makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί δεν στέλνεις μήνυμα μέσω του συστήματος;
ReBeLoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πως επικοινωνω; Δεν βρισκω απο που. Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Πατάς το help στην πάνω μπάρα και στη δεξιά πλευρά της καρτέλας που θα εμφανιστεί υπάρχει το κουμπί Contact Us. Θα κάνεις sign in και στην επόμενη καρτέλα θα συμπληρώσεις τα πεδία ποσδιορισμού του ερωτήματος που θέλεις να κάνεις και στη συνέχεια θα γράψεις το κείμενο που θέλεις.
ReBeLoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστω. Εστειλα mail και μου απαντησαν οτι αν μεχρι τις 7 Φεβ. δεν εχει ερθει να τους ενημερωσω και βλεπουμε.
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ήρθε και σε εμένα, πωπω τι ψεύτικο πράγμα είναι αυτό!! πολύ πιο ψεύτικο από τον kingston που έχω στο σταθερό..
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστω. Εστειλα mail και μου απαντησαν οτι αν μεχρι τις 7 Φεβ. δεν εχει ερθει να τους ενημερωσω και βλεπουμε. Το "βλέπουμε" σημαίνει ότι θα σου στείλουν άλλο, εάν τον έχουν σε απόθεμα. Εάν όχι, θα βρουν άλλη λύση, οπωσδήποτε.
spirosd2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Ορίστε και μια φώτο από sata 1 controller ξέρω πάει χαμένος αλλά αν σκεφτείς δίνει ζωή στο αρχαίο hp laptop.
Nino_90 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστω. Εστειλα mail και μου απαντησαν οτι αν μεχρι τις 7 Φεβ. δεν εχει ερθει να τους ενημερωσω και βλεπουμε.Μ Μην ανησυχείς,και εγώ estimate dispatched 1 του μηνός είχα και δεν ήρθε ακόμα,μετά τις 7-8 μέρες να αρχίσεις να ανησυχείς.
whitestripes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχως ουτε σε μενα εχει ερθει ακομα με ημερομηνια παραδοσης 1 Feb..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα