santolis8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 2. Πρόσφατα αγόρασα αυτό το mini και το αναβάθμισα με 128GB SSD 830 της Samsung και με 16GB RAM της Crucial. Προέκυψε ένα φανταστικό μηχάνημα. καλήμερα και από έμενα τον Δεκέμβριο αγόρασα και εγώ ένα mac mini και έκανα της ίδιες αναβάθμισης έπαθα σοκ με την διαφορά εγώ το πήρα από www.bestdeals.gr ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα και είπα να μην μπλέξω με το εξωτερικό 1
calenter2003 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 2. Πρόσφατα αγόρασα αυτό το mini και το αναβάθμισα με 128GB SSD 830 της Samsung και με 16GB RAM της Crucial. Προέκυψε ένα φανταστικό μηχάνημα. καλήμερα και από έμενα τον Δεκέμβριο αγόρασα και εγώ ένα mac mini και έκανα της ίδιες αναβάθμισης έπαθα σοκ με την διαφορά εγώ το πήρα από www.bestdeals.gr ήταν η καλύτερη τιμή που βρήκα και είπα να μην μπλέξω με το εξωτερικό Ακριβώς από το ίδιο κατάστημα τον πήρα και γω. Αγόρασα και έναν SSD Samsung 840 120 GB καθώς και 16 GB Ram(από άλλο κατάστημα και τα 2). Tον SSD ωστόσο ακόμη δεν τον δοκίμασα διότι έχω παραγγείλει το σχετικό κιτ για να τον προσθέσω μαζί με τον υπάρχοντα HDD(500 GB).
calenter2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ακριβώς από το ίδιο κατάστημα τον πήρα και γω. Αγόρασα και έναν SSD Samsung 840 120 GB καθώς και 16 GB Ram(από άλλο κατάστημα και τα 2). Tον SSD ωστόσο ακόμη δεν τον δοκίμασα διότι έχω παραγγείλει το σχετικό κιτ για να τον προσθέσω μαζί με τον υπάρχοντα HDD(500 GB). Έγινε η εγκατάσταση SSD Samsung 840 120 GB + 500 GB HDD(o μαμίσιος) καθώς και 16 GB Ram(είχαν περαστεί εξαρχής) με κιτ της ifixit. Πολύ γρήγορος ο υπολογιστής, τόσο στην εκκίνηση και στο άνοιγμα των εφαρμογών αλλά και γενικότερα. Κακές οι οδηγίες εγκατάστασης. Έφαγα 2 ημέρες στο διαδίκτυο για να βρω τη λύση, αφού το απλό mac mini δεν αναγνωρίζει 2 δίσκους, προκειμένου να αναγκαστείς να αγοράσεις το mac mini server(και εκεί υπάρχουν προβλήματα αν θέλεις λ.χ. να βάλεις 2 ssd)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα