xristosk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα, η μητρική του dell μου μας άφησε, θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποια μεταχειρισμένη σε καλή τιμή στο ίντερνετ? επίσης ο επεξεργαστής είναι amd το socket s1
xristosk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 τέσπα δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση, μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός επεξεργαστής amd athlon με motherboard με socket fm1?
coolerman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 τέσπα δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση, μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός επεξεργαστής amd athlon με motherboard με socket fm1? Δεν μας λές ποιός είναι όμως;; βγάζει δυο εκδόσεις η amd.. εάν ειναι athlon ii x2 οχι δέν κανει,θελέι με socket fm1.. οσο για τήν μητρική σου,ισως στα μεταχειρισμένα να βρεθέι..αλλιώς ebay!
xristosk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 coolerman δεν έχω την συσκευασία του επεξεργαστή για να σου πω ακριβώς πιο μοντέλο είναι, άνοιξα το laptop και το μόνο που γράφει πάνω είναι AMD Athlon™ η μητρική στην οποία είναι τοποθετημένη αυτός και έχει καεί έχει socket s1 λυπών στο internet βρήκα μία μητρική μεταχειρισμένη ι οποία έχει socket fm1 αν τελικά την αγοράσω θα μπορέσω να βάλω των συγκεκριμένο επεξεργαστή πάνω στο socket αυτό ή θα έχω πρόβλημα ? έχω ψάξει την συγκεκριμένη μητρική με socket s1 αλλά δεν βρίσκω τίποτα
coolerman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 coolerman δεν έχω την συσκευασία του επεξεργαστή για να σου πω ακριβώς πιο μοντέλο είναι, άνοιξα το laptop και το μόνο που γράφει πάνω είναι AMD Athlon™ η μητρική στην οποία είναι τοποθετημένη αυτός και έχει καεί έχει socket s1 λυπών στο internet βρήκα μία μητρική μεταχειρισμένη ι οποία έχει socket fm1 αν τελικά την αγοράσω θα μπορέσω να βάλω των συγκεκριμένο επεξεργαστή πάνω στο socket αυτό ή θα έχω πρόβλημα ? δεν θα δουλεψει ειναι 3 socket διαφορετικα έχω ψάξει την συγκεκριμένη μητρική με socket s1 αλλά δεν βρίσκω τίποτα εχει κάποια νούμερα επάνω ο κάθε επεξεργαστής το socket S1 παίρνει Turion/sempron/athlon 64 mobile. σαν και αυτόν cpu & fm1 socket πάνε ψηλά απο τιμές όμως.. κοίτα εδώ στο ebay απο τι κάηκε η μητρική σου;;
xristosk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 coolerman καταρχήν ευχαριστώ πολύ για των χρόνω σου, δεν ξέρω των λόγω που κάηκε, πάντως έχει ελεγχθεί από τεχνικό, δυστυχώς δεν πρόλαβα την αγγελία που μου έδωσες και πουλήθηκε, με μπέρδεψε το θέμα με το socket γιατί εδώ http://fr.aliexpress.com/item/Laptop-motherboard-for-Dell-Inspiron-1546-48-4CX01-011-mainboard-100-tested-with-good-apperance/629429455.html στην περιγραφεί λέει socket fm1 αλλά στην φωτογραφία μου φαίνεται για socket s1 εκτός και έβαλε άσχετη φωτογραφία
coolerman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 coolerman καταρχήν ευχαριστώ πολύ για των χρόνω σου, δεν ξέρω των λόγω που κάηκε, πάντως έχει ελεγχθεί από τεχνικό, δυστυχώς δεν πρόλαβα την αγγελία που μου έδωσες και πουλήθηκε, με μπέρδεψε το θέμα με το socket γιατί εδώ http://fr.aliexpress.com/item/Laptop-motherboard-for-Dell-Inspiron-1546-48-4CX01-011-mainboard-100-tested-with-good-apperance/629429455.html στην περιγραφεί λέει socket fm1 αλλά στην φωτογραφία μου φαίνεται για socket s1 εκτός και έβαλε άσχετη φωτογραφία οχι η μητρική ειναι αυτή, εχουν κάνει τυπογραφικό λάθος με το socket!
xristosk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οπότε δηλαδή το socket είναι s1? είπα και εγώ τέτοια ομοιότητα τα socket
coolerman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 οπότε δηλαδή το socket είναι s1? είπα και εγώ τέτοια ομοιότητα τα socket ναι εχούν κάνει λάθος κατά πόσο είναι εύκολο να βάλεις intel απο AMD..είναι ποίο εύκολο να τήν βρείς την Intel στο ebay οπτικά εινάι ολοίδιες..και καινούρια!
xristosk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 όντως υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε intel... αλλά δεν λέει να αλλάξω και επεξεργαστή αυτός που έχω είναι amd athlon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα