Kaka7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα Παιδιά, Έχω ένα site το οποίο είναι φτιαγμένο με wordpress. Του είχα περάσει μέσα κάποια plugin για να μου κάνουνε συγκεκριμένες δουλιές. Σε ένα από αυτά είχα πειράξει το css του. Μετά από κάποιες μέρες και ενώ είχα μπεί στο backend, μου ήρθε ενήμερωση για να το κάνω update αφού είχε βγεί καινούρια έκδοση του plugin. Δεν έκανα την ενημέρωση για να μην χάσω την μορφοποίηση που είχα κάνει. Το πρόβλημα μου δημιούργηθηκε όταν βγήκε καινούρια έκδοση του wordpress και την έκανε update. Μαζί με την ενημέρωση του wordpress έγιναν update και τα plugin με αποτέλεσμα να χάσω την μορφοποίηση που είχα κάνει στο συγκεκριμένο plugin. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορώ να ενημερώνω το wordpress χωρίς όμως να γίνεται αυτόματη ενημέρωση και στα plugin...? Ευχαριστώ πολύ.
lion2486 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 νομίζω κάτω από την ενημέρωση σου έχει να επιλέξεις και ποια πρόσθετα θες να αναβαθμίσεις (σήμερα έκανα από 3.5)
pOLoS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 το κάθε updatw γίνεται ξεχωριστά , μάλλον επέλεξες να κάνεις update σε όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα