veteranos123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πάω να κάνω ένα stress τον επεξεργαστή μου και μου βγάζει ένα error το intel burn test το οποίο δεν ξέρω τι είναι.Εάν γνωρίζετε πείτε μου τι είναι και πως να το αντιμετωπίσω.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 αν δεν κανω λαθος κατι παιζεται με το uac..πηγαινε στον πινακα ελεγχου στον λογαριασμο σου στην αλλαγη ρυθμισεων ελεγχου λογαριασμου χρηστη και απενεργοποιησε το..βαλτο τελειως κατω μετα κανε μια επανεκιννηση...και μετα δοκιμασε να ανοιξεις το προγραμμα με δεξι κλικ εκτελεση ως διαχειριστης
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το δοκιμάζω και σου λέω Το έκανα αλλά τίποτα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 τοτε κατι αλλο γινεται...καποιος που να ξερει καλυτερα θα απαντησει εγω ειπα μια λυση αλλα δεν πετυχε
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 είχες καμιά εξέλιξη ? κατάφερες να το φτιάξεις ? μου βγάζει και εμένα το ίδιο πρόβλημα
veteranos123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Όχι, το αντικατέστησα με το OCCT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα