Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω έναν εσωτερικό και με μια θήκη (προτείνετε μου και θήκη αν μπορείτε) να τον κάνω εξωτερικό σκληρό! Έχω δει αυτόν εδώ αλλά δεν ξέρω ποια η διαφορά με αυτόν Μπορείτε να μου πείτε? Επίσης είχε μια προσφορά τα get it now εναν wb red 2tb στα 90 ευρώ νομίζω αλλά διάβαζα σχόλια ότι ήταν θορυβώδης και έτσι δεν τον προτίμησα... Η αγορά θα γίνει κατά το πάσχα (μαζί με το αρνί ) μπορεί και νωρίτερα αλλά κοιτάω από τώρα να δω τι παίζει... Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ
parasaser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 αρνακι ασπρο και παχυ και εγω θελω αρνι με δωρο σκληρο δισκο δες εδω εγω θα σου ελεγα να παρεις εξωτερικο ενα 1
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχα Λες να τον σουβλήσω και αυτόν? Όχι σκέφτομαι ότι θα είναι καλύτερα ένας εσωτερικός με εξωτερική θήκη....για να προστατέψω καλύτερα τα δεδομένα μου... Ας πει και κανας άλλος τη γνώμη του Μην σπρώχνεστε
nickts1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πολύ αξιόπιστη λύση ο caviar black. Έχω τον 1tb και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις επιδόσεις και από τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Και από αξιοπιστία διαβάζω ότι πάει καλά, συν ότι έχει κ 5 χρ εγγυηση. 1
giokou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αναμφισβήτητα ο Black είναι εργαλείο απ' τα λίγα και με 5 χρονάκια εγγύηση. Ακόμα το σκέφτεσαι?????????????? 1
Antwni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ποια η διαφορά με τον άλλον που αναφέρω στο πρώτο post όμως?
doakes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Η διαφορα ειναι οτι ο Western Digital 2TB Caviar Black WD2002FAEX ειναι πολυ πιο καινουργια κατασκευη αφου ειναι SATA III ενω ο αλλος ειναι SATA II και εχει και πιο γρηγορη μεταφορα δεδομενων, 6 Gbits/sec εναντι 3 Gbits/sec.
Antwni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι το είδα αυτό αλλά γιατί είναι πιο ακριβός ο RE4? Wtf? Αυτό με παραξενεύει...
doakes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Οι πιο παλιας κατασκευης ηταν πιο ακριβοι, οπως οι SATA I ηταν ακριβοτεροι απτους SATA II.Τον RE4 παντως τον ειχε το getitnow 99 ευρω. 1
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 O ανθρωπος ζητά δίσκο εσωτερικό που όμως θα τον βάλει σε θήκη, δηλαδή για εξωτερική χρήση και του προτείνετε black? 1. Γιατι δεν κοιτάς να πάρεις κατευθείαν εξωτερικό; Πιο φτηνά θα σου βγεί (εκτός αν έχεις την θήκη) 2. Εξωτερικός σημαίνει usb σημαίνει αργές μεταφορές και σημαίνει storage. Προτείνω Green Caviar 3Tb για το budget που διαθέτεις. Πρόταση μου είναι όμως να τον πάρεις κλειστό απο μαμά γιατι υπάρχει controller που θα τον σβήνει οταν δεν χρησιμοποιείται. 1
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Για green δεν θέλω να ακούω... Δεν κοιτάω για εξωτερικό κατευθείαν γιατί αν χαλάσει αυτομάτως χάνω τα δεδομένα μου... Οπότε αυτό που σκέφτηκα είναι εσωτερικός με μια θήκη...που αμα χαλάσει αλλάζω θηκη... Έχει να προτείνεις κανείς καμία θήκη?
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν σε καταλαβαίνω. Αν χαλάσει ο εξωτερικός χάνεις τα δεδομένα σου, αν χαλάσει ομως ο εσωτερικός δεν τα χάνεις; Ο εξωτερικός ειναι αντίστοιχα εσωτερικός με μαμα κουτί. Δεν υπάρχει διαφορά. Στην χειρότερη περίπτωση που θα θες να κάνεις ανάκτηση ξηλώνεις το κουτι και παίρνεις τον δίσκο απο μέσα. Επίσης γιατι οχι Green; Εχω αρκετούς και δεν με έχουν προδώσει ποτε. Επίσης ειναι τουλάχιστον 5 βαθμούς κάτω απο οποιοδήποτε αλλο δίσκο.
nickts1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ο black έχει 5 χρόνια εγγύηση. Σαν αποθήκη, για αυτό το λόγο αξίζει.
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κοίταξε επειδή ούτε και εγώ ξέρω... Αυτό που είχα διαβάσει εδώ μέσα είναι οτι καλύτερα να πάρεις έναν εσωτερικό και να του βάλεις μια εξωτερική θήκη παρά να πάρεις εξωτερικό σκληρό... Και ο λόγος νομίζω είναι οτι αν χαλασει ο σκληρός απλά αλλάζεις θήκη... Κάνω κάποιο λάθος?
Vagosman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Νόμιζα οτι με 2941 μηνύματα σε ενα τεχνολογικό φόρουμ θα υπήρχε κάποια βάση. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Οταν χαλάσει ο σκληρός χαλάει ο δίσκος και όχι η θήκη. Αυτο που γράφει ο nickts1 είναι σημαντικό με την 5ετη εγγυηση, αλλιώς θα έπαιρνα ξαναλέω Green. Απο την στιγμή που θέλεις ομως εξωτερικό, πάρε έτοιμο εξωτερικό. Επίσης αν δεν έχεις τεράστιες ανάγκες απο χώρο (ανω των 2Tb) μπορείς να πάρεις ακόμα και 2.5" δισκάκι του 1Τb με κάτω απο 100€ που δεν θα καίει και ρευμα. Επιλογές πραγματικά άπειρες μπροστά στην μεγάλη και ώριμη αγορά των HDD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα