alex00a Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 πως να απαγορευσω σε εναν υπολογιστη να μην συνδεετε στο wifi μου ; εχω το thomson v8
spook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω πως μπορείς να απαγορεύσεις σε ένα συγκεκριμένα... γνωρίζω όμως πως μπορείς να επιτρέπεις συγκεκριμένους υπολογιστές, κινητά και λοιπές συσκευές με wi-fi να συνδέονται στο δίκτυο σου μέσω wi-fi.
evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Lool βάλε του τις φωνές ... Βάλε κωδικό...
lion2486 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εμένα έχει κάτι τέτοιο.. ΥΓ. σόρρυ για τη βαρεμάρα μου να την κόψω..
narta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 δες το MAC address και κοψε τον απο εκει. Ειναι ουσιαστικα το ID του hardware
spook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εγώ έχω το v7 αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλες διαφορές από το v8. παραθέτω φωτό...
evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Με δικιά σου ευθύνη πάντα Home Network> Επιλέγεις το PC που δεν θες να λαμβάνει σήμα >Configure και εκεί που λέει Allowed on WLAN ξετσέκαρέ το ή πατάς delete.
deesnider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 πως να απαγορευσω σε εναν υπολογιστη να μην συνδεετε Δηλαδή ...θέλεις να συνδέεται... 2
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 απλα το κλειδωμα με mac address δεν ειναι οτι καλυτερο αφου μπορει ο αλλος να το περασει ευκολα.οποτε υπαρχει και η λυση να το εχεις με κωδικο.εκτος αν αυτος δεν σκαμπαζει πολλα οποτε κανεις αυτο με την mac address Με δικιά σου ευθύνη πάντα Home Network> Επιλέγεις το PC που δεν θες να λαμβάνει σήμα >Configure και εκεί που λέει Allowed on WLAN ξετσέκαρέ το ή πατάς delete. αν κανει delete τοτε θα ξαναμπεει παλι μετα απλα τον σβηνεις οσο ξερω και οταν ξαναμπει θα παρει αλλη τυχαια Ip.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 μετα αν ο αλλος δεν ξερει μπορεις να του βαλεις λαθος dns και διαφορα τετοια αν εχεις προσβαση στο pc που ειναι να μπει στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα