Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, δοκiμασε σγιουρα?η θα προκαλεσει καμια ασταθεια συστηματος. μηπως φταει τιποτα στο βιος και δεν το αφηνει να γινει εγκαταστση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σιγουρα. Δεν προκαλει ασταθειες συστηματος το format, επιβεβαιωμενα πραγματα.
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα... Πέρασα και εγώ σαν άνθρωπος τα Windows 8 αλλά έχω κάποιες απορίες: α) Έχει από μόνο του αλληλογραφία αλλά πως γίνετε να ειδοποιήσει με κάποιο μήνυμα στην οθόνη ότι σου ήρθε μήνυμα? και γίνετε να προσθέσεις και άλλους λογαριασμούς? β) Όταν ανοίγεις το PC πριν να επιλέξεις τον user έχει μια οθόνη κλειδώματος. Πως το ενεργοποιώ αυτό και γίνετε να πατάω το sleep button (στο keyboard) και να κλειδώνει η οθόνη αντί να μπαίνει σε sleep mode?(μιας και δεν μπαίνει? γ) Όταν ανοίγω το PC μου ζητάει να συνδεθώ με το e-mail μου και το pass. Αυτό όταν δεν έχω internet τι γίνετε Δεν σε αφήνει να μπεις στο PC ή σου βγάζει μήνυμα σφάλματος (problem connection π.χ.) δ) Στα Windows 7 είχε αυτόματη εναλλαγή γλώσσας (π.χ. έγραφα εδώ στα ελληνικά και μόλις πήγαινε σε άλλο tab πήγαινε κατευθείαν αγγλικά στα 8 δεν το κάνει αυτό. Υπάρχει επιλογή για να το κάνει? Έχει κανένας απάντηση σε αυτά? + στο skype app όταν στέλνω ένα μήνυμα και δεν παραδόθηκε δεν μου ρο δείχνει, ξέρετε αν γίνετε να το δείχνει??
lexmark Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 1) Οι ειδοποιήσεις φαίνονται στην Metro οθόνη (όχι ηχητικές). Για να προσθέσεις άλλον λογαριασμό μέσα από το mail app πατάς Win key + C -> ρυθμίσεις -> Accounts -> Add accounts. 2) Τι εννοείς «πως το ενεργοποιώ»; Ενεργοποιημένη δεν είναι; Για κλείδωμα Win key + L. 3) Μπαίνεις κανονικά. 4) Σε Win 7 δεν έχω τέτοια συμπεριφορά στη γλώσσα. Όταν αλλάζω, δηλαδή, καρτέλα η γλώσσα παραμένει η ίδια. Anw πήγαινε Γλώσσα -> Ρυθμίσεις για προχωρημένους και δες τις επιλογές σου εκεί αν σου κάνει κάποια. Για το skype δεν ξέρω.
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 πως ωγάζουμε τον κωδικό απο τα windows 8?
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Η επόμενη ερώτηση θα είναι σίγουρα πως κάνουμε τερματισμό λειτουργίας στα windows 8 γιατί τα έχω καμιά εβδομάδα ανοιχτά και δεν μπορώ να βρω πως κλείνουν...
angmar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μεταξύ μας εκεί που το χουν βάλει το γαμοκούμπι, λογικό μου φαίνεται. Το λαπτοπ πλέον μόνο με καπάκι κλείνει, βαριέμαι τα κλικς.
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Η επόμενη ερώτηση θα είναι σίγουρα πως κάνουμε τερματισμό λειτουργίας στα windows 8 γιατί τα έχω καμιά εβδομάδα ανοιχτά και δεν μπορώ να βρω πως κλείpr πρωτη φορα δουλευω σε αυτο το λειτουργικο
lexmark Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημιουργία συντόμευσης και α) για κλείσιμο δίνετε: shutdown.exe -s -t 00 β) για επανεκκίνηση δίνετε: shutdown.exe -r -t 00 γ) για αναστολή δίνετε: shutdown.exe -h -t 00 Δίνετε ένα όνομα στην συντόμευσή σας και μπορείτε πλέον να την καρφιτσώσετε και στην Metro οθόνη (or whatever this abomination is called now) για γρήγορη πρόσβαση 1
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 δεν το είπα για να σε πικάρω φίλε, απλά βλέπω ότι μια οι πολλές αλλαγές μια ότι δεν υπάρχει διάθεση για λίγο ψάξιμο ίσως τελικά τα windows 8 δεν είναι ότι καλύτερο για όλους
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 δεν το είπα για να σε πικάρω φίλε, απλά βλέπω ότι μια οι πολλές αλλαγές μια ότι δεν υπάρχει διάθεση για λίγο ψάξιμο ίσως τελικά τα windows 8 δεν είναι ότι καλύτερο για όλους οκ φιλε καταλαβαινω αλλα με τον καιρο τα μαθαινω
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 με λίγη διάθεση για αλλαγές και λίγο google σε 1-2 μέρες θα το παίζεις στα δάχτυλα....
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 ενα τελευταιο η μπαρα στο ιντερνετ explorer παει πολυ γρηγορα και δεν μερικες φορες τρελενεται γιατι?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα