z4rx07 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Digitimes, η Google αναμένεται να ανακοινώσει το δεύτερης γενιάς Nexus 7 tablet τον ερχόμενο Μαίο, σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Asustek Computer. Οι συνολικές πωλήσεις της πρώτης και δεύτερης γενιάς Nexus 7 αναμένεται να αγγίξουν τις 10 εκ. μονάδες μέσα στο 2013.Οι πληροφορίες συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η διάθεση συσκευών Google Nexus 7 θα ξεπεράσει τα 6 εκ. μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, ενώ το μοντέλο των $249 θα ανεβεί στην πρώτη θέση της κατάταξης ως προς τον αριθμό των μονάδων που διατέθηκαν παγκοσμίως.Βασιζόμενες στα εργοστασιακά δείγματα του νέου Google Nexus 7 που διέρρευσαν πρόσφατα, οι πηγές σημειώνουν ότι η τιμή του νέου μοντέλου των 7 ιντσών θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με τον προκάτοχό του, μεταξύ $199-249. Πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά του θα είναι σαφώς αναβαθμισμένα. Φήμες αναφέρουν μάλιστα ότι θα έρθει με Full HD ανάλυση και φυσικά με την τελευταία έκδοση του Android. Site: http://www.digitimes.com/news/a20130128PD222.html">Digitimes
prokopisboy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι και η Apple καλά κάνει και συνεχίζει με Asus. imini 2 vs Nexus 7,5 δύσκολη μάχη.
gallaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πω!! καλύτερο νέξους στα ιδια λεφτα??? Αντε να έρθει ο Μαϊος να πάρουμε κανα ταμπλετάκι 1
el97639 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 8 ιντσες σε 4/3 θελουμε το 7 ειναι μικρο και στενο 1
mourouzis2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 @prokopisboy από κεκτημένη ταχύτητα έγραψες "apple"
sdfun Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αν και μου τη δίνει η Apple και το iphone απλά δεν μου αρέσει, είδα χτες στη Media Markt κάποια tablets και το ipad mini ήταν κατά τη γνώμη μου αρκετά καλύτερο απ'όλα. Και από ένα nexus που ήταν δίπλα του. Το scrolling και η απόκριση ήταν απίστευτα όπως και η ταχύτητα στο ιντερνετ.Ενώ δεν μπορώ να πω τα ίδια για τα τηλέφωνα της apple μιας και αρκετά android τα βάζουν κάτω και είναι και φτηνότερα, το ipad mini που είδα ήταν κορυφαίο...! 1
tselembawa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αν και μου τη δίνει η Apple και το iphone απλά δεν μου αρέσει, είδα χτες στη Media Markt κάποια tablets και το ipad mini ήταν κατά τη γνώμη μου αρκετά καλύτερο απ'όλα. Και από ένα nexus που ήταν δίπλα του. Το scrolling και η απόκριση ήταν απίστευτα όπως και η ταχύτητα στο ιντερνετ.Ενώ δεν μπορώ να πω τα ίδια για τα τηλέφωνα της apple μιας και αρκετά android τα βάζουν κάτω και είναι και φτηνότερα, το ipad mini που είδα ήταν κορυφαίο... για πες μου μερικά από τα πολλά android που το βάζουν κάτω το μηλόφωνο? μάλλον λόγω της μικρής οθόνης των κινητών δεν ήσουν αρκετά παρατηρητικός... και το λέω αυτό διότι ο ίδιος είπες οτι στο scrolling στο ipad η κατάσταση ήταν πολύ πιο smooth ενώ σε ένα iPhone δλδ δεν είναι? ίδιο λειτουργικό σε ίδιο hardware... σε σύγκριση που έκανα με τη ναυαρχίδα των android ένα samsung GS3 με το iphone5 σε asphalt 7, GTA Vice city, battlefield, και κάνα δυο ακόμα η διαφορά ήταν χαοτική και στο rendering και στα fps και στο χρόνο φόρτωσης των Apps, όσο για το scrolling ούτε κουβέντα... 4πύρινο με 2 giga ram και πράσινα άλογα το ένα στο Scrollάρισμα έστω και ανεπαίσθητα έβλεπες ότι υπάρχει πρόβλημα ενώ στο iphone5 το scrolling είναι τόσο smooth που σε τρελαίνει μερικές φορές το πόσο όμορφα έχει καταφέρει η Apple να υποστηρίζει 4 γενιές κινητών με το ίδιο OS και να δουλεύουν τόσο άψογα...
grouspen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Βάλτε και μια υποδοχή για κάρτες μνήμης sd και χτυπάω οταν βγει. 2
norms Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εμ βέβαια με την asus θα το βγάλουν. Με ποιόν να το βγάλουν δηλαδή, με την LG; Που μόλις θα πούλαγε πάνω απο 1000 κομμάτια θα άρχιζε τις ανακοινώσεις για εξωπραγματική ζήτηση;
el97639 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 <<για πες μου μερικά από τα πολλά android που το βάζουν κάτω το μηλόφωνο?>> Το μηλοφωνο το βαζουν κατω ολα τα κινητα που εχουν blutooth kai radio. Μεχρι το iphone 4 και οσα ειχαν flash οχι μονο το flash player αλλα και η λαμπα φλας , για να μη μιλησουμε για τις υποδοχες και apps που οτι ανταγωνιζεται την apple εξαφανιζεται. Και αυτο το marketing της apple που λεει ειναι COOL να μην εχει αυτο και να μη σας επιτρεπουμε να κανετε εκεινο, είναι COOL να υπαρχει ελεγχος (μονοπωλιο), ειναι COOL να πληρωνετε για το καθε τι, ειναι COOL να ειναι ολα τοσο ακριβα, ειναι COOL να κοστιζει τα διπλασια γιατι ειναι λευκο με στρογγυλεμενες ακρες απευθυνεται σε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ. 2
kilotakias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 5 στα 10 comments έχουν τη λέξη apple....just lol
Str Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 sd, πίσω κάμερα (αχρείαστη να 'ναι) και λίγο καλύτερη ανάλυση... μπορώ σε ίδια τιμή?????? το υπόλοιπο hardware πετάει ούτως ή αλλιώς... ΑΑΑ και hdmi αααααν γίνεται... 3
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Όταν με το καλό έρθει Ελλάδα, να δω τι τιμή θα' χει. 1
mikegad Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η καλύτερη συνέργασία της google μέχρι τώρα (σε smartphone και tablet) συνεχίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα