giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Βρε παιδια εχω το pro 2013 σε iso 5.22GB και θελω να το γραψω σε dvd!Θελω να το εχω ξεχωριστα και οχι στον υπολογιστη μεσα.Να μην επιβαρυνω την μνημη.Πως μπορω να το καψω;Γιατι το αρχειο iso ειναι μεγαλυτερο της χωρητικοτητας του dvd(4.75GB).
skoulas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν dvd double layer με χωρητικοτητα 8.5gb... 1
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν dvd double layer με χωρητικοτητα 8.5gb... Kαπου ειχα διαβασει ποιο παλια οτι υπαρχουν προγράμματα που συμπικνωνουν τα αρχεια σε ποιο μικρα...Δεν ξερω εαν στεκει αυτο η εαν εγω καταλαβα λαθος.
skoulas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Απ'οτι καταλαβα θες να το τρεχεις απο το DVD και οχι να το εχεις απλα αποθηκευμενο...δε νομιζω οτι μπορει να γινει αυτο...αν ηταν ετσι θα το εκαναν κατευθειαν στα 4.75 για να μην ψαχνομαστε με τα double layer....
chrismilo91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε οντος υπαρχουν τετια προγραματα αλλα αν τα σημπηκνοσης θα παρουν αλλη μορφη λοιπον πας και αγοραζης ενα DVD DOUBLE LAYER οπως λεει και ο φιλος απο πανο και καθαρησες π.χ ενα που μου ερχετε τωρα στο μιαλο και ειναι καλο ειναι Site: http://www.gamesclub.gr/product.php?productid=3009">αφτο αλλα αν εχεις κοντα σου κανενα Multirama κανενα κωτσοβολο τιποτα τετιο πανε και κανε μια ερωτηση αλλα εχει κανενα 0,60lepta παραπανο ελπιζω να βοηθησα......
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 φιλε οντος υπαρχουν τετια προγραματα αλλα αν τα σημπηκνοσης θα παρουν αλλη μορφη λοιπον πας και αγοραζης ενα DVD DOUBLE LAYER οπως λεει και ο φιλος απο πανο και καθαρησες π.χ ενα που μου ερχετε τωρα στο μιαλο και ειναι καλο ειναι Site: http://www.gamesclub.gr/product.php?productid=3009">αφτο αλλα αν εχεις κοντα σου κανενα Multirama κανενα κωτσοβολο τιποτα τετιο πανε και κανε μια ερωτηση αλλα εχει κανενα 0,60lepta παραπανο ελπιζω να βοηθησα...... Eνταξει παιδια αυτο θα κανω!Θα αγορασω και ενα πακετο απο αυτα..Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις