Alithinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έχω μια απορία. Πόση ram χρησιμοποιεί το android με μόνο τα default apps να τρέχουν,αυτά που εμφανίζονται με το startup από μόνα τους ? Εμένα μου χρησιμοποιεί 153mb. Κοιτόντας τα apps που τρέχουν και προσθέτοντας πόση μνήμη τρώνε,έβγαλα 76.4mb αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα τα τρώει το android μόνο του έ ? Και κάτι ακόμα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να κλείσω κάποια apps χωρίς να έχω πρόβλημα ? Google Maps - Τρέχει συνέχεια ακόμη και αν δεν έχω ανοιχτούς τους χάρτες. Ακόμα και αν πατήσω διακοπή,αμέσως που θα τη πατήσω ξαναρχίζει απ την αρχή. JrdSensor - Το έψαξα στο google και δεν βρήκα τίποτα. Ούτε τι κάνει δε ξέρω. Έχει εικονίδιο android. Officesuite - Από ότι έμαθα ανοίγει pdf. Σε περίπτωση που το σβήσω θα ανοίξει αυτόματα όταν θέλω να διαβάσω ένα pdf ? Η πρέπει να το χω 24/7 να τρέχει για τη περίπτωση που κάποτε ίσως θελήσω να διαβάσω κάτι ? Υπηρεσίες Google - Τι ακριβώς κάνει αυτό το app ? Να το διακόψω ελεύθερα ?
parasaser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 η ραμ στα android ειναι μια μεγαλη ιστορια. αν εισαι ροοτ κατεβασε το titanium και το toolbox αν δεν εισαι ροοτ να γινεις ροοτ γιατι ειναι μονοδρομος Υπηρεσίες Google ειναι η πιστοποιηση που εχει το κινητο σου απο την google τι κινητο εχεις?
Alithinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 η ραμ στα android ειναι μια μεγαλη ιστορια. αν εισαι ροοτ κατεβασε το titanium και το toolbox αν δεν εισαι ροοτ να γινεις ροοτ γιατι ειναι μονοδρομος Υπηρεσίες Google ειναι η πιστοποιηση που εχει το κινητο σου απο την google τι κινητο εχεις? εχω vodafone smart 2. http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-smart-2
parasaser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 να φανταστω οτι εχεις συνεχεια προβλημα με την μνημη?! με το toolbox θα μπορεις να εγκαθιστας στην καρτα μνημης τις εφαρμογες και με το titanium να διαγραφεις οριστικα εφαρμογες του συστηματος(*προσοχη να μην διαγραψεις κατι που δεν ξερεις) που ειναι περιττες
orlox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εχεις android και οχι windows. ΟΙ εφαρμογες προσπαθουν να γεμισουν την μνημη οσο περισσοτερο μπορουν για να τρεχουν πιο γρηγορα. Αυτο που ισως σου γλυτωσει κατι ειναι root και αφερεση εφαρμογων απο το startup
dimos47ki7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ότι λέει ο orlox...κι εγώ στην αρχή είχα κατεβάσει task killers app managers κλπ, μέχρι που μετά από ψάξιμο συνειδητοποίησα ότι το έκανα χειρότερο...Ασε τη μνήμη να είναι γεμάτη, ετσι λειτουργεί το android. Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio με τη χρήση Insomnia App 1
yiannisT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Με το Xperia Active έχω εγκαταστήσει γύρω στις 70 εφαρμογές (apps) και μου περισσεύει χώρος γύρω στα 150MB. Όμως κάποιες εφαρμογές όπως ο Firefox προσθέτει αρκετές δεκάδες ΜΒ ανάλογα τη χρήση. Όσες εφαρμογές έχουν τη δυνατότητα τρέχουν από την κάρτα μνήμης, άλλες που δε χρειάζομαι τις έχω. απενεργοποιήσει (disable) και κάθε λίγες μέρες πηγαίνω και σβήνω μόνος μου τη data από όσες εφαρμογές χρειάζεται και μαζί με την εφαρμογή All in one Toolbox, έχω πάντα πάνω από 100 ΜΒ ελεύθερο χώρο. Έχω προσπαθήσει για root ακολούθησα όλες τις οδηγίες όμως τίποτα. Δε με πειράζει όμως καθόλου γιατί όλα τρέχουν σχετικά γρήγορα.
orlox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 yianni αλλο λεει ο alithinos. Εννοει την μνημη ram οχι την μνημη nand.
DJ_Duker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το Google maps στο παρασκήνιο ανοίγει γιατί είναι επιλεγμένο το location στα settings και κάθε τόσο ψάχνει να δει που είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα