμης (νομιζω 30 ευρω κοστιζει) ή να βαλω καινουρια?

Δε με ενδιαφερει αν θα κρατησω τον παλιο αριθμο.

Δημοσ.

ειτε κανεις μεταφορα γραμμης σε αλλο παροχο ειτε νεα γραμμη ειναι το ιδιο αφου στην ουσια νεα γραμμη θα ερθει στο νεο σπιτι.αν δεν σε νοιαζει το νουμερο ζητα νεο νουμερο απο την αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...