Προς το περιεχόμενο

dhmiourgia dvd me to dvd shrink?

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι γνωστό ότι η έκδοση 2.3 είναι πιο αργή από την 1.03, αλλά το compression είναι αρκετά καλύτερο! Είναι αυστηρά θέμα quality over time! :)

@ CENTAURUS:

Με το DVDFab 0.16.1 μπορείς να κάνεις construct to Video_TS.ifo και να παίξουν κανονικά. Θα το βρεις στο http://www.dvdfab.com

Για το θέμα του DTS που αναφέρεις πιο πάνω...έχεις ξαναγράψει DTS και δεν παίζει, γιατί με το configuration που λες μάλλον πρέπει να είσαι οκ.

Τι δισκάκι χρησιμοποιήσες; Σε άλλο player παίζει; Στο pc;

Δοκίμασε να φτιάξεις την ίδια ταινία με DTS sound χρησιμοποιώντας το DVD2One 1.2.2. Είναι πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική η δημιουργία αντίγραφου με menu απ'ότι με το DVD Shrink. Θα σου έλεγα βέβαια Instant Copy αλλά θα σε καθυστερήσει!

Δοκίμασε και πες...! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dokimasa na kanw kai mia allh tenia,to gangs of new york,sthn opoia ebala ta menu sto still images kai to movie sthn poiothta 8. O hxos htan normal,den eixe dts dld.Twra den to epeze katholou sto oikiako dvd! enw sto pc me to powerdvd4 to pezei normal,an kai ksekinaei thn tenia kateutheian xwris na bgazei to menu! Den kserw ti pezete...ta dvdr pou xreisimopoiw einai ta princo x4.

Me to dvd2one den exw dokimasei akoma(psaxnw na to brw! ;) )

Astakos .. να σε καλά , με DVD shrink δοκίμασα όλες τις εκδόσεις και τις έγραφα με Nero σαν DVD video μέσα στον φάκελο video_ts τα έβαζα αλλά είχα προβλήματα συμβατότητας ειδικά σε stand alone DVD Sony..κολλούσε η ταινία προς την μέση και μετά , θα δοκιμάσω με τον δικό σου τρόπο και θα τα ξανά πούμε..

dokimasa me to dvd2one kai mexri twra me 6 tenies ola paizoun kala!

se ola eixa thn epilogh only movie,alla sthn teleutaia (7) dokimasa na kanw kopia oloklhro to dvd kai eixa kapoio problhmataki me to peksimo tou sto oikiako.Sugekrimena kolouse sto 0:29 twn diafhmistikwn pou eixe kai meta den ksekolouse,enw an me to pou ebaza to dvd patousa "next" phgene kanonikotata sthn enarksh ths tenias ,opos kai ean pathsw to menu me paei kanonika sto menu.Dhladh mono ean to afhsw apo mono tou na ksekinhsei mou kolaei...to dokimasa kai se 2o dvd ths pioneer(dv-717) k kolouse pali...

Δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί,γιατί δεν δοκιμάζεις και το "Pinnacle Instant Copy";Με το patchάκι μάλλιστα που κάνεις επιλογή στο τι θα αφήσεις στην ταινία,έχεις πάντα σωστό αποτέλεσμα,παίζει σε όλα τα players και σε x-box και σε ps2(δοκιμασμένα),η δε ποιότητά του(άποψή μου) είναι καλύτερη από όλα τα "all-in-one"...

Μόνο μειονέκτημα:Ο χρόνος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

eipa na kanw merikes dokimes k me to dvd2one prwta...dustuxws thn pathsa giati apo tis 6 pou ekana oi mises eixan allo problhma!

tous eleipan lepta apo to telos ths tenias! alou ligotero k allou perisotero! den eixa dei oloklhrh thn tenia ws twra k nomiza pws htan ok...sto dvd2one den eixa allaksei kati,apla epelega only movie.

isws an katebasw ta proepilegmena 4472mb na luthei to problem!! eidwmen...

Όπως τόπες.Κατέβασέ το σε 4350...Και βάλτο να γράψει αυτόματα(με το CopyToDvd).

Α,παίζει ρόλο και στο τι δισκάκια χρησιμοποιείς.Όλα λένε 4.3Gb,λίγα είναι αυτά που εκμεταλεύονται αυτή τη χωρητικότητα.Ίσως είναι τρύπια(lol) και χάνεται στην πορεία το γέμισμα...

Έχω κάτι σουβεράκια εγώ....μούρλια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...