Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol σορρυ το έγγραψα λάθος...εννούσα αν χαλάσει η θήκη παίρνω άλλη θήκη χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου!!

Sorry!!

Epic fail :D

Κάνω λάθος?

Αυτο που είχα ακούσει είναι ότι είναι άθλιες οι θήκες των εξωτερικών σκληρών δίσκων...κάνω λάθος?

Δημοσ.

Οι θήκες δεν είναι άθλιες γενικά, απλά ισχύει το εξής: Ένας έτοιμος εξωτερικός σκληρός, αν χαλάσει το controller του, δε μπορεί να μετατραπεί σε εσωτερικό, να βγεί από τη θήκη δλδ, χωρίς να χαθεί η εγγύηση. Αν πάρεις εσωτερικό+θηκή, το κάθε part έχει τη δική του εγγύηση. Μπορείς λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι ο δίσκος να τον βγάλεις από τη θήκη, να τον κανεις εσωτερικό ή να προσπαθήσεις να πάρεις τα δεδομένα σου, με την εγγύηση να εξακολουθεί να σε καλύπτει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ελάτε...ξέρω ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει ένας εσωτερικός δίσκος που να τον κάνεις εξωτερικό (και τα μεινοκτήματα του εξωτερικού δίσκου...για αυτο τον αποφεύγω)...μην με βαζετε να τα γράφω (ειμαι και σαβουροξυπνημένος ο ατιμος :P) αυτό που θέλω είναι μια θήκη :P

Αυτή είναι καλή?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30683&cat=117&sub=341&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

• Super Moderators
Δημοσ.

Η αγορά θα γίνει κατά το πάσχα (μαζί με το αρνί :P) μπορεί και νωρίτερα αλλά κοιτάω από τώρα να δω τι παίζει...

το Πάσχα είναι Μάιο και ρωτάς από τώρα? θα έχουν πέσει οι τιμές καταρχάς, άσε που δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει βγει μέχρι τότε, δώρον άδωρον ότι και να γράψουμε τώρα...

Δημοσ.

το Πάσχα είναι Μάιο και ρωτάς από τώρα? θα έχουν πέσει οι τιμές καταρχάς, άσε που δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει βγει μέχρι τότε, δώρον άδωρον ότι και να γράψουμε τώρα...

Δεν νομίζω να υπάρξει κάτι καλύτερο απο τον black :P

Απλά πιο πολύ το άνοιξα για να μου προτείνετε καμια θηκη...αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν διαφορά...η πιο φτηνή που είπε και ο wascloud...

Δημοσ.

Στην χειρότερη περίπτωση που θα θες να κάνεις ανάκτηση ξηλώνεις το κουτι και παίρνεις τον δίσκο απο μέσα.

Οταν χαλάσει ο σκληρός χαλάει ο δίσκος και όχι η θήκη.

Αυτά τα δύο αλληλοαναιρούνται...

Δημοσ.

o Seagate Constellation CS 2TB είναι καλύτερο vfm GB/Euro

3 χρόνια εγγύηση όμως...για ενα 20αρικο παραπάνω καλύτερα ο wd black...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...