evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα... Πέρασα και εγώ σαν άνθρωπος τα Windows 8 αλλά έχω κάποιες απορίες:α) Έχει από μόνο του αλληλογραφία αλλά πως γίνετε να ειδοποιήσει με κάποιο μήνυμα στην οθόνη ότι σου ήρθε μήνυμα? και γίνετε να προσθέσεις και άλλους λογαριασμούς?β) Όταν ανοίγεις το PC πριν να επιλέξεις τον user έχει μια οθόνη κλειδώματος. Πως το ενεργοποιώ αυτό και γίνετε να πατάω το sleep button (στο keyboard) και να κλειδώνει η οθόνη αντί να μπαίνει σε sleep mode?(μιας και δεν μπαίνει?γ) Όταν ανοίγω το PC μου ζητάει να συνδεθώ με το e-mail μου και το pass. Αυτό όταν δεν έχω internet τι γίνετε Δεν σε αφήνει να μπεις στο PC ή σου βγάζει μήνυμα σφάλματος (problem connection π.χ.)δ) Στα Windows 7 είχε αυτόματη εναλλαγή γλώσσας (π.χ. έγραφα εδώ στα ελληνικά και μόλις πήγαινε σε άλλο tab πήγαινε κατευθείαν αγγλικά στα 8 δεν το κάνει αυτό. Υπάρχει επιλογή για να το κάνει?
overpower Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δ) Στα Windows 7 είχε αυτόματη εναλλαγή γλώσσας (π.χ. έγραφα εδώ στα ελληνικά και μόλις πήγαινε σε άλλο tab πήγαινε κατευθείαν αγγλικά στα 8 δεν το κάνει αυτό. Υπάρχει επιλογή για να το κάνει? Αυτο το τελευταιο το θελω και εγω. Βασικα στα 7 αν αλλαζες tab (ή αλλο προγραμμα/παιχνιδι), εκεινο το tab ειχε την γλωσσα με το οποιο την αφισες.
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια συνχωρεστεμε αν κανω καποιο λαθος αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω.εσω windows 7 με τα ακολουθα. cpu:Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz ram:2,00 GB Single-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20) motherboard:ASRock G41M-S3 (CPUSocket graphics:Intel G41 Express Chipset hard drive:112GB Seagate ST3120026A ATA Device (PATA) network:Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC μπορώ να φορτώσω καλα τα windows 8?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια συνχωρεστεμε αν κανω καποιο λαθος αλλα ειναι η πρωτη φορα που γραφω.εσω windows 7 με τα ακολουθα. cpu:Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.13GHz ram:2,00 GB Single-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20) motherboard:ASRock G41M-S3 (CPUSocket graphics:Intel G41 Express Chipset hard drive:112GB Seagate ST3120026A ATA Device (PATA) network:Realtek RTL8102E/RTL8103E Family PCI-E Fast Ethernet NIC μπορώ να φορτώσω καλα τα windows 8? Εαν δεν εχεις καποιο προβλημα με τα 7 που εχεις, ναι, μπορεις να πας σε 8, κανονικα. 1
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εαν δεν εχεις καποιο προβλημα με τα 7 που εχεις, ναι, μπορεις να πας σε 8, κανοθέλω να εξασφαλίσω μια καλή απόδοση για το συστημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να εξασφαλίσω μια καλή απόδοση για το συστημαΣτη χειροτερη των περιπτωσεων θα εχεις την ιδια αποδοση που εχεις με τα 7.
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 32βιτ σκεφτομαι να εφαρμοσω αλλα δεν ξερω και για τα 64βιτ.παντως αν πειραξω το μητρωο οπως και στα 7 πιστευω θα ειμαι μια χαρα.τα proffesional θέλω να βάλω
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 32βιτ σκεφτομαι να εφαρμοσω αλλα δεν ξερω και για τα 64βιτ.Εαν εχεις σκοπο να πας σε >4 GB ram, βαζεις 64bit.παντως αν πειραξω το μητρωο οπως και στα 7 πιστευω θα ειμαι μια χαρα.Δεν χρειαζεται σκαλισμα η registry για να "παιξουν" καλα τα 7 και τα 8. 1
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εαν εχεις σκοπο να πας σε >4 GB ram, βαζεις 64bit.Δεν χρειαζεται σκαλισμα η registry για να "παιξουν" καλα τα 7 και τα 8.ε απλώς εγω την πείραξα λίγο για γρηγοροτερη αποκριση.κανονικα φορτωναν και χρωις να πειράξω την registry.απλως εχω κατι τελευτεο. για να μην μου δημιουργησει καποιο χωρο δεσμευμενο απο το συστημα να το εγκατασταση απο την αρχη η μεσα απο τον υπολογιστη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 για να μην μου δημιουργησει καποιο χωρο δεσμευμενο απο το συστημα να το εγκατασταση απο την αρχη η μεσα απο τον υπολογιστη?Εαν δεν σου κανει κοπο, εγκατασταση απο την αρχη.
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εαν δεν σου κανει κοπο, εγκατασταση απο την αρχη. την γλώσαα απο οσοο ξέρω την ρυθμίζω εγω έτσι δεν νομίζω να υπαρχει καποιο θέμα που εχω βρει ενα torrent στα αγλλικα τα στοιχεια που εχω στον δισκο θα μου σβηστουν αν κανω καθαρη εγκατασταση ετσι? την γλώσαα απο οσοο ξέρω την ρυθμίζω εγω έτσι δεν νομίζω να υπαρχει καποιο θέμα που εχω βρει ενα torrent στα αγλλικα τα στοιχεια που εχω στον δισκο θα μου σβηστουν αν κανω καθαρη εγκατασταση ετσι? στην ουσια δεν ειναι σαν να κανώ format? στο λεω επειδη το συστημα ειναι 2 μηνων
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 τα στοιχεια που εχω στον δισκο θα μου σβηστουν αν κανω καθαρη εγκατασταση ετσι?Ναι
overpower Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 δ) Στα Windows 7 είχε αυτόματη εναλλαγή γλώσσας (π.χ. έγραφα εδώ στα ελληνικά και μόλις πήγαινε σε άλλο tab πήγαινε κατευθείαν αγγλικά στα 8 δεν το κάνει αυτό. Υπάρχει επιλογή για να το κάνει? Αυτο το τελευταιο το θελω και εγω. Βασικα στα 7 αν αλλαζες tab (ή αλλο προγραμμα/παιχνιδι), εκεινο το tab ειχε την γλωσσα με το οποιο την αφισες.
Gigamestin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εκανα την εκτελεςση του setup αλλα δεν καταφερε να τα εγκαταστησει μηπως να δοκιμασω με format?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εκανα την εκτελεςση του setup αλλα δεν καταφερε να τα εγκαταστησει μηπως να δοκιμασω με format? Ναι, δοκιμασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα