foutzos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Γεια σε όλους!!! Πριν αρχίσω να πώ οτι έχω συνδεδεμένο αναλογικα στο pc στερεοφωνικο JVC και ακούω μουσική απο το λεγόμενο AUX / LINE . Επίσης έχω συνδέσει το HDMI Με το PC και την τηλεόραση SAMSUNG Στην οποία έχω συνδέσει 2 ηχέια με ένα woofer (2.1 δηλαδή) Αυτο που προσπαθώ να κάνω είναι να παίζουν ταυτόχρονα και απο την samsung και απο το στερεοφωνικο. αφου το εψαξα λιγακι στο google. τον βρήκα τον τρόπο πηγαινοντας στον ήχο->εγγραφη>>στερεοφωνικη μίξη (ενεργοποίηση ) και μετα ακρόαση απο HDMI. Το πρόβλημα όμως είναι οτι το hdmi έχει 1-2 second delay απο το στερεοφονικο λες και έχει ηχό το δωματιο και είναι σκέτη φασαρία. Ξέρει κανείς τι αλλη ρύθμιση πρεπει να κάνω για να το φτιάξω;;; ΥΓ. Η κάρτα γραφικών είναι Nvidia GeForce GT430 με όλα τα drivers updated σε windows 8 Pro. Ευχαροιστώ εκ των προτέρων παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foutzos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 κανείς;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα