Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Λόγο του ότι έχω πάρει να φτιάξω ένα καινούργιο τουμπανακι για games. Το παλιό μου PC θα το δώσω στον αδερφό μου.

Απλά σκέφτομαι να του βάλω μια καλύτερη καρτουλα να παίζει λίγο καλύτερα κάποια καινούρια games.

Λοιπόν το σύστημα ειναι

500 w tagan

Ένα core 2 duo. Στά 3.2 (νομιζω)

4gb ddr2 kingdom με ψιχτρα. Nvidia

Board είναι ένα αρκετά καλό για την. Εποχή του της Asus. Rock solid γράφει όταν ανοίγει. δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο. Αλλά το είχα πάρει κάπου στα 150 με 170 τότε.

Και κάρτα γραφικών έχω την Asus 4850

Την οποία και σκεφτόμαι να την αλλάξω και να βάλω ίσως μια gtx650. H κάποια άλλη που θα μου προτείνετε. Και αν αξίζει βέβαια τον κόπο. Με την διαφορά που θα υπάρχει.

Μπάτζετ γύρο στα 120

Δημοσ.

ποιος c2d ειναι e8400? ή πιο κατω?

Γιατι με το χρεπι που βλεπω οτιδηποτε μεγαλυτερο απο 58506850 και να βαλεις πεταμα θα παει.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ποιος είναι ακριβώς αυτή την στιγμή. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει και μένα. Να μην παιχτούν λεφτά τζάμπα.

Απλά με την 4850 που φοράει τώρα πάνω σε κάποια παιχνίδια όπως πχ assassin's creed 3 η sleeping dogs. Από ανάλυση είναι εντάξει. Απλά τρώει κάποια σπασίματα που είναι κουραστικό στο μάτι. Δεν θέλω να ανεβάσω ανάλυση. Απλά θέλω να κυλάει ποιο εύκολα το game.

Για παράδειγμα το crisis 2 που το έχω και στο 360 και στο. Έτρεχε πολύ καλύτερα σε αυτό το pc από το 360.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή είμαι στην δουλειά οπότε δε μπορώ να δω τον επεξεργαστή ακριβώς ποιος είναι. Θα το κοιτάξω αύριο αυτό και θα το αναφέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...