viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Soooooo Κοινώς μου έχουν πάρει τα αυτία... Εβγαλα τους τρεις ανεμιστήρες από το κουτί αλλά πάλι κάνει τρομακτικό θόρυβο... Αν έχετε κάποια πρόταση που θα μειώσει τον θόρυβο, παρακαλώ πείτε μου... Thanks Sent from my iPad using Insomnia
sobi1984 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 για εξηγησε σε παρακαλω... πρωτον κουτι εχεις ποιο ?600τ η 650d το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι και η καρτα γραφικων επισης ποια ειναι ?
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 600d Η κάρτα είναι 5770 (δεν θυμάμε ποια εταιρεία) Το τροφοδοτικό είναι ένα κοινό...
sobi1984 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 καπου εχεις κανει λαθος η εμενα εχει σκαλωσει το μυαλο μου τωρα αλλα 600d δεν θυμαμαι να υπαρχει κουτι... παρολα αυτα κοιταξε μηπως ο κυριος υποπτος ειναι το τροφοδοτικο που ειναι ενα κοινο οπως λες και εσυ γιατι απο κει σε βλεπω να εχεις προβλημα...
sabpaxa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ρε συ βαπερ.. το Site: http://www.corsair.com/pc-cases/graphite-series-pc-case/graphite-series-600t.html">corsair 600t εχεις ή το Site: http://www.corsair.com/pc-cases/obsidian-series-pc-case/obsidian-series-650d.html"> 650d και πιθανοτατα ο θορυβος να ειναι απο το τροφοδοτικο σε συνδυασμο με την καρτα τα νοκτουα που τα βαλες;
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 600τ λοιπον XD noctua ειναι το γιγαντιο πραγμα που καθεται πανω στο επεξεργαστη
georsev Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εχω το 600τ μπορω να πω πως δεν ειναι απο το ποιο αθορυβα αλλα δεν κανει τοσο θορυβο οσο λες κοιτα για τα αλλα parts που εχεις μεσα.Κοιτα λαι τις στροφες των fan της noctua και βαλτα οσο ποιο λιγες γινερε αν δεν εισαι oc και τσεκαρε θερμοκρασιες ετσι και αλλιως χειμωνας ειναι και τσεκαρε μην εχει χαλασει κανενας ελεκτης του κουτιου σου.
sabpaxa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 κατι εχεις κανει και μαλλον δουλευουν τα φουρφουρια στο τερμα.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εχω το 600τ μπορω να πω πως δεν ειναι απο το ποιο αθορυβα αλλα δεν κανει τοσο θορυβο οσο λες κοιτα για τα αλλα parts που εχεις μεσα.Κοιτα λαι τις στροφες των fan της noctua και βαλτα οσο ποιο λιγες γινερε αν δεν εισαι oc και τσεκαρε θερμοκρασιες ετσι και αλλιως χειμωνας ειναι και τσεκαρε μην εχει χαλασει κανενας ελεκτης του κουτιου σου. κατι εχεις κανει και μαλλον δουλευουν τα φουρφουρια στο τερμα. ποσους βαθμους οC πρεπει αν εχει ενας i5 3570k για να ειναι okay? thanks
gamer hd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εχοντας την ιδια ψυκτρα μπορω να πω οτι ειναι αθορυβη..ελενξε μηπως δεν εχεισ βιδωσει καλα τις βιδες
sobi1984 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ΕΙΝΑΙ το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΥ.... σχεδον σιγουρο γιατι εχεις και κλοκαρισμενο επεξεργαστη... αποσυνδεσε τους ανεμιστηρεσ του κουτιου σταματα του ανεμιστηρες της ψυκτρας και βεβα;ιωσου απο που ερχεται ο ηχος... η η καρτα γραφικων σου ειναι η το τροφοδοτικο τι το κανουμε TROL το θεμα.
gamer hd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 κατσε μπορει να ειναι και η ψυκτρα εισαι σιγουρος οτι βιδωσες καλα ολες τισ βιδες?
sobi1984 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 κατσε μπορει να ειναι και η ψυκτρα εισαι σιγουρος οτι βιδωσες καλα ολες τισ βιδες? master of troll ελεος ρε συ... ελεος δλδ μυαλο δεν εχεις η βαριεσαι να διαβασεις τι σου λεει...αν ηταν η ψυκτρα αγορακι μου δεν θα ειχε μητρικη σε περιπτωση που δεν την ειχε βιδωσει καλα και "κρεμοταν " απο το βαρος που εχει..+ θα ειχε προβλημα θερμοκρασιων ....ελεος ρε φιλε απορω πως δεν σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα η γινεται εσκεμμενα και σε αφηνουν να αλωνιζεις τρολλαροντας με προτασεις που πανω απο 5 λεξεις δεν εχουν. 1
gamer hd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 ελεος ρε φιλε ελεος ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ επειδη ξερω τη ψυκτρα βιδωσε ΚΑΛΑ τις δυο βιδες που εχουν και ενα ελατηριακη
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ο επεξεργαστής είναι stock Η ψύκτρα είναι σωστά βιδωμένη Τα κοιτάζω αύριο και ξανά μιλάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα