Προς το περιεχόμενο

Παράξενα αποτελέσματα...

lthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα τα προβλήματα άρχισαν με την εγκατάσταση του DivX Kauehi. Έκανα encode μια ταινία κοινουμένων σχεδίων με το Dr. DivX (ελπίζω σε κανένα σωστό encoding από αυτό επιτέλους) και το αποτέλεσμα ήταν ένα video με ονομαστικά φυσιολογική για ταινία ανάλυση, αλλά εμφανισιακά κάτι τετράγωανα ΝΑ... (λυπάμαι δεν έχω screenshot, το έσβησα). Μετά αναγκάστηκα να πάω στην σίγουρη για εμένα μέχρι τότε λύση, το VirtualDubMod χρησιμοποιώντας το AVISynth script του SWIFTAVS. Άφησα τον υπολογιστή να κάνει το encoding περίπου 8 ώρες (φυσιολογικά 4-5) και δεν είχε κάνει ούτε το 40% του πρώτου pass. Έπειτα αφού το σταμάτησα θυμήθηκα ότι είχα βάλει σαν επιλογή στη ρύθμιση Psychovisual Enhancments το "New". Φαντάστηκα ότι αυτό έφτεγε. Ξανακάνω το encoding με τον τελευταίο τρόπο αλλά με την επιλογή στο Normal, αφού απασχολήθηκε πάλι περίπου 8 ώρες είδα ότι είχε κάνει πάλι το 40% του πρώτου pass. Ε, πάλι το σταμάτησα και τώρα φοβάμαι να το ξαναδοκιμάσω με τον πρηγούμενό μου codec (DivX Pro 5.0.5).

Όσοι καταφέρατε να διαβάσετε όλο το post σας παρακάλω πείτε μου οτιδήποτε για όλα αυτά, γιατί δεν νομίζω να έπεσε τόσο η απόδωση του PC μου και ας έχει Athlon 1,2 χεχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To dr.divx DEN xrisimopoia ton divx kauehi codec, giati apla exei ensomatomeno diko ton diko tou 5.0.5 codec!!! kai 5.0.2 na egatastiseis, to dr.divx tha xrisimopoia 5.0.5!!!

Gia tis kathisteriseis pou les den einai kati para3eno. O kauehi ensomatoni nees texnologies pou den einai optimize gia taxitita akomi!!!!

Veveosou omos oti exeis thesei performance/quality se stantard gia na peripou to idio me to palio, h slow gia na "gefteis" ta xarismata tou kauehi, alla kai tis epiptoseis stin taxitita!!! MIN valeis full search omos!!! Einai ipervolika argo kai den prosferei kati a3iologo stin simpiesi (milame gia elaxisti e3ikonomisi xorou!). Ostoso phychovisual sinistounte kathos kai b-frames afou exoun veltiothi kata poli!

Min 3exnas omos oti o kauehi egine gia dokimastikous skopous kai oxi gia telika apotelesmata!! Apla kanoun piramata kai erevnes gia to ti einai kalo etsi oste na to esomatosoun se melontikes ekdoseis tou kanonikou divx codec (afou kanoun optimize gia taxitita!) ola auta sto divxlab :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...