Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι τι να τα κάνεις τα 128 gb αλλα και τα 64 σε τέτοιες συσκευές , για παιχνίδια ?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι τι να τα κάνεις τα 128 gb αλλα και τα 64 σε τέτοιες συσκευές , για παιχνίδια ?

Όλα τα multimedia αρχεια που έχεις στο pc. Θα μου άρεσε να είχα ολη τη συλλογή από φωτο/μουσικη κτλ όπου πάω και έχω το iPad μαζί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανακοινώθηκε το μοντέλο των 128GB για το iPad 4ης γενιάς. Κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου με τιμή $799 για το μοντέλο WiFi και $929 για το μοντέλο WiFi+Cellular.

http://finance.yahoo.com/news/apple-increases-ipad-retina-display-133000292.html

μένει ο τίτλος της είδησης ως έχει?

Δημοσ.

μένει ο τίτλος της είδησης ως έχει?

Η είδηση αφορά και το iPad 5 αλλά έχει μπει μια αναφορά για την επιβεβαίωση της μιας από τις 2 φήμες και η επεξήγηση γίνεται μετά μέσα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η είδηση αφορά και το iPad 5 αλλά έχει μπει μια αναφορά για την επιβεβαίωση της μιας από τις 2 φήμες και η επεξήγηση γίνεται μετά μέσα.

kk thnx...

btw πρόσεξα έδιωξες το 30αρι, προετοιμάζεσαι για κάνα τέτοιο? http://www.techpowerup.com/179443/Sharp-PN-K321H-4K-IGZO-Monitor-Priced.html

:P :-D

Δημοσ.

128GB i-pad.

Κρίμα, τα apple fanboys θα πρέπει να πουλήσουν και τα 2 νεφρά τους. :(

Είναι πάντως θετικό που αυξάνεται τόσο η χωριτικότητα στα tablets. Η αρχή έγινε με το surface.

Αναμένουμε και συνέχεια και από τους άλλους για να πέσουν οι τιμές στα 128GB μοντέλα αλλά και στα <128.

Κριμα που δεν μπορεις να το παρεις αν και πολυ θα το ηθελες.Δεν πειραζει κανε υπομονη ισως καποια μερα μπορεσεις ,μεχρι τοτε καλα ειναι και τα κινεζικα.

Δημοσ.

Φαντάσου να πληρώσεις $929 για το μοντέλο WiFi + LTE τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο να βγει το ipad 5. Μετά θα αισθάνεσαι πολύ κορόιδο. Ας δούμε πρώτα αν το νέο ipad κυκλοφορήσει καλοκαίρι η φθινόπωρο και μετά αν έχει νόημα η κυκλοφορία.

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα που δεν μπορεις να το παρεις αν και πολυ θα το ηθελες.Δεν πειραζει κανε υπομονη ισως καποια μερα μπορεσεις ,μεχρι τοτε καλα ειναι και τα κινεζικα.

Δεν είναι σωστό να λες κατάμουτρα στον άλλο,ότι είναι φτωχος και δε μπορεί να το πάρει!!!

Ούτε εμένα δε με φτάνουν για κάποιο iPad,οπόταν περιορίζομαι μέχρι το transformer book!Και οταν θα έρθουν πιο βολικά τα πράγματα στο μελλον και θα έχω και εγώ λεφτά για πέταμα,θα τσιμπησω ένα,δυο iPad,για να μου φύγει το αποθημενο!;)

Δημοσ.

Δεν είναι σωστό να λες κατάμουτρα στον άλλο,ότι είναι φτωχος και δε μπορεί να το πάρει!!!

Ούτε εμένα δε με φτάνουν για κάποιο iPad,οπόταν περιορίζομαι μέχρι το transformer book!Και οταν θα έρθουν πιο βολικά τα πράγματα στο μελλον και θα έχω και εγώ λεφτά για πέταμα,θα τσιμπησω ένα,δυο iPad,για να μου φύγει το αποθημενο! ;)

Ο μονος λογος που απαντησα με αυτον τον τροπο ειναι διοτι προκαλεσε οταν λεει για φαν μποις και νεφρα και αλλες τετοιες αηδιες που λενε τα 15 χρονα και οι καθυστερημενοι.Αρκετα με τους κομπλεξικους και τις προσβολες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Η πτώση της μετοχής της Apple αποδεικνύει ότι την βαρεθήκαν ακόμα και αυτοί που βγάζουν χρήματα από αυτή.. πόσο μάλλον αυτοί που πληρώνουν.. εκτός αν βάλει Usb 3 και δώσει μια άλλη νότα. :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...